![]() |
--->: Hadi Şükür Edelim ;)
Allah'ım şükürler olsun ailem, arkadaşlarım, sevdiklerim yanımda. Verdiğin nimetler için, verdiğin sağlık sıhhat için şükürler olsun.
Allah'ım bu konuyu açarak seni bir kez daha anmamıza vesile olan ESENGÜL kardeşimizden razı ol |
Allah'ım bu konuyu açarak seni bir kez daha anmamıza vesile olan ESENGÜL kardeşimizden razı ol
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]Çok teşekkür ederim ALLAH ALLAH [/B][/CENTER][/COLOR] |
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]Şükürler olsun, bana bu bedeni layık görüp emanet ettiğin için :)[/B][/CENTER][/COLOR]
|
* İslam üzerine doğduğum için şükürler olsun,
* İslam üzerine yaşama lütfunda bulunan Rabbime şükürler olsun, * İslam topraklarında yaşadığım için şükürler olsun, * İman, vicdan, akıl, izan, sıhhat, rızk, nasip, ... gibi nimetlerinden dolayı Rabbime şükürler olsun, * Yüzyıllar boyunca İslamın bayraktarlığını yapmış aziz bir milletin mensubu olduğum ve asil bir ecdadın torunu olduğum için şükürler olsun, * Şanlı bayrağımızın çatısı altında birliğimiz ve dirliğimiz için şükürler olsun, * Yiğitler diyarı, Selçuklu otağı, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bir şehrin nüfus kütüğüne kayıtlı olduğum için şükürler olsun, * Alınteriyle çalışarak, helalinden kazanıp, ailemin rızkını temin ettiğim mesleğimden ve işimden dolayı şükürler olsun, * Milli ve manevi değerlerine sahip bir anne-babaya ve kardeşlere sahip olduğum için şükürler olsun, * Yine aynı değerlere sahip, temiz ve helal süt emmiş bir insan evladıyla evli olduğum için şükürler olsun, * Bana aslan parçası gibi 2 tane erkek evladı bahşeden Rabbime şükürler olsun, * Yuvamızda, huzur, sevgi ve saygı olmasından dolayı şükürler olsun, * Memleketimin takımı olan Sivassporu desteklediğim için şükürler olsun, * Bu güzel sitede, güzel hemşehrilerimle hal olup; hasbihal ettiğim için şükürler olsun... * Şükürlerimizin tekrarlanmasına ve tazelenmesine vesile olan; bu güzel konuyu açmasından dolayı da [B]Esengül[/B] arkadaşımıza, kucak dolusu selamlar ve teşekkürler olsun... |
bu esengül eskiden bi tane varidi hani o esengül müü yav aksakallı dedmi gördü röyasında ne diycem ama o hep gerçeğinide görüyodur..hayırdır efem tır mı çarp tı...maşallah yeni yorum ve açılımızınız takdire şayan yani..Allah bozmaya...
|
[QUOTE=kasparix;300625]bu esengül eskiden bi tane varidi hani o esengül müü yav aksakallı dedmi gördü röyasında ne diycem ama o hep gerçeğinide görüyodur..hayırdır efem tır mı çarp tı...maşallah yeni yorum ve açılımızınız takdire şayan yani..Allah bozmaya...[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]Ak sakallı dedeleri görmek herkese nasip olmaz. İnşallah bir gün bizede görmeyi nasip eder ALLAH . Ayrıca benim bildiğim kadarı ile forumda sadece bir tane ESENGÜL var, o da benim. Demekki öncekide, şimdikide benim.[/B][/CENTER][/COLOR] |
[B][COLOR="Red"]“Eğer şükrederseniz elbette nimetimi artıracağım...” (İbrahim/7) [/COLOR]
Yarabbi verdiğin ve vereceğin hertürlü nimete binlerce kez hamd-ü senalar olsun! Nefes alabilmek bir meziyetken onu vermeyide nasip ettiğin için şükürler olsun, kapanan gözler bir meziyet iken açılmasını nasip ettiğin için şükürler olsun! Müslüman doğduğum için,şanlı bir ecdadı ve böyle bir vatanı bana layık gördüğün için, seni tanımayı bana nasip ettiğin için binlerce kez şükürler olsun Allah'ım! [COLOR="Red"]Davud aleyhisselâm[/COLOR] [COLOR="Blue"]bir gün Rabbimize şöyle niyazda bulunur: “Ya Rabbi, başımda hiçbir kıl yoktur ki, altında ve üstünde senin nimetin bulunmasın. Bu kadar çok nimetin şükrü nasıl yapılır?” Rabbimiz de ona şöyle buyurur: “Ben de biliyorum, kullarım benim verdiğim nimetlere karşılık şükredemezler. Onlardan bunu istemiyorum, kullarımın buna gücü yetmez. Nimetlerin benden olduğunu bilmeleri kâfidir.”[/COLOR][/B] |
[B]Hamdolsun YARABBIM verdigin nimetlere sukurler olsun
Sukurler olsun bizi seni taniyan kullarindan eyledin Sukurler olsun bugunlerimize bize herseyi verdin Sukurler olsun YARAB dinini en guzel ve en dogru yasayanlardan eyledin Sukurler olsun bugunde gozlerimizi actik senin yolundan gidiyoruz Sukurler olsun ALLAH'IM sana sukreden sukretmeyi seven kullarindan olduk Sukurler olsun yeri gogu yedigimizi, ictigimizi, giydigimizi,yeryuzunde ne var ne yok bizim icin yarattin bunlarin hebsinden yararlanmamizi istedigin icin binlerce kez sukurler olsun ALLAH'IM sana nekadar sukur etsek az olur senin verdigin nimetlerine karsilik cok cok az gelir sen bizleri heran heryerde sukur eden kullarindan eyle Senin yolunda dosdogru giden kullarindan eyle ne olursun YARABBELELEMIN[/B] |
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]Lütfen doğru yoldan ayırma bizleri EY YARADAN [/B][/CENTER][/COLOR]
|
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]Şükür Rahmetine.
Çok ismi var bir adı hâzır, her nerede çağırırsam orada hazır.[/B][/CENTER][/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:20. |