![]() |
Cevap: İstanbul'u Birde Böyle Seyredin...
ıst resımlerı guzeldı turkıyede sadece karsa gıdemedım dıger butun ıllerı gezdım bu turu sımdı dunyaya tasıdım ve yakında 10. ulkeye dıdecem ama omrumun yetecegını sonmıyorum
|
[QUOTE=gezgin_58;380504]ıst resımlerı guzeldı turkıyede sadece karsa gıdemedım dıger butun ıllerı gezdım bu turu sımdı dunyaya tasıdım ve yakında 10. ulkeye dıdecem ama omrumun yetecegını sonmıyorum[/QUOTE]
allah ömür versin bende türkiyede baya bi şehri gezdim gerçekten güzel yerler var.ama yurt dışı nasip olmadı.daha çok gezersin inşallah gezgin |
[B][I]İstanbul çok güzel de ben bu İstanbulu bir türlü sevemedim ama ekmek parası mecburuz; atalarımız çok doğru söylemiş.
Doğduğun yerdemisin, doyduğun yerdemisin çok doğru illaki doyduğumuz yerdeyiz.[/I][/B] |
[B]istanbulun trafik çilesi bir dert, serserisi var oda bi dert..
ama... gezmeye başladığın zaman istanbulun çok güzel gezilecek yerleri var. bence herkes istanbulu gezmeli tarihi yerlerini görmeli.. boğaz, sultanahmet camii, ayasofya, topkapı, çamlıca ....... ve bunun gibi yüzlerce yer. mutlaka gezmelisiniz..... [/B] |
[B]Herşeye rağmen seviyorum İstanbul ' u :)[/B]
|
[B]çok güzel hazırlanmış bence fotograf[/B]
|
yaşanacak şehir............İSTANBUL................
|
Herseye ragmen Harika bir sehir Istanbul , belkide sadece yaz tatillerinde geldigim icin boyle dusunebilirim ama çok seviyorum Istanbulu ,Üsküdar 'I yeter :)
|
[QUOTE=besyo_cu;380419][B]Kİm ne derse desin İstanbul Türkiye'mizin değil Dünyanın en güzel şehirlerinden birtanesi. Yüz yıllardan beri güzelliğini her türlü pisliğe rağmen korumayı başarmış ender şehir.
[/B][/QUOTE] [B]Sen en temiz yerlerini gördün de ondan öyle söylüyorsun :D :D Panoramik İstanbul, çok hoş olmuş, paylaşım için teşekkürler... Elbet bir gün kurtulacağım...[/B] |
sadece Üsküdar'da bir sabah geçirmek yeter İstanbul'u sevmeye...
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:22. |