Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   BAŞIMIZ SAĞOLSUN ! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=28159)

Kardelencicegi 27.03.2009 17:57

Cevap: BAŞIMIZ SAĞOLSUN !

[B][COLOR="DarkRed"]Basin Sag olsun Sivas
Basin sag olsun Türkiye.
Hepimizin Basi sag olsun.

Alperenler ölmez
Karli daglar yol vermez
Muhsin Baskan sana
Böyle VEDA etmek yakismaz.............[/COLOR][/B]

ceylan58 27.03.2009 18:00

böyle bi lider kolay yetişmiyor. duyarsız kalanları şiddetle kınıyorum. devletin tüm imkanlarının kullanıldıgına inanmıyorum. tüm sivaslı hemserilerimin ve BBP lilerin bası sağolsun. ALLAH ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin.ACIMIZ ÇOK BÜYÜK !

cCc_NaZ_cCc 27.03.2009 18:04

ben hala inanamıyorum :( :( mekanın cennet olsun muhsin başkanım :( ateş düştüğü yeri yakıyor.. Allah'ım ailesi yakınlarına bizlere sabırlar versin :(

fertelliyim 27.03.2009 18:06

Oldumu be Muhsin Amca oldumu bize bir ışık yak dedik ama sen yakmadın bizi hem karanlıkta hemde soğukta bıraktın üşüyoruz dedik gel bizi ısıt dedik ama sen gelmedin bizi ısıtmadın be Muhsin Amca Sen orda dondun biz burda donduk sen şimdi cennete gittin ısındın peki ya bizler bizler ne yapacağız bizleri kim ısıtacak.

yusufulku58 27.03.2009 18:13

yüreğimizi yaktın be reis Allah senin ve beraberindekilerin mekanını cennet etsin

seningibiler sivasa az geliyor az

Melankolia 27.03.2009 18:18

[B]Ailesine Ve yakınLarına allahtan sabır Vefat Eden Ve Baskanımıza Rahmet Diliyorum BöyLe büyük Birinin Acısı Daha Büyükmüş ßaŞımız saĞolsun:([/B]

Arif Coşkun 27.03.2009 18:18

Topraktan geldik toprağa gideceğiz, yaşadığımız hayatın hesabını toprakda vereceğiz, Acınızı yürekten paylaşıyoruz, dualarımızı kalpten ediyoruz,
Merhuma dualarımız, Acılı ailesine başsağlığı diliyoruz, mekanı cennet olsun.

FurkaN 27.03.2009 18:19

[B]Milletimizin başı sağolsun... Türk-İslam alemi en önemli liderini kaybetti.

Kederli ailesinin ve Türk milletinin başı sağolsun..[/B]

candy_58 27.03.2009 18:22

[B]Başımız sağolsun böyle olmamalıydı
SEn Üşüdün Bizim İçimiz Dondu Reis [/B]

ramazan_d 27.03.2009 18:26

arkadaşlar türkiyenin başı sağ olsun.allah mekanını cennet etsin ,,,,inanın kazanın olduğu günden beri içim ağlıyor ailem gibi değer verdiğim kişilerden biriydi zaten muhsin yazıcıoğlu gibi değerli bir insan zor çıkar bu ülkede......allah geride kalanlara sabır versin ............ve ailesine başı sağ olsun allah sabır versin .....

WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:12.