![]() |
--->: Sivas'ta Bir Zamanlar ...
tarihimizde güzel bulgular eğer biraz daha araştırılsa güzel şeyler çıkar...
|
Cevap: Sivas'ta Bir Zamanlar ...
[quote=abircan;324440]birkaç fosilde ben sayayım , aslında bunlarında mumyalarını koysak müzeye bayağı bir gelir elde ederiz sivasa,
:) berat :)Aözdemir :)sönmez :) arif çoşkun :) rüştü elmas :)cahar :) furkan :) darkyamtar :) rüştü elmas :)yiğiter :)dağcı adını unutup şuan yazamadığım tüm sivaslı fosillerden özür dilerim :) hadi oldu olacak bende yazayım adımı :) hehehe[/quote] Bu yazıyı [B]2 [/B]gün önce okumuştum Şimdi yine okudum... Hatta erinmedim bi kez daha okudum. [B]Lütuf[/B] mu deseeem, [B]iğneleme[/B] mi deseeem... Bir türlü karar veremedim. Eğer lütuf ise teşekkür ederim (Fosilin neresi lütufsa...?) [B]Mumyalanmamız[/B] gündeme getirildiğine göre, bari [B]yontmalı-cilalı taş[/B] devrine mi aitiz; yoksa [B]antik çağlardan[/B] mı kalmayız, onu da yazıverseydin gardaş. :) Yok eğer iğneleme iseeee... Yontmalı-cilalı taş devrinden mi, yoksa antik çağdan mı kalmamız önemli değil, [B]Dinazorlar[/B] döneminden kalma yontulmamış ama [B]cilalanmış taş kafalıların[/B], cıcışlı bıcışlı [B]antika fosillerine[/B] göre daha köklü, daha asil, daha medeni olduğumuz kesin...! er[B]KENE[/B]kon dinazorları, [B]Silivri Arkeolojik Müzesinde[/B] sergilenirken, [B]Rusya[/B] uzantısındaki türdeşleri evrimsel ve devrimsel beyanatlar verirken yerli çığırtkanlarının, hedef saptırma amaçlı yaygaralarını [B]Feto saplantılılı fetokolik ve fetiş(ist)[/B] bir çıkmazın içerisinde olduklarını görüyorum...! İlla da mumyalanacak fosil arıyorsanız, er[B]KENE[/B]koncu İ.Selçukları, V. Küçükleri, Ş. Eruygurları, D. Perinçekleri, T. Özkanları, N. İdizleri,... (ohooo hepsini saymaya kalksak vala sayfalar yetmez...!) önce [B]ıcışlayıp-bıcışlayın[/B], sonra da sonra da [B]mumyalayıp[/B] vitrine koyarsınız. İster koyun ister koymayın. [B]Valla kardeşim, [/B][B]uysa da uymasa da ben koydum bile...! :):);)[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:12. |