Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Katliam Gibi Kaza (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=22974)

dertli58 09.12.2008 23:59

Cevap: Sivas'ta korkunç kaza : 7 ölü

[B]Bolesi mubarek gunlerde trafigin daha cok kalabalik olmasindan dolayi bu tur kazalar yasanmaktadir suruculerimizin biraz degil elinden geldigi kadar dikkat li olmalari gerekir kurallara uyamkla beraber bolesi yollarin kalabalik olmasindan dolayi cok mu cok yavas gitmeleri gerekir aksi takdirde bolesi uzucu haberler alacagiz lutfen yollari kana bogmayalim Allah in takdiri ama tedbiri elden birakmamak gerekiyor

Bu kazada olen gardaslarimiza Allahtan rahmet geride Kalanlarada bassagligi diliyorum Ins bolesi uzucu haberler hic almayiz [/B]

Sweetgirl 10.12.2008 01:02

Cevap: Katliam Gibi Kaza

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Allah rahmet eylesin
Yakinlarinin basi sagolsun

Sadece yolun kayganlasmasi ile gelisebilecek bir kaza olmadigini düsünüyorum,
Asiri hiz ve hatta hatta kurallara bile uyulmamisdir...
"Ben yollarin kraliyim" diyenler insallah ders alirlar... [/COLOR][/CENTER][/I][/B]

FurkaN 10.12.2008 08:14

[B]Allah rahmet eylesin.
Yolların çok kötü zamanı şimdi dikkatli olmak gerek.
Yollar hem kalabalık hemde kış geldi kar ve buz var.
Allah yola çıkanların yolunu açık etsin.[/B]

yiğidoturan 10.12.2008 09:47

[COLOR="Blue"][B]Allah rahmet eylesin Allahım kimseye böyle bir kaza daha yaşatmaz İnşallah [/B][/COLOR]

Kardelencicegi 10.12.2008 10:07

Allah rahmet eylesin, yakinlara Allahim sabir versin
lütfen daha dikkatli olalim
her bayram ayni olaylar olmasin
bayram nesesini aci hüzünle bogmayalim.
Mekanlari cennet olur ins.

yerliturkuaz 10.12.2008 10:28

[B]Kış şartlarındayız biraz daha dikkat lütfen giden canlar bizim canlarımız....[/B]

selimoglu 10.12.2008 12:16

[FONT="Arial"][/FONT]ölenlere allahtan rahmet geride kalanlara sabir niyaz ediyorum mekanlari cennet olsun insaallah imanla öbür dünyaya gitmislerdir allah bütün insanligi böyle aci felaketlerden korusun

seva 10.12.2008 12:20

Allah bu mübarek günler hürmetine rahmetini esirgemesin inş

mesut_sivasliyiz_58 10.12.2008 17:45

allah rahmet eylesin evet bayramin gunu icim bir tuhaf oldu gorunce tvde tirafik turkiyede bir cuzum bulunsun okadar vatandasmizi boyle seylerden kaybediyoruz cok uzucu ama kalanlara allah sabir versin

yigidomustafa58 14.12.2008 15:20

[B]Allah rahmet eylesin yakınlarına başsağlığı dileriz..[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:03.