![]() |
-->: -GURBETTEN SILAYA MESAJLAR-
sivasıma özlemimi doyasıya gideriyorum ah bide yağmurları olmasa dahada güzel olacak
|
--->: -GURBETTEN SILAYA MESAJLAR-
Ne Kalacak
günün birinde ne kalacak elimizde? gitmeler ve yalnızlıklar olacak öyle gitmeler ki dönüşü olmayan öyle bir yalnızlık ki ölümden bile korkmayan. |
En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar. Gülmek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun. Kaplanla göz göze gelmiş bir ceylan gibi , ürkek bakışlarımda sensizlik , ıskalanmış hayallerimde gençliğim ,eremediğim vuslatlarda ümidin.
|
-->: -GURBETTEN SILAYA MESAJLAR-
sivası en çok özleyen yiğidoturan heralde...........
|
[B]Kardes ben burda günler sayiyorum, ama bi türlü günler gitmio.[/B]
[B]Burda oturmak kolay deil yinede elinden gelecek bisi yok, benimde 50 günüm kaldi insallah ordayim allahin izniyle.[/B] ________________´´ |
dur ben de sivasa olan ÖZLEMİMİ dizelerle anlatim
BİR YİĞİT ŞEHİR SİVAS KIZILIRMAK BOYLARINI BEKLEYEN ŞEHİR ATLILARIYLA ŞAHLANAN ŞEHİR YİĞİDOLARIYLA YİĞİTLENEN ŞEHİR İŞTE ORASI BİR ÖZEL BİR GÜZEL BİR BAŞKA ŞEHİR SİVAS ERENLER OTAĞI YİĞİTLER DİYARI CANIMIN CANI İŞTE ORASI BİR ÖZEL BİR GÜZEL VE BİR YİĞİT ŞEHİR SİVAS SİVAS YİĞİDOLARA PUSAT OLACAK |
[B]
[U][COLOR="Red"]Ben Sivas'ın Oğluyum[/COLOR][/U] Bozkırın ortasında medeniyet beşiği Buradan arşa çıkar evliyanın ışığı Saymakla tükenir mi ozanları, aşığı Veyselle aşka geldim, Ruhsatiyle doluyum [COLOR="red"]Sivas benim vatanım, ben Sivas'ın oğluyum [/COLOR] Alevi, Sünni kardeş, kardeşliği biliriz Vatan için yaşarız, vatan için ölürüz Provaka etmeyin bir araya geliriz Ali benim imamım, Osmana da bağlıyım [COLOR="red"]Sivas benim vatanım, ben Sivas'ın oğluyum [/COLOR] Özümde yiğitlik var, haksızlığa gelemem Zulme suskun kalıp ta dilsiz şeytan olamam Dostlarım ağlar iken kahkahayla gülemem Yanlışa isyan eden Pir Sultan, Köroğluyum [COLOR="red"]Sivas benim vatanım, ben Sivas'ın oğluyum [/COLOR] Yıldırım'ın geldiği Osmanlı şehiriyim Kızılırmakla coşan bereket nehiriyim Her ilmin merkeziyim batıni, zahiriyim Orta Asyadan gelen Oğuzların koluyum [COLOR="red"]Sivas benim vatanım, ben Sivas'ın oğluyum [/COLOR] Çifte Minaresiyle eder dine şehadet Gökmedrese, şifaiye Selçukludan emanet Kitabında yer almaz kalleşlik ve ihanet Talibi'ye meftunum, Ali İzzet'e deliyim [COLOR="red"]Sivas benim vatanım, ben sivas'ın oğluyum[/COLOR] Cumhuriyet temeli sağlam örüldü burda Kurtuluş Savaşına karar verildi burda Bir millet şaha kalktı, tekrar dirildi burda Özgürlük çinarının yaprağıyım, dalıyım [COLOR="red"]Sivas benim vatanım, ben Sivas'ın oğluyum.[/COLOR] [COLOR="Green"]Şahin Yılmaz[/COLOR][/B] |
[B]Biz Yiğideler de Sivas'ın kızlarıyız!
Şafak 52 :) Bekle beni Sivas. Seni anlatmayacağım, yaşayacağım...[/B] |
[QUOTE=berat.demir;264813]dur ben de sivasa olan ÖZLEMİMİ dizelerle anlatim
BİR YİĞİT ŞEHİR SİVAS KIZILIRMAK BOYLARINI BEKLEYEN ŞEHİR ATLILARIYLA ŞAHLANAN ŞEHİR YİĞİDOLARIYLA YİĞİTLENEN ŞEHİR İŞTE ORASI BİR ÖZEL BİR GÜZEL BİR BAŞKA ŞEHİR SİVAS ERENLER OTAĞI YİĞİTLER DİYARI CANIMIN CANI İŞTE ORASI BİR ÖZEL BİR GÜZEL VE BİR YİĞİT ŞEHİR SİVAS SİVAS YİĞİDOLARA PUSAT OLACAK[/QUOTE] [B]Kendin mi yazdın kardeşim? Çok güzel. Bizim yetenek yok, alıntı yapıyoruz anca. :)[/B] |
sivas a yüreğimden gelen özlemimi dökmüştüm. sivas a az bile. sivas sevdamız bir başkadır. sivas bizim ilham kaynağımızdır. sivası uzaktan sevmek bu olsa gerek. kızılırmağına çifte minaresine gökmedresesine hasret yaşamak eski konaklarına hasret yaşamak zor bi hayat sanatı. son olarak ben sivası bir başka seviyorum
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:04. |