Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Site Yönetimine !!!!!!!!! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=19334)

yakamozz 17.07.2008 15:31

--->: Site Yönetimine !!!!!!!!!

sizin anladığınız dilden konuşacam artık dinsizin hakkından imansız gelir

Kaptan-58 17.07.2008 15:31

[B]YA ARKADAŞLAR NEDEN ORTAMI GERİP DURUYOSUNUZ..... HERKES GİBİ GÜZELCE YORUMLARINIZI YAZIN.. MUHABBETİNİZİ EDİN.. .NEDEN ORTAMI GERME İHTİYACI HİSSEDİYOSUNUZ ????[/B]

yakamozz 17.07.2008 15:34

kaptan bunlar laftan anlamıyor bunlara laf söylemeyecen direk uygulamaya geçecen

yakamozz 17.07.2008 15:35

canı sıkılan arkadaşlar varsa bana özelden mesaj atsınlar

sonbahar5803 17.07.2008 15:35

Herkes inancında özgür evet. Bu site de bunu sonuna kadar destekliyor.

Bunun en güzel örneği de Esengül hanıma tanınan imtiyazlardı.
Alevilikle ilgili paylaşımlarını yaptığı ayrıca başlıklar açmıştı.

Sizlerin yaptığı bu değil, sadece saldırmak, ortamı germek.
Böyle devam ettikçe de hiç bir sonuca ulaşamayacaksınız.

madımak_58 17.07.2008 15:36

[QUOTE=yakamozz;287902]kaptan bunlar laftan anlamıyor bunlara laf söylemeyecen direk uygulamaya geçecen[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Magenta"]insan gibi konuşun o halde,çince değil! yazdıklarımı okursanız belki öğrenirsiniz insan gibi konuşmayı...[/COLOR][/I][/B]

yakamozz 17.07.2008 15:37

sonbahar kardeşim bunlar beyin özürlüler amaçları siteyi karıştırmak birbirine düşürmek laf anlayacak kapasitede insanlar değiller onların anladıkları dilden konuşalım lütfen çünkü b8u dilden anlıyorlar

papatya58 17.07.2008 15:38

[QUOTE=sonbahar5803;287884]Kilitlenen konular neden kilitlenmiş, bir bakın isterseniz.

Başka türlü baş edilmeyecek hal aldı.

[COLOR="Red"]Ama hakaret etmek ve hakaret edilmek hoşunuza gidiyorsa bunu belirtin açıkça.
Yönetimde istişare etsin ve sizler için özel bir bölüm açsın.
Bol hakaretli...[/COLOR]
Paylaşım sitesi ama maaşallah bundan dert yananların hiç paylaşımı yok.[/QUOTE]

[B][U]İLK ÖNCE SİZ YÖNETİMDEMİSİNİZ ONU MERAK ETTİM ?? [/U][/B]
[B][U]
ALINTI YAPTIGIM KIRMIZI BLOKLU KISMA DİKKATLİCE BİR BAKIN VE SEVİYENİZİ TEKRAR BİR GÖZDEN GEÇİRİN

HAKARET ETMEKTEN HOSLANMAM DİYORSUNUZ BOL HAKARET İÇEREN BİR BÖLÜM AÇILSIN GİBİ SAÇMA BİR KELİME KULLANIYORSUNUZ ??

KONULARDA İLK HAKARET EDEN KİMLER BİR BAKIN YENİ ÜYEMİ ESKİ ÜYELERİNİZ Mİ ?? BEN BİREYLERİ SUÇLAMAK VEYA KORUMAK İCİN BU KONUYU AÇMADIM AMA BENİM BİLDİGİM HAKARET EDEN TARAFLAR UYARILIR EGER ÖYLE BİR SEY SÖZKONUSU İSE BU SEKİLDE KONU KAPATMAK KİTLEMEK ACIKCASI BANA İLGİNC GELDİ :D

KÖTÜ SÖZLERLE HAKARETLERLE İNSANLAR CAHİLLİĞİNİ ORTAYA KOYAR !! KAMİL İNSANLAR BİLGİSİYLE KARŞISINDAKİNE SUS PAYI VERİR..

BİLGİLERİMİZ KONUSSUN KÖTÜ SÖZLER SAHİBİNİN OLSUN !![/U][/B]

yakamozz 17.07.2008 15:38

[QUOTE=madımak_58;287906][B][I][COLOR="Magenta"]insan gibi konuşun o halde,çince değil! yazdıklarımı okursanız belki öğrenirsiniz insan gibi konuşmayı...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

sana türkçe anlatamıyorum ki belki çince anlarsın:)

yakamozz 17.07.2008 15:38

kafan basmıyor madımak senin ve senin gibilerin

WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:22.