![]() |
--->: ANLAMLARINI BİLİYORMUYUZ?.
[QUOTE=sonbahar5803;259332][B][COLOR="DarkOrchid"]Kardeş, gençler arasında selamün aleyküm kalmamış pek, artık herkesin dilinde ''Selam''.
Selam millet, selam gençlik... Nedir bu? Allah'ın selamı bu değil![/COLOR][/B][/QUOTE] Yok dediğini gibi değil ya hemen herkes selamün alyküm diye ortama girer her türlü toplumda benim dikkat ettiğim kadarıyla.Ya sen yanlış biliyopsun yada ben :) |
[QUOTE=sivaslıgenç;259335]Yok dediğini gibi değil ya hemen herkes selamün alyküm diye ortama girer her türlü toplumda benim dikkat ettiğim kadarıyla.Ya sen yanlış biliyopsun yada ben :)[/QUOTE]
[B][COLOR="DarkOrchid"] Biz sivaslıyık da ondan. :D Gençler arası kalmamış derken abartı oldu biraz tabi. Ama inan bu söylediğim azınsanacak boyutta değil, özellikle bazı bölge ve şehirlere gittikçe. Bizim buralar muhafazar, doğal olarak çevremiz de öyle. Bir de daha farklı ortamlarda büyüyüp farklı kültürle yetişseydik. SelamınHello diye dalga geçenleri bile gördük. :mad:[/COLOR][/B] |
[QUOTE=sonbahar5803;259341][B][COLOR="DarkOrchid"]
Biz sivaslıyık da ondan. :D Gençler arası kalmamış derken abartı oldu biraz tabi. Ama inan bu söylediğim azınsanacak boyutta değil, özellikle bazı bölge ve şehirlere gittikçe. Bizim buralar muhafazar, doğal olarak çevremiz de öyle. Bir de daha farklı ortamlarda büyüyüp farklı kültürle yetişseydik. SelamınHello diye dalga geçenleri bile gördük. :mad:[/COLOR][/B][/QUOTE] Yok benim durduğum ortamlarda selam vermeyenler çok az durumda %4-5 bile yoktur.He SelamınHello da şakasına kendilerince şaka yapmaya çalışıyortlar. |
[QUOTE=sonbahar5803;259332][B][COLOR="DarkOrchid"]Kardeş, gençler arasında selamün aleyküm kalmamış pek, artık herkesin dilinde ''Selam''.
Selam millet, selam gençlik... Nedir bu? Allah'ın selamı bu değil![/COLOR][/B][/QUOTE] [B]aynen öyle.. bi yere gittiğimizde selamun aleyküm diyoruz çoğu tip tip suratımıza bakıyo.. sanki küfür ediyoruz... Allah'ım sen bize islamiyeti tam yaşamayı nasip et...[/B] |
[QUOTE=Kaptan-58;259349][B]
Allah'ım sen bize islamiyeti tam yaşamayı nasip et...[/B][/QUOTE] [B].......Amin Amin Amin.......[/B] |
evet ben bunu biliyordum bi kitapta okumuştum
emeğine sağlık |
-->: ANLAMLARINI BİLİYORMUYUZ?.
beyler bu dualara benzer günlük hayatta kullanacağımız kısa dualar varsa bildiğiniz
buraya yazın. |
İlâhî! Herkesi sıkıntıdan kurtaran yalnız sensin. Bizi dünyada ve âhıretde sıkıntıda bırakma! Muhtaçlara, herşeyi gönderen, yalnız
sensin! Dünyada ve âhıretde hayırlı, faydalı olan şeyleri, bize gönder! Dünyâda ve âhırette, bizi kimseye muhtâç bırakma! Âmîn. |
EMEGINE SAGLIK ABI......................
|
“Allah’ım!
Bizlere senin sevgini, Seni sevenlerin sevgisini, Sevdiklerinin sevgisini, Seni sevdirecek amellerin sevgisini, sevdir Ya Rabbi!” |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:36. |