Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başbakan Rest Çekti!!! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=27177)

srilanka 30.01.2009 12:47

Cevap: Başbakan Davos'u terketti!!!

gerçektende çok yerinde oldu dün arap kanallarındada son dakika olarak izledim arap dünyasıda haksızlık olduğunu söylüyordu.biz müslüman kardeşlerimizin yalnız olmadığını gösterdik peres pisliğine ve onun arkasından gelen katırlarada çok güzel bir ders verdik.başbakanımızn sözleri çok güzel ve yerindeydi.eminimki birçok kişi başbakanımızın bu tepkisini eleştireceklerdir.HELAL OLSUN ONA İYİKİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANI.TÜRK TARİHİNDE BEN BÖYLE BAŞBAKAN GÖRMEDİM

çılgın_türk 30.01.2009 12:53

[B]
helallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll[/B]

[B]türkiyemin başında adam gibi bir adam var bunu anlamayanlar anlasın duymayanlar duysun görmeyenler görsün..... [/B]

[B]biz türküz l..n perez sen kimsinde bizim başbakanımıza el kol yapıyorsun aldınmı ağzının payını ......[/B]

[B]işte budur bizim gücümüzden hala şüphe duyan varsa anlasın artık türkiyenin ne denli bir ülke olduğunu .... o ne der bu neder yok artık dünyada ... TÜRKİYE NE DER var [/B]

srilanka 30.01.2009 13:07

herkes tutturmuş yok ilişkiler bozulmasın,yok daha sakin olmak gerekirdi yok bilmem ne bıraksınlar bunları orda bizim kardeşlerimiz şehit olurken kansızlar kadeşlerimizin namusunu kirletip bunuda şerfli bişeymiş gibi gösterirlerken biz oturup onlara müsamağamı mı gösterecez başka başka emriniz?o soysuzların sonu gelecek onlar o fotoğraflarda gülmeye devam etsinler son gülen iyi gülecek ALLAH onların sonunu getirecek hepsi firavun gibi taş kesilecekler.

yiğidoturan 30.01.2009 13:09

[B]bir [B][COLOR="Red"]türk başbakanına[/COLOR][/B] yakışacak çok güzel ve onurlu bir davranış sergiledi hala bazı örümcek kafalılar bunu anlamak istemiyorlar yok türkiyenin prestiji zedelenmiş miş sormal lazım o kişiye yalakalık prestijimi zedelenmiş [/B]

srilanka 30.01.2009 13:13

bırakın kardeşim o örümcek kafalıların ne dediğini.konuşmaya bile değmezler yok prestij yok ilşki yok bilmem ne onlar ancak kendi menfaatlerini düşünürler.bu konuda öncelik çıkarlar değil VİCDAN olmalıdılır siz nekadar uğraşırsanız uğraşın vicdansızlar işte başka ne beklenirki onlardan...

sivaslıgenç 30.01.2009 13:20

[QUOTE=srilanka;370565]bırakın kardeşim o örümcek kafalıların ne dediğini.konuşmaya bile değmezler yok prestij yok ilşki yok bilmem ne onlar ancak kendi menfaatlerini düşünürler.bu konuda öncelik çıkarlar değil VİCDAN olmalıdılır siz nekadar uğraşırsanız uğraşın vicdansızlar işte başka ne beklenirki onlardan...[/QUOTE]

Aynen kardeşim haklısın .Onların menfaatleri zedelendi ama napalım kusura bakmasınlar artık.Bundan sonra böyle.Dün gece açtıgım bazı kannalr gerçekten insanın sadece canını sıkmaya yarayan ve taraflı olan yayınlar yapmaya başladılar ama halk eski halk değil neyin ne oldugunu çokkk iyi biliyor , onlarında ne oldugunu biliyoruz artık istedikleri kkadar konuşsunla.BaŞBAKANIMIZADA HELAL OLSUN.

LaEdri 30.01.2009 13:24

Irakta öldürülenler bizim kardeşlerimiz değil mi,onların namusu kirletilmiyor mu,onların kanı yerde kalmıyor mu?

Ben diyorum keşke şu Kasımpaşalığın 1 Mart tezkeresinde de tutsaydı başbakanım..
Öyle lafta kalmasın İsraile su vermeyi kes, ihracatını ithalatını kes o zaman görelim..Asıl laf söyleme tavır koyma böyle olur!!

Kibrisli 30.01.2009 13:24

[QUOTE=srilanka;370562]herkes tutturmuş yok ilişkiler bozulmasın,yok daha sakin olmak gerekirdi yok bilmem ne bıraksınlar bunları orda bizim kardeşlerimiz şehit olurken kansızlar kadeşlerimizin namusunu kirletip bunuda şerfli bişeymiş gibi gösterirlerken biz oturup onlara müsamağamı mı gösterecez başka başka emriniz?o soysuzların sonu gelecek onlar o fotoğraflarda gülmeye devam etsinler son gülen iyi gülecek ALLAH onların sonunu getirecek hepsi firavun gibi taş kesilecekler.[/QUOTE]

Tamam doğru söz söyledi, tepki vermiyor diye kızıyorduk tepkisini de ortaya koydu tebrik ediyorum... 1 Mart teskeresinde ABD yanlısı tavır almadı mı bu adam? Binlerce ABD askerinin Türkiye'ye girmesine izin vermeyecek miydi? Ne çabuk unutuyorsunuz? 2 sene önce Barzani ile aynı toplantıda konuşma yapacak olan Deniz Baykal Barzani konuşmab yapmaya çıkarken salonu terketti, Barzani'ye tepki gösterdi "Siyaset adabı, siyaset adabı" diyen kimdi? Tepki verecekse PKK'ya da gerekli tepkiyi versin, PKK'nın şu anki ele başlarına tepki veren muhalefeti sırf siyasi amaçlar için eleştirmesin, aynı şey CHP için'de geçerli, şekil olarak eleştirir bende eleştiriyorum ama amaç olarak en doğrusunu yapmıştır başbakanımız, kendisini tekrar kutluyorum, hatta bu başlığı açan bendim, ben de gurur duydum, ilk tebrik eden bendim, fakat bazı hareketleri yaparken biraz daha sakin olması gerek ve geçmişte söylediği sözleri unutarak kendisi ile çelişmemeli. Baykal'a karşı Barzani'yi savunurken "Siyaset adabı" diye, burada da daha dikkatli olmalıydı.
Bunların hepsinin siyaset olduğunu unutmayalım...

Tekrar tebrik ederim...

Merak ettiğim başka bir konu da Sosyalist Enternasyonel Toplantısında Barzani kürsüye çıkarken Genel Sekreter olmasına rağmen Sahnedeki yerinden kalkıp giden Deniz Baykal'ın tepkisi ana sayfada manşet olarak çıkmışmıydı sitemizde ve O'na sitemizde gelen tepkiler nasıldı???

yiğidoturan 30.01.2009 13:30

[QUOTE=Kibrisli;370575]Tamam doğru söz söyledi, tepki vermiyor diye kızıyorduk tepkisini de ortaya koydu tebrik ediyorum... 1 Mart teskeresinde ABD yanlısı tavır almadı mı bu adam? Binlerce ABD askerinin Türkiye'ye girmesine izin vermeyecek miydi? Ne çabuk unutuyorsunuz? 2 sene önce Barzani ile aynı toplantıda konuşma yapacak olan Deniz Baykal Barzani konuşmab yapmaya çıkarken salonu terketti, Barzani'ye tepki gösterdi "Siyaset adabı, siyaset adabı" diyen kimdi? Tepki verecekse PKK'ya da gerekli tepkiyi versin, PKK'nın şu anki ele başlarına tepki veren muhalefeti sırf siyasi amaçlar için eleştirmesin, aynı şey CHP için'de geçerli, şekil olarak eleştirir bende eleştiriyorum ama amaç olarak en doğrusunu yapmıştır başbakanımız, kendisini tekrar kutluyorum, hatta bu başlığı açan bendim, ben de gurur duydum, ilk tebrik eden bendim, fakat bazı hareketleri yaparken biraz daha sakin olması gerek ve geçmişte söylediği sözleri unutarak kendisi ile çelişmemeli. Baykal'a karşı Barzani'yi savunurken "Siyaset adabı" diye, burada da daha dikkatli olmalıydı.
Bunların hepsinin siyaset olduğunu unutmayalım...

Tekrar tebrik ederim...

Merak ettiğim başka bir konu da Sosyalist Enternasyonel Toplantısında Barzani kürsüye çıkarken Genel Sekreter olmasına rağmen Sahnedeki yerinden kalkıp giden Deniz Baykal'ın tepkisi ana sayfada manşet olarak çıkmışmıydı sitemizde ve O'na sitemizde gelen tepkiler nasıldı???[/QUOTE]

[B]gardaş niye başarıyı perdelemiye çalışıyorsunuz biz burda şimdiye kadar gelmiş geçmiş başbakanların içinde ilk defa bir başbakan (TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN BAŞBAKANI) onurlu bir duruş sergiledi konu bu

geçmişte yapılan hataları bizde eleştirdik ama bugüne bakın [/B]

yiğidoturan 30.01.2009 13:30

[B]Suç Olsa Da

Ne diyorsa İslam dini
Uyacağız suç olsa da
Gerçeği örten kefeni
Yırtacağız suç olsa da.

Alnımız ak, yüzümüz ak
İslam olan olmaz korkak
Batıla batıl Hakka Hak
Diyeceğiz suç olsa da.