![]() |
-->: Almanya İftar Organizasyonu
[B]Yurt dışındaki kardeşlerimizin yapacağı iftar organizasyonuna şimdiden hayırlı olsun derim umarım katılım çok olur herkes birilerini tanıyıp kaynaşma fırsatı olur herkesin ramazan ayı mubarek olsun allah tekrarını nasip etsin[/B]
|
Cevap: Almanya İftar Organizasyonu
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Engin abiiiii
Wiebke'yide getirecenmi :D :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[quote=Sweetgirl;304716][B][I][CENTER][COLOR=magenta]Engin abiiiii[/COLOR][/CENTER]
[/I][/B] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]Wiebke'yide getirecenmi :D :D [/COLOR][/B][/I][/CENTER] [/quote] [B]Hayrola bu nedir ki ablam ?[/B] [B]+ Menü mü ?[/B] [B]Hangi yörenin yemeği acep ?[/B] [B]Engin abi bi tarifini versen olur mu acep ?[/B] |
[QUOTE=SONMEZ;304734][B]Hayrola bu nedir ki ablam ?[/B]
[B]+ Menü mü ?[/B] [B]Hangi yörenin yemeği acep ?[/B] [B]Engin abi bi tarifini versen olur mu acep ?[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Sitemizde yeni alman üyesiymis abi :D :D Almanlar basti sitemizi :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
--->: Almanya İftar Organizasyonu
bende katilamiyacam orasi bana 400 km uzakliginda
|
Cevap: --->: Almanya İftar Organizasyonu
[QUOTE=nihat83;304804]bende katilamiyacam orasi bana 400 km uzakliginda[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]aaaa cok ayip ediyon nihat hic öyle bana 400 km uzak diye gelinmezmi :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
--->: Almanya İftar Organizasyonu
gitmek icin arabam yok, hem bir yemek icin 400 km gidilmez.kolayi var sen beni alirsin beraber gideriz.
|
Cevap: --->: Almanya İftar Organizasyonu
[QUOTE=nihat83;304850]gitmek icin arabam yok, hem bir yemek icin 400 km gidilmez.kolayi var sen beni alirsin beraber gideriz.[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]olduuuuuuu baska istegin varmiydiiii efendimmmmmm ben 50 km gidim ondan sonra 400 km de seni almak icin gidim tabiiiii yaparizzz degilmi :rolleyes: sen kendine baska söför bul kardesim :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]eeee baska gelen yokmuu :)
pardon giden yokmu diyecektim :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]sanirim baska katilan yok
sizde yani herkese uzaksiniz :D yaparsiniz hep kendi aranizda :D[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:30. |