Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Cevizoğlu'nun oy formülü (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16944)

Ertugrul 08.04.2008 23:02

--->: Cevizoğlu'nun oy formülü

[QUOTE=Catli58;252001]Hüseyin Celik mi??? :D:D:D

Daha kimin Kultur Bakani oldugunu bilmiyorsun, bide akp li geciniyorsun

Valla gulunc[/QUOTE]

[B]Valla gülünç yaf, milli eğitim bakanını yazmışım, ne yapayım fener 2-0 yenilince böyle oldu :D Zico bile bilmiyor bu işi son 5dk girmiş daha defans yapıyor ben ne yapayım :D Bak öyle deme eski Chp'li Günay'da epey demokrat çıktı, görmedinmi kapatma davasında nasılda isyan etti.
Aramızda kalsın daha Ak Partiye oy vermedim, hemencik Ak Partili yapma yahu :)[/B]

Catli58 08.04.2008 23:05

[QUOTE=cahar;252004][B]Valla gülünç yaf, milli eğitim bakanını yazmışım, ne yapayım fener 2-0 yenilince böyle oldu :D Zico bile bilmiyor bu işi son 5dk girmiş daha defans yapıyor ben ne yapayım :D Bak öyle deme eski Chp'li Günay'da epey demokrat çıktı, görmedinmi kapatma davasında nasılda isyan etti.
Aramızda kalsın daha Ak Partiye oy vermedim, hemencik Ak Partili yapma yahu :)[/B][/QUOTE]

Ellaam fener yenilince kendine gelemedin :D

Eski chp li, ve kizil markist.

Eger akp ye gecmemis olsaydi, chp gecmisi oldugu icin yerden yere vururdunuz.

Eger akp ye oy vermediysen, daha hata yapmis sayilman. Bu senin icin bir avantaj. Oy verecegin zaman iyi dusun. Senden olanlara oy ver.
Herhalde yasindan dolayi oy veremedin

Ertugrul 08.04.2008 23:09

[QUOTE=Catli58;252005]Ellaam fener yenilince kendine gelemedin :D

Eski chp li, ve kizil markist.

Eger akp ye gecmemis olsaydi, chp gecmisi oldugu icin yerden yere vururdunuz.

Eger akp ye oy vermediysen, daha hata yapmis sayilman. Bu senin icin bir avantaj. Oy verecegin zaman iyi dusun. Senden olanlara oy ver.
Herhalde yasindan dolayi oy veremedin[/QUOTE]

[B]Hakketen öyle kendime gelemedin, fitil olduk özellikle son dakikalarda, hiç baskılı oynayamadı Fener, birde rakip İstanbul'dan daha az defans yaptı amma gel görki olmadı. Semih uğurunu bozdu ilk 11 de çıkarıyor ne gereği var ki son yarım saatte sok Semihi de takımı haraketlendirsin. Neyse olmuş ile ölmüşe çare yokmuş. Artık Sivassporumuzun Kayseri maçına bakacağız.
Yok yaşım müsaitti oy vermeyede tercih etmedim. [/B]

Catli58 08.04.2008 23:34

[QUOTE=cahar;252006][B]Hakketen öyle kendime gelemedin, fitil olduk özellikle son dakikalarda, hiç baskılı oynayamadı Fener, birde rakip İstanbul'dan daha az defans yaptı amma gel görki olmadı. Semih uğurunu bozdu ilk 11 de çıkarıyor ne gereği var ki son yarım saatte sok Semihi de takımı haraketlendirsin. Neyse olmuş ile ölmüşe çare yokmuş. Artık Sivassporumuzun Kayseri maçına bakacağız.
Yok yaşım müsaitti oy vermeyede tercih etmedim. [/B][/QUOTE]

Fenerin yenilecegi belleydi. Ayni zamaninda bizim gibi (Galatasary real madrid macinda gibi) havalara girmislerdi.

Ayrica Zico da hic anlamiyor bu isten.

Siz en iyisi beni alin teknik direktör olarak

Ertugrul 08.04.2008 23:36

[QUOTE=Catli58;252011]Fenerin yenilecegi belleydi. Ayni zamaninda bizim gibi (Galatasary real madrid macinda gibi) havalara girmislerdi.

Ayrica Zico da hic anlamiyor bu isten.

Siz en iyisi beni alin teknik direktör olarak[/QUOTE]
[B]
Bizim Bülent Uygun'umuz var, çok şükür memnunuz.
Fenerde seni almaz herhal, Gs de açık var belki onlar alırlar :D [/B]

Catli58 08.04.2008 23:43

[QUOTE=cahar;252012][B]
Bizim Bülent Uygun'umuz var, çok şükür memnunuz.
Fenerde seni almaz herhal, Gs de açık var belki onlar alırlar :D [/B][/QUOTE]

Sivas a demek istemedim, fener e demek istedim.

Ertugrul 08.04.2008 23:56

[QUOTE=Catli58;252014]Sivas a demek istemedim, fener e demek istedim.[/QUOTE]

[B]Siz dedinya ben Sivasspor taraftarıyım :)
Uluslarası maçlarda elbette kendi ülkemin takımını tutarım, ecnebiyi destekleyecek kadar gaflete düşmedik. [/B]

Catli58 09.04.2008 00:10

[QUOTE=cahar;252015][B]Siz dedinya ben Sivasspor taraftarıyım :)
Uluslarası maçlarda elbette kendi ülkemin takımını tutarım, ecnebiyi destekleyecek kadar gaflete düşmedik. [/B][/QUOTE]

Ne biliyim, sanki fenerliymis gibi yazdinda.

tabi uluslararasi alanda biz de her türk takimini tutariz.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:59.