![]() |
Cevap: önemli
Doğruluk derecesini öğrenelim ilk beni yazabilirsiniz.
5-10 Ytl ile kimseye birşey olmaz, ama damlaya damlaya göl olur.iki paket sigara paarsı. Öncede bir çok öğrenci için arkadalşlar arasında yardım amaçlı geceler düzenledik, ve o kızımızda İzmir'de okutmuştuk. Herşeyin suistimal edildiği günümüzde araştırılmasını istememiz doğal karşılanmalı. Burs isteyen arkadaşımız sakın yalnış anlamasın. Ramazan günü yaşlı bir bayana " mübarek elini öpeyim" diye kolundaki bilezikleri yürüten gençleri daha evvelki gün gazetelerde okuduk. Onun için gerekli sağlam bilgiler gelsin katılım mutlaka olacaktır. |
--->: önemli
ewt hepiniz çok haklısınız ama dediğiniz gibi aynı şehirde bulunan biri onunla tanışırsa sorun kalacagını zannetmiyorum inş.
|
--->: önemli
çok güzel düşünülmüşte internette pek güven olmaz bunun için en iyisi durumu olup olmadığını öğrenmek....
|
Cevap: önemli
netten yardım bana pek uygungelmez zıra bunu yapan kurum ve kuruluslar var ayrıca ogrenımkatkı bursuna bas vurmusmu bu kısı basbakanlıga basvura bılır ayrıca sıvas ıs adamlarından benımumudum yok :) eger sıvaslı ıs adamları bu konularda hassas olsa lar ıdı oncelıkle calıstırdıklarına hakkını verır ler ıdı sıvasta yasıyo ıse selcuk fen dershanesıne gıtsın orda gereklı yardım ve ılgıyı gorecektır
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:24. |