![]() |
Cevap: Hedefimiz Türkiye'de Derece Yapmak
görmeyenler utansın başkanım projeler cok guzel hepsi tamamlanır umarım.bazı arkadaslar eskişehirle karsılastırıyo ben eskişehirdeyim burda da sihirli degnekle yapılmadı bunlar tabiki zamn aldı tramvay yapılırken 2 sene herkes sabretti.siz hemen olsun istiyosunuz bazı seyleri.ayrıca partizan falan degilim oyum eskişehir de ve burda da büyükerşene kullanacagım.dogru yoldasınız baskanım devam...
|
Şimdi eleştireceğim diye Aksu ile Porsuku karşılaştırmak doğru değil..
Porsuk koskoca bir çay orda sürekli ve çok miktarda su geçişi var..Ama Aksu'nun içinden böyle büyük bir çay geçmiyor... 2.cisi porsuk çayının geçtiği bu alan zamanında çevresi konut olarak ayarlanmış..Ama mısmılırmak geçmiş belediyeler tarafından hep ihmal edilmiş,şehrin göbeğine de kersteciler diye bir şey uydurulmuş..Şimid onlarla anlaşmak çok zor..Adam 2 metrekare yerine koskoca bir daire istiyor.. Şuanki belediye önceki belediyenin basiretsizlikleriin vebalini ödüyor..Bugün Taşhan da bile özel mülkiyet varsa,kimse belediyeye ulan taşhanı dam edemedin diye şikayete bulunmasın. |
geçmiş belediyeler türkiye çapında ses getirecek ne yapmışta aksuyu begenmiyorsunuz siz yıllarca bişeyler yapmadıkları yetmedimi hala digerlerini başa getirmeye çalışıyorsunuz sivas için biri iyi bişey yapmış yapıyor ve yapacak ise ben o kişinin arkasında dururum arkadaş
geçmişte memleketin içine ettiniz şimdi diyorsunuz ki şunu yapacam bunu yapacam oy için sallamasyonlar başlar |
Porsuk projesi 2003 yılında başlamıştır... Ödül kazanmıştır, 12 km uzunluğunda bir projedir ve bitmemiştir... Eskişehir'e 99'dan beri yılda 2-3 kez gider en az 10'ar gün kalırım,tüm zamanımda neredeyse porsuk kenarında geçer ama 2003'ten beri dirhem koku almamışımdır...
AKSU'yu küçümsediğimi düşünmeyin, zira eski halinde durmasından iyidir tabii ki bu şekilde olması ama böyle abartmak her 10 dk'da bir AKSU'da AKSU demekten vazgeçmek gerek inancındayım... Kent Meydanı ve AKSU'nun aldığı ödülleri de hala merak ediyorum... Son olarakta yatırım konusunda AKSU'yu gören İstanbul'lu yatırımcı Sivas'a yatırım yapma kararı alıyor öyle mi??? Düşündüğün kadar büyük bir neden değil bu Berat Gardaşım, evet bir etken ama çooooook küçük.... Büyütmemek gerek, iş yapmak ve temeli olan Sivas'ın geleceğini düşünen temelli ve büyük projeler yapmak gerek... Park bahçe değil iş aş su gerek... Saygılar... |
sivas krizi kazanmaya çevirdi.
One Minute' çorap markası oldu
Halife YALÇINKAYA- Kaan GÜZEL/SİVAS, (DHA) SİVAS'ta çorap üretim ve satışı yapan bir firma tarafından üretilen ‘One Minute' çorapları ilgi gördü. Firma yetkilileri Başbakan Erdoğan'ın Davos zirvesinde söylediği ‘One Minute' sözlerini çorap markasına dönüştürdü. Atatürk Caddesi'nde hizmet veren ‘Yıldırım Çorap' yetkilileri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos zirvesinde söylediği ‘One Minute' sözlerini çorap markasına dönüştürdü. ‘One Minute' markalı çoraplar üreten yetkililer halkın çoraplara büyük ilgi gösterdiğini belirti. 1 TL’den satışa sonulan çorapların ön yüzünde ‘One Minute' baskısı yer alırken, alt kısmında ise saatin 1 olduğunu gösteren logo yer alıyor. Mağaza sorumlusu Mehmet Özkan, şöyle dedi: “Bu olay başbakanın Davos'taki çıkışından sonra aklımıza geldi. Bu sıralarda çok gündemde olduğu için personel müdürümüz ‘Böyle bir şey yapalım' dedi. Çorapları satışa çıkaralı bir hafta oldu. Olumlu tepkiler aldık. Biraz espirili yaklaşarak çorabın fiyatını soruyorlar. Satışlarımız şu anda çok iyi. Kriz ortamında değişik bir fikir olduğu için işlerimiz canlanısın reklam olsun açısından iyi oldu.” |
Sami Aydına seçimlerde başarılar diliyorum
|
[QUOTE=berat.demir;382445]Asıl abartılmaması gereken PORSUK projesinin ta kendisisdir. Sırf sol belediye diye burada abarta abarta anlatıyorsunuz. Porsuk doğal bir çaydır ve etrafı peyzajlandı olay bu. Ayrıca rengi de hiç hoş değil. Aksu gibi pırıl pırıl değil.
Aksu daha bitmedi. Bittiği zaman hep beraber göreceğiz. Sana göre abartılmamalı, niye çünkü akpartili belediye yaptı da ondan. Geçiniz kardeşim geçiniz. Yatırımcı konusuna gelince içinden benim cümlemi cımbızla alıp çekmeyin yazının geneline bakın. Aksuyla insanların psikolojisine çalışılmıştır. Aksu Sivas ın gülen yüzü olmuştur. Aksu yla Kızılırmak birleşince asıl güzellük o zaman meydana gelecek. İnsanlar Sivas ı daha çok sevecek. İnsanlar Sivas a daha çok bağlanacak. Yatırımlarda diğer etkenlerle beraber artacaktır. Sayın Kıbrıslı bundan sonra benim adımı yazarak cevap vermeyin. İdeolojik saplantılı yazılardan nefret ederim. Ve ben şunu da iddia ediyorum. Sizin [B]Sivas ile[/B] bir defa ideolojik (sol ideoloji) olarak bağdaşmanız mümkün değil. Siz Sivas a yabancısınız, Sivas size zaten yabancı. [B]Sivas artık sizin ideolojinizi (sol ideoloji)resmen ötekileştirmiştir.[/B]Sivas ile uyuşmanız ideolojik olarak mümkün değil. Sivas ile sizin Sivas ta yaşayan hemşehrilerimiz ile sizin fikri (Sol) olarak, ideolojik (Sol ideoloji) olarak [B]bir doku uyuşmazlığınız [/B]var. Seçim sonuçlarından bu daha iyi anlaşılacaktır. Seçim sonuçları konuşacak. Sizin AKSU yu küçük gösterme PORSUĞU büyük gösterme gibi bir amacınız var. Bu da sadece ideolojik olaraktır başka bişey değil. Ama bir 5 sene sonra Sivas ta öyle büyük işler olacak ki AKSU hakkaten bu işlerden sonra ESSAHTAN, HAGGATTEN küçük kalacak.[/QUOTE] Gardaş Berat beni tanımıyor gibi konuşuyorsun... Şurada hiçbir şekilde sol ideoloji ile eleştirmiyorum aklımla eleştiriyorum... Asıl sen ne yapıp edip bunu ideolojik olarak algılıyorsun, senin kafanda böyle bir saplantı olmuş ne yazarsam yazayım ideolojik diyorsun... Ben solcu değilim.... [B]BEN SOLCU DEĞİLİM[/B] Ben Solcu Değilim... Benim ideolojime ne senin ne Sami Aydın'ın ne de Tayyip Erdoğan'ın hayalleri yetmez bunu bil... Ki sitedeki birçok sağ görüşlü arkadaşın benim fikirlerime saygı gösterim çoğu yerdede hak vermesi bundandır.... Benim ideolojim Türk insanının tam kendi dokusudur, çünkü sadece onun için vardır liberalizm ya da sosyalizm gibi dışardan ithal edilmemiştir.... Seçim sonuçları beni ideolojik olarak ilgilendirmiyor çünkü benim ideolojim seçimlere girmiyor, benim ideolojim 10 Kasım 1938'de öldü, yakında yeniden dirilecek işte o zaman onlarca yıl muhalfet kalacak olanlar ülke değerlerini özelleştirenler olacak.... AKSU'yu küçük görmediğimi söylüyorum öncedende söyledim ama bu kadar abartmakta doğru değildir... Porsuk'un eski halini gir Eskişehir belediyesinin sitesinden bak onun alalade bir peyzaş çalışması olmadığını görürsün...Bence asıl sen porsuk projesini küçümseme.... Saygılar... İstediğin olsun gardaş bundan sonra ne senden alıntı yaparım ne de adını kullanarak yazarım.... |
[QUOTE=berat.demir;382449]Sivas ta büyük projeler zaten uygulamaya geçirildi.
- Hızlı trenin yapımına başlandı. - Dereyolu projesinin yapımı hızla devam ediyor. - Uluslararası havalimanının iç ve dış hatlar terminal binası ihale edildi ve yapımına başlanıyor. - İstanbul Sivas kesintisiz duble yol oluyor. Çok az bir yer kaldı. 2010 da herşeyi bitecek. Bunlara bazılarının hayalleri bile ulaşmaz bırakın düşünmeyi. Dilleri varmıyor ki bu yatırımları söylesinler. Gidemediğin yer senin değildir. Ulaşımı olmayan yere ne turist gelir ne işadamı. Ama Sivas ın bütün ulaşım altyapısı bitmek üzere. Yeni ulaşım aksları açılıyor. Sivas 2 -3 saatte limana bağlanacak. 130 yıldır dereyolu konuşuldu, şimdi yapılıyor. Kısacası yatırım için ulaşım, ulaşım, ulaşım. Bunlar hallaluyor. Sivas ulaşım açısından Kayseri den daha avantajlı hale geliyor. İşte büyük düşünce, büyük ufuk budur. Büyük projeler bunlardır.[/QUOTE] Bunlar Belediye'nin yatırımları mı??? |
Aksuyla Porsuk Çayı ile neden kıyaslanıyor ki Porsuk Eskişehir egede Sivas iç anadoluda aralarında büyük fark var kıyaslanması ise yanlış..
|
[QUOTE=seva;382485]Aksuyla Porsuk Çayı ile neden kıyaslanıyor ki Porsuk Eskişehir egede Sivas iç anadoluda aralarında büyük fark var kıyaslanması ise yanlış..[/QUOTE]
Eskişehir İç Anadolu'da, İklim şartlarından dolayı kıyaslanamaz diyorsan iklimleri de birbine benzeyen iller.... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:31. |