Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Arap Birliği'nde ilginç açıklama (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=27298)

aozdemir 04.02.2009 15:24

Cevap: Arap Birliği'nde ilginç açıklama

[B]biz birilerini memnun etmek için bişey yapmıyoruz. filistinde bir katliam vardı ona hükümet olarak tepkimizi ortaya koyduk. arap ülkelerinin destekleyip desteklememesinin bir anlamı yok.[/B]

abircan 04.02.2009 15:25

[QUOTE=Merkez_Alperen;372360]hakedene söyle derim be abircan efendi
...
ha birde benimle uğraşma derim..![/QUOTE]

seninle uğraşan yok gardaşım ama ilk defa biri bana burada alçak dedi hiç haketmediğim halde hemde 42 yaşına onurla gururla bastığım şugünde

Merkez_Alperen 04.02.2009 15:29

abircan sen ne yapmaya çalışıyorsunki??? güzel bir konu açmışsın eyvallah..Bende yorumumu yaptım çıktım..daha neden atıp tutuyosun anlamıyorum..arapların ne mal olduğunu herkes biliyor burda bilgiçlik taslamaya /Çalışma...

abircan 04.02.2009 15:31

[QUOTE=aozdemir;372364][B]biz birilerini memnun etmek için bişey yapmıyoruz. filistinde bir katliam vardı ona hükümet olarak tepkimizi ortaya koyduk. arap ülkelerinin destekleyip desteklememesinin bir anlamı yok.[/B][/QUOTE]

ooo saygılar bakanım epeydir ortalarda yoktun hoşgeldin , atama kararnamesi yeni geldi galiba ben göremedimde yeni bakanımızsınız galiba hayırlı olsun bizde kabinede sivaslı bakan yok diye şikayet ediyor idik, adam gibi adam abdüllatif şeneri harcayınca pek bir rahat etti unakıtan bakanım fazla yemekten 3 damarı daha tıkamış fazla yağlı götürmenin bu zararıda var unutmamak lazım,
hoş geldin özdemir sensiz tartışmanın seviyesi düşüyor , sevgisi saygısı kalmıyor insanların birbirine

Merkez_Alperen 04.02.2009 15:35

ha o alçak meselesinede gelelim kişiliğine söylenmiş bir hakaret olarak anlama..o konudaki görüşlerin için söyledim.yaşın 42 ama sözlerinin nereye gideceğini bilmeden konuşuyorsun bazen..doğum günün kutlu olsun.

barikat58 04.02.2009 15:35

[QUOTE=abircan;372365]seninle uğraşan yok gardaşım ama ilk defa biri bana burada alçak dedi hiç haketmediğim halde hemde 42 yaşına onurla gururla bastığım şugünde[/QUOTE]

burda bazı hassas konularda insanlar şiddetli çatışmalara giriyor.işte hep bu oyunlara oyuncu olduk artık uyanma vakti.biri sana alçak dedi öbürü başka konuda başkasına başka bişey dedi.hep böle birbirimeze düşerken atı alan üsküdarı gecti.bu kavgalar sürecek hep çünkü çabuk kanıp çabuk atlıyoz sazan misali.ne zaman mı bitecek bir söz der ya yorgan gitti kavga bitti.işte ozaman!

abircan 04.02.2009 15:38

[QUOTE=Merkez_Alperen;372369]abircan sen ne yapmaya çalışıyorsunki??? güzel bir konu açmışsın eyvallah..Bende yorumumu yaptım çıktım..daha neden atıp tutuyosun anlamıyorum..arapların ne mal olduğunu herkes biliyor burda bilgiçlik taslamaya /Çalışma...[/QUOTE]

hala anlamamzlığa vermen çok ayıp arkadaşım, sabah ban alçak diyen sen değilmiydin , ya sildirt yada özür dile, benim kişilerle sorunum yok ama sen bana hedef alıp alçak dedin haksız yere , ben fikrimi yazıyorum sana veya herhangi birini onaylatmak zorunda değilim

sivaslıgenç 04.02.2009 15:51

Yine konu amacından çıkmış nerlere gitmiş.Bircan abi sende konuyu harbi çok dağıttın bırak ne güsel herkes fikrini söylesin hemen herkese laf atmaya ne gerek var.

Merkez_Alperen 04.02.2009 16:03

[QUOTE=abircan;372373]hala anlamamzlığa vermen çok ayıp arkadaşım, sabah ban alçak diyen sen değilmiydin , ya sildirt yada özür dile, benim kişilerle sorunum yok ama sen bana hedef alıp alçak dedin haksız yere , ben fikrimi yazıyorum sana veya herhangi birini onaylatmak zorunda değilim[/QUOTE]

ben anlamamazlıktan gelmiyorumm..çok kızdıysanız özel mesaj atmanız lazımdı..o zaman her konuda o olayı tartışalımm..nereye kadar gidecekki bu?

abircan 04.02.2009 16:08

[QUOTE=Merkez_Alperen;372377]ben anlamamazlıktan gelmiyorumm..çok kızdıysanız özel mesaj atmanız lazımdı..o zaman her konuda o olayı tartışalımm..nereye kadar gidecekki bu?[/QUOTE]

teşekkürler şimdi anlaştık özelden ,
bak bu kadar kolay istersen hayat, yeterki konuşmasını bilelim medenice,

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:28.