![]() |
-->: MSN'de kullanıcı adının yazına yazılan iletiler..
с э я ж е ф-58-
ÇERKEZ-58- yazıyor:) |
Bi saatte geliyosun ortasahaya
Sen ne biçim oyuncusun tsubasa:D:D koptum buna ya.!!!:D |
--->: MSN'de kullanıcı adının yazına yazılan iletiler..
SENİ UNUTMAK İÇİN AND İÇTİM,GÖZLERİN AKLIMA GELDİ VAZGEÇTİM....:)
YAKIŞIRMI BİR KAÇAĞA ECEL ELİYLE ÖLMEK.... ASLA KİMSENİN UMUTLARINI KIRMAYIN BELKİDE TEK SAHİP OLDUKLARI BUDUR... YENİ BİRDE MODA ÇIKTI MSN DE HERKES ÜÇ NOKTA KOYUYOR BAŞKA BİŞEY YOK ..NE DEMEK İSTEDİKLERİNİ ALLAH BİLİR:) |
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Üst iletim [/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="magenta"][COLOR="Red"]Düştüğüm Bir Girdap Garip Bir Muamma !!!
Alışkın Değilim Bu Kör Kuyulara !!![/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Altta ise [/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Senide Vururlar Ey Acı ;););) /S-S-S-Ç-Ö-E /[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
[b][c=0][a=46]SiVaS MeRKeZ/RaHaDıNa BaKaR HeRKeS !!![/a=2][/c][/b] :):):):):)
|
[B]''kişisel iletiyse niye buraya yazıyımki'' :D [/B]
|
[B]"Bülent Ersoy dünya starı olabilirdi ama önünü kestiler" [/B]
[B] kendimi öldürüp intihar süsü verecem... [/B] [B]allahım bu yazılar beni öldürecek :D:D:D[/B] |
Cevap: MSN'de kullanıcı adının yazına yazılan iletiler..
[B][COLOR=darkorange]Hani hep derdin ya bitanem diye bitanen burda sen nerdesin ?[/COLOR][/B]
|
[B]kişisel ileti yazın :)................. yazıyor[/B]
|
Cevap: MSN'de kullanıcı adının yazına yazılan iletiler..
[QUOTE=Sweetgirl;314280][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bi ara bende takinti haline gelmisdi
kesin bir siir veya ne bilim bir sarki sözü vs. muhakkak olurdu hatta bir tane cok begendigim bir cümleyi yazmisdim "hic bir insan aglamaya degmez. cünkü degen insan zaten aglatmaz" ve niceleri daha geldi gecti :) artik bos takiliyorum hatta nikim yazan yerde "BIL BAKALIM BEN KIMIMMMMMM" yaziyor :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B]evet halada var halada yapiyorum :) illa bir söz bulunuyor o kadar cok degistirdim ki hepsini yazmak zor olur :D áralarindan güzellerini yada ilginc olanlarini secer yazarim :)[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:56. |