![]() |
Cevap: Dikkat Gelirler israile !
[QUOTE=resim58;362286]Bu güzel bilgiler için teşekkürler,ama acaba bu doğrumu sizce?Yanlış bir bilgi olmasın sakın?
Ben bu konuya biraz şüpheyle bakıyorum doğrusu.Acaba bir rakib marketin bir çalışmasımı,yoksa doğru bir bilgimi?[/QUOTE] Tabii ki sizin söylediginiz seyleri isbat edecek bilgi ve belge donanimina sahip degiliz. Ama eger bir seyde zan varsa ondan uzak durmak gerekir. Sonucta eger gerek Aldi gerekse Lidl iIsrail`e yardim yapmasa bile, bu iki marketten yapilmayan alisverislerden ne türkler nede müslümanlar etkilenmezler. Yani bizi etkileyen bir negatif sonuc yok. Zaten bu tür seylerin belgelerle isbat edilmesi cok zordur. Ben kendi adima her iki marketten de alisveris yapmamaya gayret gösterecegim. Ve kendi cevreme de yapmamalarini tavsiye edecegim. |
Cevap: Dikkat Gelirler israile gidiyor!
gercekten var ise böyle birsey cok yazik, niye mi yazik kendi paramizla kenimize kursun SIKTIRIYORUZ...
|
aldi nin yahudi oldugunu biliyordumda lidl den olcani tahmin etmemistim dogrusu!gazze deki vahsete sponsorluk yapiyorlar resmen ve dünya uyuyor.
|
simdi birde su acidan yaklasmak lazim elbette olaya, bizim türklerin bir marketler ziniciri mehmetcige bagis yapiyor olsa hepimizde ayakta alkislariz ve daha da cok oradan alisveris yapariz degilmi, yahudiler icinde ayni olay gerceklesiyor su an (tabi eger bu olayin dogruluk payi var ise) ama biz müslümanlar olarak bu konuda bilinclesip hasaslasmasi lazim, hani onlar yapiyora bari bizler kendimize ölüm olarak dönecek seylerer yardimci olmayalim. Insan ne söyleyecegine sasiyor, sussak gönüllerimiz razi gelmiyor, konussak bir faydasi dokunmuyor.
|
[COLOR=red][B]Kefenin altındaki Filistinli bir kız çocuğu.Ölmeden önce çok güzeldi sanırım.Ama senin yaptığın gibi LOREAL kullanmadığına eminim. [/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]BUNUN SORUMLUSU SİZSİNİZ..! HALA İSRAİL MALI MI KULLANIYORSUNUZ..? ONUN NE SUÇU VARDI?[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]SEN LIKIR LIKIR COCA COLA İÇERKEN İSRAİL TIKIR TIKIR ÇOCUKLARI KATLEDİYOR? BELKİ 1 COLA DAHA AZ İÇSEN 1 CAN KURTARIRSIN![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]ALDIĞIN HER MARLBORO DA İSRAİLE 4 KURŞUN PARASI VERİYORSUN ONUNLA NE Mİ OLUYOR?? ŞU RESME DİKKATLİ BAKARSAN GÖRÜRSÜN....![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]İşte İSRAİL ASKERLERİNİN VAHŞİ EĞLENCESİ!!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]'(Ha israil ha abd birbirinin dostu) malları Müslümana HARAM'dır!!' Prof. Dr. Vehbi ZUHAYLİ[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Görüntüyü miden kaldırıyor mu? Sen sadece izliyosun birde babasını, annesini düşün! Ama boşver senin çocugun DİSNEY'in ne oldugunu bilsin bu sana yeter![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]'Ey iman edenler! Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyin. Onların birbirlerinin dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır. Muhakkak ki Allah o zalimleri hidayete, doğru yola iletmez.' (Mâide Sûresi, 5:51)[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]İSRAİL MALLARINDAN SADECE BİRKAÇI[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]TÜRKİYE'nin artık ABD ve İSRAİL'e ve de bilimum sömürgeci medeniyet timsali AVRUPALILARIN istediklerini yapmaya mecbur olmasını istemiyormusun!?[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]TÜRKİYE'nin artık MÜSLÜMAN TÜRKLERİN olmasını mı istiyosun?[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]PKK'ya destek veren ABD, İSRAİL ve AVRUPA ÜLKELERİNE bir ders vermek mi istiyorsun!?[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]AFRİKA'daki aç insanlara destek olmak mı istiyosun!?[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Yıllarca sömürülmüş hala da sömürülen ÜLKELERE destek mi olmak istiyosun?[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]KUSURA BAKMA SEN BUNLARI İSTEMİYOSUN! YUKARIDAKİLERİN BİR MESULÜ DE SENSİN! SEN AŞAĞIDAKİ ÜRÜNLERİ KULLANDIĞIN MÜDDETÇE DE BU ADAMLAR SENİ APTAL YERİNE KOYMAYA DEVAM EDECEK VE KATLİAMLAR SÜRECEK...[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]PEPSİ içerken bunu düşündügünü hiç sanmıyorum?[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Bu görüntünün nedeni içtigin her COCA COLA yudumu!!?[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Ey Müslümanlar siz Amerikan ve Yahudi mallarını aldıkça bu vahşet bitmeyecektir.[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]UNUTMAYALIM Kİ YAHUDİ MALLARI KULLANANLAR BİZE ATILAN KURŞUNA DESTEK VERİR....[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]SADECE EĞLENMEK İÇİN YAŞAMAYIN ONLARIN EĞLENMEYE HAKKI YOKMUYDU?????[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Ağlarken aç olduğuna eminim ama senin için bunun da önemi yok sen her acıktığında Mc DONALDS'dasın nasılsa. Ve hamburgerleri yerken bunları aklına bile getirmedigine eminim?[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Bu yavrunun suçu neydi acaba senin içtiğin her Coca Cola yudumu olmasın??[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Evi yıkıldıgı için ağıt yakıyo sanırım. Acaba yeni eşyalarını nerden alcak? Sahi sen evinin eşyalarını CARREFOUR'dan almıştın demi?[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]BU ÜRÜNLERİ KULLANDIGIN MÜDDETÇE ZULÜM DEVAM EDECEK VE SENİN BUNU KINAMAYA HİÇ BİR HAKKIN OLMAYACAK!!! SAVAŞA HAYIR DEMEYE HİÇ BİR HAKKIN OLMAYACAK!!! YETER ARTIK SUÇSUZ İNSANLAR ÖLÜYE DEMEYE HİÇ BİR HAKKIN OLMAYACAK!!! ELİNDE COLA BARDAĞIYLA HABERLERİ İZLERKEN GÖRDÜKLERİNE 'BRAVO BANA..COCA COLA İÇTİM, PEPSI İÇTİM, ARIEL KULLANDIM, SABAH NESCAFEMİ İÇTİM, CARREFOUR'DAN ALISVERİŞ YAPTIM, MAGGI ÜRÜNLERİNİ SOFRAMDAN EKSİK ETMEDİM..........VS VS..VE NETİCEDE BUNLARIN OLMASINI SAĞLADIM...YAŞASIN İSRAİL...YAŞASIN ABD...YAŞASIN AVRUPA ÜLKELERİ..YAŞASIN RUS ÜRÜNLERİ......YAŞASIN EMPERYALİZM.....KAHROLSUN FİLİSTİN...KAHROLSUN LÜBNAN.....MASUM İNSANLARA ÖLÜM....' DEMEK TEK HAKKIN OLACAK....ÇÜNKÜ BUNLARIN SEBEBİ BU ÜRÜNLERE PARA ÖDEDİĞİN MÜDDETÇE SENSİN!!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Bu çocukları kardeşinin yerine koyabilirmisin. Misket oynaması gerekirken tank taşlıyor. Ama sen çocuğuna yabancı marka oyuncak almaya devam et. TOYSRUS mağazalarından veya K MART tan olabilir mesela. Aklına şu gelebilir 'buda mı parayı İSRAİL'e yolluyo?'... Vergi vermesi kafi değil mi?[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]BUNU YAPAN TAŞERON PKK, İSRAİL VE ABD MALLARINI ALARAK ONLARA YARDIM YAP, ONLARDA TAŞERON PKK'YA YARDIM EDİP BEBEKLER ÇOCUKLAR ÖLSÜN NE KADAR BASİT DEĞİL Mİ SENİN İÇİN??????????? SENDE ELİNDE COCA COLA'YLA OLAN BİTENİ İZLE EY BASİT, SORUMSUZ VE ŞUURSUZ İNSAN!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]BELKİ O BİR BABAYDI YAŞASAYDI AÇ COCUKLARIN KARNINI DOYURMAK İÇİN EMİN OL SENDEN ÇOK ŞEY YAPARDI AMA SENİN UMRUNDAMI SEN COLA İÇMEYE DEVAM ET...![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]ORADA YATAN SENİN ABLAN OLSAYDI?[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]EY MÜSLÜMAN...! [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]DEĞERİNİ BİL... KENDİNİ KÜÇÜLTME... BENİM BOYKOT ETMEMLE NE OLUR DEME SAKIN HAA......! [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Ve unutma ki; BUNUN HESABINI ÖBÜR ALEMDE VERECEKSİN.[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Ve unutma ki; SIRA SANA DA GELEBİLİR...[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]VE COCA COLA'NIN DEĞİŞİK YAHUDİ BÖLGELERINDEKI REKLAMI: Üstteki yazının tercümesi: [/COLOR][/B] [B][COLOR=red](We're moving to a new location!!!= Artık yeni yerimize taşınıyoruz!!!) [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Aklımızı başımıza toplayalım... Ümitsizlik etmeyelim... Umutsuzluk etmeyelim... Bizler inanan ve inançlı Müslümanlarız... çalıştıkça Allah verecek... Bizler çalışmıyoruz, gayri müslim çalışıyorda Allah ona veriyor... Uyanalım... Uyandıralım... Uyuma vakti değil...[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]'Bİ BENLE NE OLUR DEMEMELİ' Boykota'a katılıp kardeşlerinin yanında olmalı..İsrail'e inat... Amerika'ya inat... AB'ye inat...[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Peygamber Efendimiz(s.a.v.) ne buyuruyor: 'MÜSLÜMAN KARDEŞİNİN DERDİYLE DERTLENMEYEN MÜSLÜMANLARDAN DEĞİLDİR..' [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Bu adamın yerine babanı koy. Yerde sürünürken üstü kirlenmiştir heralde ama ziyanı yok sen elbiseni [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]ARİEL'le yıkıyosun ondan sana ne...????????????[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]DANONE DANETTE DANİNO gerçekten taze sütlü tatlı mı? Belki yaşama şansı verilseydi bu çocukta yeme şansı bulurdu ama UNUTMA senin geride bıraktıgın her boş DANONE kutusu yüzünden bu çocuğa yaşam şansı tanınmadı........???????[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Allah için onlara buğzetmek gerek, onlara karşı olmak, onlara muhalefet etmek gerek...[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Haydi diyorum gelin el ele verelim, kardeşliğimizi bütün dünyaya gösterelim...Bugün kardeşimizin başına gelenlerin yarın bizim başımıza hemde bizim paralarımızla gelmiyeceğinin hiçbir garantisi yok..[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]VAR MISINIZ BOYKOT ETMEYE...[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]HERKESE GÖNDER[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]BELKİ BİR MASUMUN CANINI KURTARIRSIN [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]KUSURA BAKMAYIN RESİMLERİ TAŞIYAMADIM[/COLOR][/B] |
[COLOR="Green"][B]> BU URUNLERI ALIRKEN BİR DAHA DUŞUNUN HER KURUŞ BİR FİLİSTİNLİNİN CANINA MAL OLMAKTADIR DECCAL israil VE YANDAŞLARINA YARDIM ETME>
AŞAĞIDAKİ LİNKTEN BAKABİLİRSİNİZ.>>[/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]http://www.israilboykot.com/logolar.php>>[/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"] Coca Cola McDonald's Nescafé>> Fanta Sprite Schweppes>> Damla Su Burn Nestea>> Powerade Cappy Turkuaz Su>> Lipton Nestle Pizza Hut>> Danone Starbucks Coffee Vakko>> Hugo Boss Timberland DKNY>> GAP Levi's L'OREAL>> Champion Calvin Klein J. Crew>> Carrefour Marks & Spencer Ko+ex - Kotex>> Huggies Ariel Knorr>> Maggi Hacı Şakir Lancome Paris>> Biotherm Pantene Dogadan Çay>> CNN IBM Nokia>> icq National Geographic aol>> Henri Bendel Vichy Laboratoires The Limited>> Intel Helena Rubinsten JCPenney>> New York Post Lerner New York Nursery World>> The Daily Telegraph Time The Time>> The Sun the weekly Standard Vittel>> The White Barn Candle Co. News of the World Ralp Lauren>> Victoria's Secret La Roche-Posay Laboratoire Jo Malone>> Estee Lauder Kleenex Kimberly-Clark>> Structure 20th Century Fox Gossard>> Plantex New York & Company Origins>> Sara Lee Perrier Fruitopia>> aramis Disney Douwe Egberts>> Ambipur Dim Delta Galil Industries Ltd.>> Bali Buitoni The Home Depot>> Hanes Expo Desing Center Georgia Lighting>> Apex Villager's Hardware Hema>> Kiwi Bath & Body Works Auchan>> Hanes Hosiery Hillshire Farms Harper Collins>> Just My Size Pickwick Sky>> Outer Banks Revlon Kia Ora>> Pilao River Island Sanex>> Pryca Star Superior>> Nur Die wonderbra Prescriptives>> Ball Park Bryan Aoste>> Tchibo Banana Republic Lindex>> Intimate Brands Libby's Pumpkin Lovable>> L'eggs Jimmy Dean Structure>> Sensun Gazoz Dr Pepper Lilt>> --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~> [/COLOR][/B] |
Evet malesef öyleymis , dün ki gittigim protestoda soylediler ve artik kesinlikle Aldi veya Lidl magzalarina gidip alisveris yapmicam . Bilgiler icin tesekkurler ...
|
Bu iki mağaza Alman firması ve Avrupa'da bir çok ülkede şubeleri var.
Kendi resmi web sitelerinde böyle bir açıklama yapmadıklarını vurguluyorlar. [url]http://www.lidl.de/cps/rde/xchg/lidl_de/hs.xsl/11530_60559.htm[/url] [url]http://www.aldi-essen.de/KUNDENINFO_08/index.shtml[/url] Sahipleri yahudi olabilir, İsrail'i destekliyor olabilir. Orasından emin olamam. Ama yapmadıkları bir açıklamayı onlara aitmiş gösterenler de ayrıca günaha giriyorlar. Ben hep söylemişimdir. Yurtdışında yaşayan kardeşlerimiz mümkün olduğunca Türk ve Müslüman firmalardan alışveriş yapsınlar. Ama insanları buna teşvik etmek için de yalan haber yapmaya gerek yok. Kendini bilen zaten oraları tercih etmez. |
Bu iki marketin müsterilerinin büyük bir kismi yabancilardan olusuyor. Bugün Almanya da 2 milyonun üzerinde türk yasiyor, belki bir o kadar da müslüman. Daha önce de belirittigim gibi özellikle Aldi`nin müsterilerinin büyük bir kesimini türkler olusturuyor. Türk ve müslüman halkin Aldi ve Lidl den yaptiklari günlük alisveris milyonlarca Eurodur. Hickimse bu toplumu karsisina alip biz Isaril`e yardim edecegiz demez. Böyle bir aciklama sadece mevcut müsteriyi elinde tutmak icin yapilmis bir aciklamadir. Üstelik türkler Aldì den yapmadiklari alisveris yüzünden bir zarara ugramazlar. Ben yinede dikkatli olunmasi taraftariyim. Bilgi yanlis olsa bile bize bir vebal yüklemez. Müslüman ticaret adamlarinin daha dikkatli olup Almanya da yasayan insanimiza Aldi kalitesinde ve Aldi fiyatinda mallar satmasini temenni ederim. Böylece büyük bir sorunu asmis oluruz.
|
[B]İsrail semayeli hiç bir yerden alış veriş yapmayalım unutmamalıyızki her kuruşumuz dönüp bir müslüman kardeşimin kalbine saplanıyor bu çok hassas konuyu her zaman sıcak tutalım siyonist semayeye katkıda bulunmuyalım[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:41. |