![]() |
--->: 2 Türk NASA'yı hackledi!
Ne başarı ne başarı, bu yapanları bulup heykellerini dikmeli;)
|
bravo bende marsa bir gemide biz yolladık zannettim, süperizzzz abi biz yıkarız yapılanı, ama yapma becerimiz gavurun teknolojisiyle gavuru vurmak bununlada övünürüz, arkadaşlar çalışın çalışın öğrenin öğretin, övünülecek bişey yok bunda ben utandım, dünya nefesini tutmuş oradan gelecek haberi bekliyor, su varrmı, canlı izine rastlanacakmı, maden varmı vs ile ilgili haber beklerken sen kullanılan siteyi hackle bu övünülecek bişey değil, ne kadar bilimden uzak olduğumuzun göstergesi,
|
-->: --->: 2 Türk NASA'yı hackledi!
[QUOTE=bulutum;269249]:D super olan ne onu anlamadım site ayakta:D alt dosya atmıslar:) eger gercek hacker ıse bunu yapan domaınden yonlendırsınde gorelım:)[/QUOTE]
[B]Doğru söylüyorsun sadece index basmışlar server domain hala ayakta yani topraklamıza katılmamış. Nasanın hacklenmesi doğru değil ama doğru olan şu ki böyle sanal savaşçılarımızın olmasıda şart malum milyonlarca TÜRK sitemiz var korunması kollanması şart ayrıca siberalem artık pisikolojik savaş alanı olmaya başladı yani başı boş bırakılmadan Hack grupları desteklenmelidir.[/B] |
[QUOTE=DÜLGER58;269244]HELAL OLSUN BİR ŞEYLER İCAAT EDEMİYORUZ AMA HAZIRA ÇABUK KONUYORUZ....[/QUOTE]
acaba ne ıcat edememısız bı acıklasana qardesım bu arada gundemı bıraz takıp et turklerın neler yaptıklarına bak ;) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:38. |