![]() |
--->: 50 bini aşkın kişi tek yürek oldu: ‘Madımak Müze olmalı’
arkadas aradan 15 yıl gıbı bır sure geçmıs olmamıs sımdımı olcak..
|
Sivasın böyle anılmasından çok rahatslzlık duyuyorum..olmamalı bu tür şeyler artık bitmemli...çok saçma bence....gereksiz...
|
koministler için mi muze olacak hem orada olenler nasi şehit oluyo koministler den şehit mi olur allah(cc) hiç bişeyden sayma sonra şehit ol öyle şey var mı sadece gülüyorum
|
Bunlarınki tamamen kışkırtma 50 bin kişi katılmışmış çoğu dışardan gelmiş dışardaki kişinin ne işi var olaylar olduğundada hep dışardan gelmedilermi kendi içlerinde hesaplaşma vardı buluşma mekanı olarakta Madımak'ı seçtiler uzlaşma olmayınca birbirlerine girdiler silahla ölenler oluncada olayı örtbas etmek için oteli ateşe verdiler sonrada kalk Şehit'de ne güzel ya ne zamandan beri karanlık işlerle uğraşanların adı Şehit oldu Aydınmış Sevsinler öyle aydını Aydın görmesek bize aydın diye yutturacaklar Bence Aydın değil Karanlık.
|
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]MADIMAK MÜZE OLUCAK
İstediğiniz kadar konuşun ;)[/B][/CENTER][/COLOR] |
[B]tabi madımak otel olsun.. bide önüne anıt yapalım ondansonra işte sivaslılar böyle otel yakmıştı buda onun şahiti onun göstergesi bunlar insan değil desinler. 3 - 4 provaköter çıkacak ortalığı savaş alanına çevirecek sonra aaa bura müze olsun.. bırakın Allah aşkına ya ne müzesi.. ayrıca orda ölenlerede şehit denmesi beni rahatsız ediyor.. lütfen "ŞEHİT" kelimesini anlamı iyice bi araştırıp ondan sonra kullanın.. binlerce şehidimizin kemiklerini sızlatmayın.... [/B]
|
[QUOTE=Esengül;282167][COLOR="Magenta"][CENTER][B]MADIMAK MÜZE OLUCAK
İstediğiniz kadar konuşun ;)[/B][/CENTER][/COLOR][/QUOTE] Yanında biri varsa seni çimdiklesin Kabus görüyorsun Uyaaaaaaan [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img368.imageshack.us/img368/9527/34799909xm1.png[/IMG][/URL] |
İstediğiniz kadar konuşun ;)[/B][/CENTER][/COLOR][/QUOTE] ÇOK BEKLERSİN ........................... |
[QUOTE=fertelliyim;282165]Bunlarınki tamamen kışkırtma 50 bin kişi katılmışmış çoğu dışardan gelmiş dışardaki kişinin ne işi var olaylar olduğundada hep dışardan gelmedilermi kendi içlerinde hesaplaşma vardı buluşma mekanı olarakta Madımak'ı seçtiler uzlaşma olmayınca birbirlerine girdiler silahla ölenler oluncada olayı örtbas etmek için oteli ateşe verdiler sonrada kalk Şehit'de ne güzel ya ne zamandan beri karanlık işlerle uğraşanların adı Şehit oldu Aydınmış Sevsinler öyle aydını Aydın görmesek bize aydın diye yutturacaklar Bence Aydın değil Karanlık.[/QUOTE]
[B]ABİ SANA KATILIYORUM BİR ŞAİR BAKIN NE DİYOR.. "AYDIN AYDIN OLAYDI İŞ O ZAMAN KOLAYDI HALKTAN KOPUK AYDDINLAR HELE HİÇ OLMASAYDI. "[/B] |
İstediğiniz kadar konuşun ;)[/B][/CENTER][/COLOR][/QUOTE] senmı yapıcan :D:D:D OTEL BENIM ARKADAS YAPTIRMIYORUM cok cooooooook beklersınızzzz |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:14. |