![]() |
Cevap: Kız yüzünden birbirlerine girdiler
kim kimin için ölmüş ya anlamadım ama insanın kendi tercihi tabi ölmek istiyorsa ölebilirr
|
saçmalık ya bunlar ne diye kavga edersiniz. başka kız mı kalmadı zaten iki gün anca çıkıyorsunuz.
|
[QUOTE=arikarinkuchi;348071][B][COLOR="Red"]Kız yüzünden birbirlerine girdiler [/COLOR]
[/B][/QUOTE] Haberin başlığını kınıyorum.. Sanki bir insandan değilde bir eşyadan,değersiz herhangi bir ''şey'' den bahsediliyor.. Yapılan yorumlar başlıktan daha iç karartıcı.. Yaşanılan şiddeti kimse önemsemiyor nedense böylesi durumlarda.. Hangi cinsiyet için ölmeye değer, hangisi için değmez onu konuşuyoruz ne güzel.. Şiddeti önemseyen güruhunsa derdi televizyon dizileri.. Şimdi ben hangi birine üzülecem, şaşırdım?.. |
[B]
bu yaşta bir kız için döğüşenleri kınamak varken başlığı kınıyorlar kız yüzünden birbirlerine girdiler bunun başka açıklması mı var [/B] |
[B][I][COLOR="Black"][B][B]İnsanın bazen sevdikLeri iÇin kendisini tehLikeye atması gerekebiLiyor...[/B][/B][/COLOR][/I][/B]
|
[B]İnsanın sevdiği olunca gözü hiçbirşey görmüyor
Son zamanlarda ilimizde bir hareketlilik var hayır ola umarım....[/B] |
[QUOTE=sivaslı yıldız;349145]Haberin başlığını kınıyorum.. Sanki bir insandan değilde bir eşyadan,değersiz herhangi bir ''şey'' den bahsediliyor.. Yapılan yorumlar başlıktan daha iç karartıcı.. Yaşanılan şiddeti kimse önemsemiyor nedense böylesi durumlarda.. Hangi cinsiyet için ölmeye değer, hangisi için değmez onu konuşuyoruz ne güzel.. Şiddeti önemseyen güruhunsa derdi televizyon dizileri..
Şimdi ben hangi birine üzülecem, şaşırdım?..[/QUOTE] [B]Değersiz bir "şey"den bahsetmiyoruz kendini değersizleştiren "şey"den bahsediyoruz. Bence başlık tabiri caizse "cuk" oturmuş. Maalesef halimiz bu.[/B] |
Konu basligi bencede güzel degil, kiz yüzünden yakisikli olmamis, sonucta bir insandan bahsediyoruz.
|
Çok Güzel Bravo Ne Güzel Yapmışsınız..
Saçma sapan sebeplerden birbirinizi yemeye devam edin! Ve devam edinki en ufak şeyde bıçağa silaha davranmaya, Kız yüzünden Bu duruma düşmek Rezillik onu geçtik,Nerde erkeklik... Sivaslılar Korkak değildir bıçağa silaha başvuracak kadar, Silaha Bıçaga Korkaklar ihtiyaç duyar, Bu haberi TVde izlediğimde Çok şaşırdım Halada şaşkınlık içindeyim |
resmen saçmalık gerçekte şu kızı görmek isterdim nasıl acaba? ah esra ah...
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:09. |