![]() |
--->: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yorumlarını
dün isyan ve ihanetti seyrettim gerçekten gerilim doluydu.
|
--->: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yorumlarını
Sınıfça "120"ye gitmiştik çok güzel gerçektennn!
Konusuu;VAN - Ruslara karşı savaşan sınır birliğine cephane taşırken hayatını kaybeden Vanlı çocukların dramı, “120” adlı filme konu oldu. Sarıkamış yollarında, 120 Vanlı çocuk ölmüştü.Birinci Dünya Savaşı sırasında Kars’ın Sarıkamış ilçesindeki Allahuekber ve Soğanlı dağlarında binlerce askerin donarak şehit olduğu Sarıkamış faciası, Yönetmen Özhan Eren’in, “120” adlı filmine ilham kaynağı oldu.. |
dejavu film süper
danzel washington un filmleri süper oluyo |
ben en son sewerk baktım fim recep ivedikti ondan sonra chucky baktım ama hep korsandan baktım:D:D:D
|
"Recep İvedik"çok izleniyor :D
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[B]Benim en izlediğim ve hoşuma giden filmlerden biri [/B][B][COLOR="Red"]Bayrampaşa ben fazla kalmayacağım[/COLOR][/B]
[URL="http://www.mahkumlarinfilmi.com/"]detaylı bilgi için tıklayın...[/URL] |
evet 120 çok güzeldi
aşırı duygu yüklü 1 film duygusalsanız ağlamadan çıkamazsınız ben bile az kalsın ağlayacaktım:D |
[IMG]http://img120.imageshack.us/img120/6089/200pxyumurtaafis1yt1.jpg[/IMG]
27. Uluslararası İstanbul Film Festivali Uluslararası Yarışma Altın Lale Ödülü Radikal Gazetesi Halk Ödülü Yönetmen Semih Kaplanoğlu Yapımcı Semih Kaplanoğlu Senaryo yazarı Semih Kaplanoğlu Oyuncular Nejat İşler, Saadet Işıl Aksoy, Ufuk Bayraktar, Gülçin Santırcıoğlu |
En son Mamma Mia'ya gittim, müthis eglenceli bir filmdi. Zaman zaman da duygusal sahneleri vardi. Ama genel olarak eglenceli bir film, zaten aranizda Mamma Mia müzikalini bilmeyen yokturdur eminim.
|
-->: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yorumlarınız
biraz eski ama ben son osmanlıyı çok beğenmiştim tam memleket hikayesi
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:33. |