![]() |
Cevap: mantarlı pilav
kronıck ıste adresı cıty al wafa nureddıte recıdance maılpost 8 morocco marekes ısterse 1 sonrq gelsın yıcem
|
--->: mantarlı pilav
ellerine saglik ablam
yine döktürmüssün : )) mantarla cok asiri aram yoktur, ama taze olunca of diyorum sadece, ben de mantarlari yikamam öyle özel bi fircam var üzerini temizlemek icin yani sanki üst tabakasinin bir kabugucunu hafifce soyuyor gibi zedelemeden. |
[quote=gezgin_58;320600]kronıck ıste adresı cıty al wafa nureddıte recıdance maılpost 8 morocco marekes ısterse 1 sonrq gelsın yıcem[/quote]
[B][COLOR=darkorange]Borcu olanlara kargo+kdv+mutfak masrafları+fotoğraf makinesini şarj etmek için kullanılan elektrik parası +yine kdv+ellerimin yıpranmaması için el kremleri masrafı +daha da çoğaltılabilinir [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]şimdi yine de istiyormusun teslimatı?[/COLOR][/B] |
tamam bende sana burdan KAHVE gonderıyım odeselış xaten bır aylık yeşegı yedıkden sonra kac yasarım tartısılır
|
--->: mantarlı pilav
[B]Kronick eline saglik mantarli pilav cok guzeldi ben biraz farkli yaptim ama buda cok guzel oldu.. resimlerini sizler icin cektim belki musait zamanda eklerim buraya[/B]
|
[B][COLOR="Green"]Ellerine sağlık, harika olduğundan eminim.
Çünkü mantara bayılırım. Neyin içinde olursa olsun, yerim. :)[/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]bu saatte yemek yorumu acıktınız galiba hazırlimmi masayı arkadaşlar ?[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="Green"]Zahmet olacak ama bizim mutfağa hazırla. [IMG]http://www.hayirsizlarboard.net/images/smilies/haha.gif[/IMG][/COLOR][/B]
|
--->: Cevap: mantarlı pilav
[QUOTE=kronick;320843][B][COLOR=darkorange]bu saatte yemek yorumu acıktınız galiba hazırlimmi masayı arkadaşlar ?[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]Öyle bir saatte yemek tarifinin sayfası güncelleniyorki sorma gitsin... Yani bu saatte de ancak bu sayfalar güncellenir galiba....:)[/B] |
Cevap: --->: Cevap: mantarlı pilav
[quote=rallim58;320848][B]Öyle bir saatte yemek tarifinin sayfası güncelleniyorki sorma gitsin... Yani bu saatte de ancak bu sayfalar güncellenir galiba....:)[/B][/quote]
[B][COLOR="DarkOrange"]iyi hatırlattınız ana yemek olarak da ciğer sote vardı durun ben onu güncelliyeyim de ondan da tadın [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:15. |