Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Sivas'ımız Hakkında Bilinmeyenler, Sivas'ımızı Tanıtalım (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=21)
-   -   HADİ SİVASI ANLATALIM(size göre sivas nasıl bir yer?) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=18185)

gürün_güzeli 03.06.2008 13:18

--->: HADİ SİVASI ANLATALIM(size göre sivas nasıl bir yer?)

sivas diyince aklıma memleket kokusu gelir.........türküleri...âşıkları...sevdalıları........kelimelere dökülmez bir şehir.....herkesin kendi memleketi kendisine cennettir....

umit_koc 03.06.2008 14:49

aşıklarımızdan aşık veyselin son şiirini sizinle paylaşmak istedim

SON ŞİİRİ

Selam saygı hepinize
Gelmez yola gidiyorum
Ne şehire ne de köye
Gelmez yola gidiyorum

Gemi bekliyor limanda
Gideceğim bir ummanda
Gözüm kalmadu cihanda
Gelmez yola gidiyorum

Eşim dostum yavrularım
İşte benim sonbaharım
Veysel karanlık yollarım
Gelmez yola gidiyorum

AŞIK VEYSEL

umit_koc 03.06.2008 16:20

[QUOTE=berat.demir;269149]ümit sivasın 2008 yatırım rotası var sivasla ilgili son gelişmeleri orada bulabilirsin[/QUOTE]

teşekkür ederim 2008 yatırım rotası adlı yeri bana hatırlattıgın için

As!_MéLéK 03.06.2008 16:26

[B][COLOR="Purple"]Ya sivas'ı tarih olarak incelemeyi seviyorum. Tarihi eselerlerini falan. Staj dosyamız için bizden belgesel flim mi cekmemizi istediler. Bizde bi grup arkadaş sivas'tan daha iyi başka bişeyi anlatamayacağımıza karar verdik. Sivas'daki tarihi eserlerin belgeselini çektik. Gecen senede Sivas'ın ingilizce tanıtımını yapmıştık. İsteyen olursa göndere bilirim :)[/COLOR][/B]

umit_koc 03.06.2008 16:30

[QUOTE=As!_MéLéK;269166][B][COLOR="Purple"]Ya sivas'ı tarih olarak incelemeyi seviyorum. Tarihi eselerlerini falan. Staj dosyamız için bizden belgesel flim mi cekmemizi istediler. Bizde bi grup arkadaş sivas'tan daha iyi başka bişeyi anlatamayacağımıza karar verdik. Sivas'daki tarihi eserlerin belgeselini çektik. Gecen senede Sivas'ın ingilizce tanıtımını yapmıştık. İsteyen olursa göndere bilirim :)[/COLOR][/B][/QUOTE]

çok merak ettim izlemek isterdim

As!_MéLéK 03.06.2008 16:32

[B][COLOR="Purple"]yutube atmıştım ama kapanmış orası en kısa zamanda iki belgeselide internete attıp sizlerle paylaşıcam ne kadar anlatırsam anlatıyım tam güzelliklerini ortaya çıkaramadım ama inş. beyenirsiniz.(ingilizce olarak hazırladığım biraz amatörce oldu ama en son yaptığım güzel oldu) :) [/COLOR][/B]

umit_koc 03.06.2008 16:38

[QUOTE=As!_MéLéK;269170][B][COLOR="Purple"]yutube atmıştım ama kapanmış orası en kısa zamanda iki belgeselide internete attıp sizlerle paylaşıcam ne kadar anlatırsam anlatıyım tam güzelliklerini ortaya çıkaramadım ama inş. beyenirsiniz.(ingilizce olarak hazırladığım biraz amatörce oldu ama en son yaptığım güzel oldu) :) [/COLOR][/B][/QUOTE]

Sivas her yanında bir tarih izleri her yanında bir eser anlatmak kolaymı
görüntüler bile güzel bir çalışma olması için yeterli olduğuna inanıyorum ama görmeden karar vermek zor
ilerde yükledigin adresi verirsen izleriz.

As!_MéLéK 03.06.2008 16:41

[B][COLOR="Purple"]bir iki gün içinde atıcam internete ama onun dışın da ben Sivas'taki tarihi eserleri çok seven birisi olduğum için hiç boş durmuyorum:) görüntüler içinde kendi çektiğim resimler var elimde şu anda onları düzenliyorum birazdan açıcam konuyu[/COLOR][/B]

_DuMaN_58 03.06.2008 16:43

-->: --->: HADİ SİVASI ANLATALIM(size göre sivas nasıl bir yer?)

[QUOTE=As!_MéLéK;269175][B][COLOR="Purple"]bir iki gün içinde atıcam internete ama onun dışın da ben Sivas'taki tarihi eserleri çok seven birisi olduğum için hiç boş durmuyorum:) görüntüler içinde kendi çektiğim resimler var elimde şu anda onları düzenliyorum birazdan açıcam konuyu[/COLOR][/B][/QUOTE]

[B]Sabırsızlıkla bekliyorum :) [/B]

umit_koc 03.06.2008 16:51

[QUOTE=As!_MéLéK;269175][B][COLOR="Purple"]bir iki gün içinde atıcam internete ama onun dışın da ben Sivas'taki tarihi eserleri çok seven birisi olduğum için hiç boş durmuyorum:) görüntüler içinde kendi çektiğim resimler var elimde şu anda onları düzenliyorum birazdan açıcam konuyu[/COLOR][/B][/QUOTE]

resimleri görmek için sabırsızlanıyorum fazla bekletme

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:58.