![]() |
--->: Son Dakika: AKP Kapanmayacak!
Anayasa Mahkemesi verdiği bu kararla demokrasi yolunda önemli bir adım atmıştır.Halkın seçimle tek başına iktidar yaparak başa getirdiği bu partiye karşı hazırlanan uyduruk bir iddianameyi Anayasa mahkemesi redderek halkın bir nebze olsun kendisine olan güvenini tazelemiştir.Anayasa Mahkemesini verdiği bu karardan dolayı kutluyorum.Ülkemiz için bu kararın çok hayırlı olacağını düşünüyorum.14 marttan bu yana süren siyasi belirsizlik burada sona ermiştir.
|
valla bız akp ye oy vermdeık ama kapanmaması ıı oldu
hemn kapansa yerıne kım geceecek ?:D |
[B]"Hayırlısı ne ise o olsun" diye dua ettik demekki hayırlısı bu imiş.
Memeleketimize hayırlı olsun![/B] |
ana yasa mahkemesinden ilk defa hayırlı olacağına inandığım bi sonuç çıktı
|
[B]çok sevindim bende. kapanmaması gerekiyosu ve kapanmadı.. hayırlı olsun tekrar...[/B]
|
-->: AKP Kapatılmadı!
DÜN SABAH DOLAR 1210 DU AKŞAM 1165 E DÜŞTÜ...............
|
--->: AKP Kapatılmadı!
Hayırlı olur inşallah Adalet tecelli etti hak yerini buldu
Kapatma davası açılınca piyasalar ne hale düştü Dava iyi yönde sonuçlanınca ne hale geldi gördünüz açıklama yapılır yapılmaz piyasaların nasıl canlandığını milletin nasıl derin nefes aldığını gördünüz Bizleri bu durumlara getirenler biraz olsun utanıyorlarmı yaptıklarından Nerdeeeeeeee Onlara gere aynı tas anı hamam yine bildiklerini diyor bildiklerini yapıyorlar Dilerim bu ülke birdaha bu durumlara düşmez |
demokrası adına sevındırıcı ....kapatılma olsaydı turkıyeyı daha zor gunler beklıyordu...temenlım suan kı kaostan bı an evvel kurtulup özledıgımız buyuk TURKIYE projelerının hayata gecırılmesı ve ulkemde savasın olmaması
|
Demokratik bir ülkeysek ve demokrasiye inanıyorsak,yasakçı zihniyet olmamalı, parti kapatmak hoş bir davranış şekli olmazdı. Çıkan sonuç aslında sevindirici.Ama demokrasiyi hem savunup hem demokrasiyi bertaraf etmeyede kimse kalkışmamalı.
Bu bir uyarı, kulak çekmedir.Aklını başına devşir demektir.Bir oy daha evet çıksaydı AKP tarihe karışacaktı. Umarım aklı selim, ne yaptığını bilen toplumun tüm kesimini kucaklayan kırmayan, azarlamayan herşeyi ben bilirim yargı margı tanımam dünyasından uzaklaşıp, yeni tertemiz bir sayfa açarlar ve yollarına devam ederler. |
Bu ülkedeki seçmenlerin yarıya yakının oyunu almış bir parti zaten halkını topyekün kucaklamış bir partidir.Bu kadar oyu alan bir parti de sadece akp olmuştur.Akp yi sevenler olduğu kadar tabiki sevmeyenler de olacak.Anayasa Mahkemesinin verdiği bir karar vardır sadece, o da akp kapatılmamıştır.Yok mahkeme şöyle demek istemiş de akp parti böyle yapmalıymış.Mahkemenin görevi sadece yasaların anayasaya uygunluğunu denetlemektir,yani mahkemenin siyasi partilere akıl vermek gibi bir durumu olmaz.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:52. |