![]() |
Cevap: Asgari Ücret Ne Kadar Olmalı?
Ya arkadşlar size bilgi veriyimde yanlış bilinmesin... 2 uzman 8 er toplam 10 şehit var.
|
[quote=titizyiğido;389356]mesela abi sence 2500 tl iyimidir.......................[/quote]
Buna ben değil sen karar vermelisin, [B]titizyiğido[/B] yazını yeni gördüm. En ucuz kira 500 tl desek zorunlu harcama elektrik +su 600 En az bir çocuk olduğunu düşünelim ikide kendileri koy üzerine masrafı, istersen sadece ekmek yedirelim ayda ne yapar, yap hesabını kitabını benim dediğim 1000 tl yi çok görüyorsan üstü senin olsun :) |
[QUOTE=arifcoskun;404637]Buna ben değil sen karar vermelisin, [B]titizyiğido[/B] yazını yeni gördüm.
En ucuz kira 500 tl desek zorunlu harcama elektrik +su 600 En az bir çocuk olduğunu düşünelim ikide kendileri koy üzerine masrafı, istersen sadece ekmek yedirelim ayda ne yapar, yap hesabını kitabını benim dediğim 1000 tl yi çok görüyorsan üstü senin olsun :)[/QUOTE] [B]Size katılıyorum arif kardeşim asgari ücret en az 1500 tl olmalı [/B] |
[QUOTE=altuntas58;404640][B]Size katılıyorum arif kardeşim asgari ücret en az 1500 tl olmalı [/B][/QUOTE]
Oda yetmezse 2 400 tl olmalı dimi.. |
günümüz şartların da en az 1500 olmalı hadi devlet bütçesinide göz önünde bulundurursak 1200 iyidir...[bjkli]
|
1200 yeter fazla olursa enfilasyon olur
|
Bence bu rakamlar cok fazla devlet altından kalkamaz diye düşünüyorum(suandaki ücreti bile yeterli bulduklarına göre:confused:) 850 olsa en az:rolleyes:
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:41. |