![]() |
Cevap: İşte Yeni Kadromuz !
[B][I][COLOR="Indigo"] Yönetimdeki arkadaşları tebrik ediyorum başarılarını devamın dilerim hepimize hayırlı olsun Yüce Mevlam utandırmasın.
Sitedeki tüm üye arkadaşlarla el ele verip birlik ve beraberlik içerisinde en güzel yerlere gelmeyi temenni ederim. Selam ve Dualarımla[/COLOR][/I][/B] |
Cevap: İşte Yeni Kadromuz !
[B][COLOR=darkorange]herkes için hayırlı uğurlu olsun umuyorum . Ertuğrul !süprizleride sabırsızlıkla bekliyorum :D[/COLOR][/B]
|
--->: İşte Yeni Kadromuz !
[B][I]Yenı qOreVlErınde HéRKeZe BasARıLar....[/I][/B]
|
[B]sitemize hayırlı olsun
başarılar.....[/B] |
-->: İşte Yeni Kadromuz !
[COLOR="Indigo"][B]HaYırlı olur inşAllah...bu sitede padişahlık yok galiba...demokratik bir seçim yapılmış olsa gerek... [/B][/COLOR]
|
herkesin yeni görevi hayırlı uğurlu olsun....darısı bizim başımıza :D
|
[QUOTE=gürün_güzeli;335126]herkesin yeni görevi hayırlı uğurlu olsun....darısı bizim başımıza :D[/QUOTE]
[B][I][CENTER]Amİn Amin:D.............................[/CENTER][/I][/B] |
[B][COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]'ın tanıtımını kendisine görev adletmiş ve bu yoldada değerli hemşehrilerimizin katkılarıyla gücüne güç katan sitemiz [url]www.sivaslilar.net[/url]' teki bu değişim,Sultan şehrimiz [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]'ın gelişimi için daha bir önem arzediyor.
Yeni yönetim kadromuzda görev alan değerli yönetici arkadaşlarıma başarılar diliyorum. [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]'ımız ve sitemiz için hayırlı olur İnşaAllah! Saygılar![/B] |
[B]Amatör[/B] ruhlarıyla, [B]profesyonel[/B] işler başaran arkadaşlarımızı tebrik ediyor,
güzelliklere güzellikler katacaklarına inanıyor ve başarılar diliyorum. |
-->: İşte Yeni Kadromuz !
[B]Tüm yönetici arkadaşlara başarılar diliyorum.Ve sabır tabi.:)[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:43. |