![]() |
Cevap: Sizce dövme yaptırmak doğrumudur ?
[QUOTE=tatli-dilli;373680]bir dövme ve bir küpe ile mi erkeklik bozuluyor?
ya birakin bu düsünceleri, herkes özgürdür secimlerinde...[/QUOTE] erkeksen.erkekligini.bileceksin.bu.düşünceden.ibaret.degildir.düşüneceksen.sen.once.yaradanı.düşün..sinirleniyorum.ben.bu.kelimelere.bile.dayanamıyorum.kusura.bakma. |
Geçiçi dövmeler var aslında onlardan yaptırmayı çok istiyorum.
Ama kalıcı olanlarından yaptırmam abdest olayından dolayı ama geçiçi olanlarına hevesim var ufak tefek bir şey yaptırmayı düşünüyorum. |
dogru.soyluyorsun.herkes.ozgurdur.her.koyun.kendi.bacagından.asilir.misali.
fakat.o.koyunlar.bır.gun.gelir.kokar.ve.herkese.rahatsizlik.verir. tatli.dillisin.fakat.bugun.aciyi.cok.yemişin.hiç.hoşuma.gitmedi.bu.sozlerin |
pardon mesajim iki kez gelmis
|
her kisi secimlerinde özgürdür,
sana ters gelen baskasina dogru gelebilir, bunu yapanlar erkeklige ters birsey mi yapiyor oluyor? ben ne dövme yapanlari ne de küpe takanlari savunmuyorum, sadece herkesin kendi bilecegi bir is, burda fikir alisverisi yapiliyor, kizmaya sinirlenmeye gerek yok... |
[QUOTE=tatli-dilli;373684]ben ne küpe takan ne de dövme yapanlari savunmuyorum,
sadece insanlar secimlerinde özgürdür, sen sevmiyorsun diye yapan kisilere, erkeklige yakismiyor gibi cümleler kurmak uygun degil sadece, her ne ise herkesin kendi bilecegi is bunlar...[/QUOTE] ben.orda.cumleyi.ayırmısım.degilmi.kendi.acimdan.diye.iyi.okursan.gorursun.ilgilendirmez.bir.başkasi.beni |
Herkes özgür istediğini yapar fazlaya kaçmamak şartıyla yani diğer kişilere zarar ermeme şartıyla isteyen istediğini yapar.
|
[QUOTE=sivaslıgenç;373687]Herkes özgür istediğini yapar fazlaya kaçmamak şartıyla yani diğer kişilere zarar ermeme şartıyla isteyen istediğini yapar.[/QUOTE]
bu.şekilde.düşünmen.bile.yanliş.iyi.düşün.hemen.cevap.yazma.bana.iyi.düşün.oyle.cevap.yaz.ben.sen.hatali.yazdin.diyorum.....bu.işin.falasi.azi.olmaz.ne.isen.o.sun.yapacaksan.tam.yapacaksin.işini.yarim.birakmayacaksin.hangi.yolu.seciyorsan.o.yoldan.geriye.donmeyeceksin..aşiriya.kaçmamak.ta.nasil.oluyor. |
[QUOTE=HaKaaN;373689]bu.şekilde.düşünmen.bile.yanliş.iyi.düşün.hemen.cevap.yazma.bana.iyi.düşün.oyle.cevap.yaz.ben.sen.hatali.yazdin.diyorum.....bu.işin.falasi.azi.olmaz.ne.isen.o.sun.yapacaksan.tam.yapacaksin.işini.yarim.birakmayacaksin.hangi.yolu.seciyorsan.o.yoldan.geriye.donmeyeceksin..aşiriya.kaçmamak.ta.nasil.oluyor.[/QUOTE]
Ben ne dedim geçiçi olanlardan var onları yaptırırım ufak dedim.Ama geçiyor sürekliliği yok.Bunu kastettim.Aşırıya kaçanlarda var vucudunun her yerinde... |
[QUOTE=sivaslıgenç;373691]Ben ne dedim geçiçi olanlardan var onları yaptırırım ufak dedim.Ama geçiyor sürekliliği yok.Bunu kastettim.Aşırıya kaçanlarda var vucudunun her yerinde...[/QUOTE]
arkadaşim.dervişin.fikri.ne.ise.zikri.de.o.dur.bunun.gecicisikalicisiolmaz.yapıyorsan.gonlun.istiyorsa.ha.geçici.yapmısın.ha.kalici.bir.farki.yok.... BU.arada.boşluk.tuşu.çalışmıyor.benim.klavyede.o.yuzden.nokta.koyuyorum.rahatszılık.verdigim.için.ozur.dilerim.sizlerden |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:38. |