![]() |
Cevap: --->: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?
[QUOTE=özdemir;324394]öyleyse önce insan kendinden başlamalı :)[/QUOTE]
ne güzel demişsin hoşgeldin epeydir yoktunuz, sular seller aktı buradan ama cehalet hiç eksik olmadı, burada ne yazıp yazmayacağım nasıl yazıp yazmayacağım ancak benim özelimdir arkadaşım, o çocuğa şok edici yanıtı veririsem onu belki birazcık düşünmeye, doğru yolu bulmaya iteceğimi düşünerek böyle yazıyorum, ben bu saatten sonra alacağımı almışım ama o kadar zavallıklar yaşıyoruzki bu çağda beni kahrediyor, malesef bazı insanların bazı huyları vardır can çıksada huy çıkmaz bende buyum , deki yanlışsın bu sana göredir, pış pışla goy goyla biryere vaamayız herkesin şapkayı önüne koyup düşünmesi lazım, artık kaybedecek hiç vaktimiz yok türkiyedeki eğitim ortalaması 3.5 yıl sadece , elbetteki kalkınma önce nsan temelli olacak yok kuzeyden yok kasabadan diyene ne demek lazım özdemir, tekrar hoşgeldin |
Cevap: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?
semih sazanlık var galiba , nice adamlar var diploması var ama kör cahil kimi adamlar var gözü yok veysel gibi bitirmiştir dünya üniversitesini, acele etme alacak satacak çok şey vardır, büyük laflar etme istersen hemi canımkardeşimmm
|
Cevap: --->: Cevap: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?
[QUOTE=gürün_güzeli;324419]ne itici adamsın sen yaa...........şu laflarına bak...ayıp ayıp.....[/QUOTE]
hayırdır siz ne alaka anlamadım |
[QUOTE=abircan;324427]semih sazanlık var galiba , nice adamlar var diploması var ama kör cahil kimi adamlar var gözü yok veysel gibi bitirmiştir dünya üniversitesini, acele etme alacak satacak çok şey vardır, büyük laflar etme istersen hemi canımkardeşimmm[/QUOTE]
Allah allah beyEFENDİ ben onu söyledim siz kabul etmediniz çelişki yaşadıgınızımnn farkında degil misiniz... bu arada edep duvarlarını aşmayalım lütfen rica ediyorum... bir öylesiniz bir böyle... |
--->: Cevap: --->: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?
[QUOTE=abircan;324426]ne güzel demişsin hoşgeldin epeydir yoktunuz, sular seller aktı buradan ama cehalet hiç eksik olmadı, [/QUOTE]
hoşbulduk gerçekten çok doğru söylemişsin hiç eksik olmamış buradaki cehalet ;) |
yanlış anlamadımsa daha diğer arkadaşa cevap yazarken ne acele ise hemen özele mesaj atıp cevap talep etmekteki aceleciliğinize yazdım , ne diyeceğimi bilemediğim sivaslı, arkadaşım desem değiliz semih desem bu ne samimiyet diyeceksin ne diyeyim sana semih
|
Cevap: --->: Cevap: --->: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başla
[QUOTE=özdemir;324430]hoşbulduk
gerçekten çok doğru söylemişsin hiç eksik olmamış buradaki cehalet ;)[/QUOTE] bir iki ay bende ara vermiştim bayrağını kimlere vermişsin diye baktımki cehalet bayrağı hiç ama hiç yere düşmemiş eksikliğini aratmamaışlar özdemir :) |
[QUOTE=abircan;324432]yanlış anlamadımsa daha diğer arkadaşa cevap yazarken ne acele ise hemen özele mesaj atıp cevap talep etmekteki aceleciliğinize yazdım , ne diyeceğimi bilemediğim sivaslı, arkadaşım desem değiliz semih desem bu ne samimiyet diyeceksin ne diyeyim sana semih[/QUOTE]
demekki biraz daha acele ettirsem neler diyeceksiniz:) Valla çok hızlıyım:) karşımdakilerinde savundukları düşünceleri bir anda dile getirsinler isterim öyle yarım saat düşünüp yazmanın bi anlamı yok;) Semih deyin yeter bana...Yada HAFİKLİ... |
Cevap: --->: Cevap: --->: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başla
[QUOTE=abircan;324433]bir iki ay bende ara vermiştim bayrağını kimlere vermişsin diye baktımki cehalet bayrağı hiç ama hiç yere düşmemiş eksikliğini aratmamaışlar özdemir :)[/QUOTE]hiç düşürür müyüz sizin emanetinizi... şimdi size devrettik yola siz devam edeceksinizdir inşallah eskisi gibi ne günlerdi be...
|
--->: Cevap: --->: Cevap: --->: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi
[QUOTE=abircan;324433]bir iki ay bende ara vermiştim bayrağını kimlere vermişsin diye baktımki cehalet bayrağı hiç ama hiç yere düşmemiş eksikliğini aratmamaışlar özdemir :)[/QUOTE]
ben bayrağımı kimseye vermem merak etme ama görüyorumki sen hala bir bayrağa sahip olamamışsın :D ne diyeyim Allah sanada bir gün nasip eder inşallah ;) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:45. |