Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   KABİNE DEĞİŞTİ (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=28743)

besyo_cu 02.05.2009 13:22

Cevap: KABİNE DEĞİŞTİ

[B]Ülkemize hayırlı olmasını temennı ederim, yeni Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu İnşallah beklentilere cevap verebilir.[/B]

Kibrisli 02.05.2009 13:28

Ben anlamıyorum... Bu bakanlar işlerini iyi yapamadıkları için mi değişildiler yoksa illerinde seçim kaybettikleri için mi??? Beğenmiyorsa idi başbakan baştan değiştirseydi bakanları, yok iyi iş yapıyorlarsa ama illerinde seçim kaybettikleri için değiştiriyorsa o da ihanettir... Bana sorarsanız Ulaştırma bakanı hariç tüm bakanlar değişmeliydi, doğru düzgün işinin hakkını veren bakan ülkeye hizmet ettiğini düşündüğüm tek bakan o birde Cemil Çiçek var... Başta Unakıtan, Hüseyin Çelik ve M.Ali Şahin'e çok sevindim...

Hayırlısı olsun...

Cley 02.05.2009 13:36

[QUOTE=Kibrisli;405591][COLOR="Red"]Başta Unakıtan, Hüseyin Çelik ve M.Ali Şahin'e çok sevindim...[/COLOR]
[/QUOTE]

[B]Ben de çok sevindim.Bu listede Ertugrul Günay ı da görmek isterdim.[/B]

barikat58 02.05.2009 13:43

Bir hemşerimizin bakan olacagı söylentileri üzerine buraya bir konu açılmıştı.
Ertugrul Günay Akp yi bakan olacagı için secti zaten.eger bakanlıgı elinden alınırsa başka bir partiye transfer olur demiştim.Bunu ben bile bilirken Sayın başbakanımız rüyasında bile bunu görüyordur.yeni atamalardan sadece Ali Babacan kararını dogru buluyorum.o gecen dönemde başarılıydı zaten.Kemal unakıtan uyuya uyuya boşu boşuna milletin zamanını harcadı.Ayrıca bu kabine degişikliginin birşey getirecegini sanmıyorum.Saltanatın hüküm sürdügü bir yerde sadrazama pek iş düşmez.Son sözü padişah söyler ve ne derse o olur

ABDULLAH DUMAN 02.05.2009 13:54

[B]Hayırlısı olsun ...........[/B]

stbmurat 02.05.2009 15:29

kabıne degıstı ama yaklasık 10 mılyon nufusa sahıb olan ve butun turkıyenın dort bır yanına dagılmıs ıcınde herturlu etnık kısılerı barındıran ve dostca yasayan devlete bu zamana kadar karsı gelmemıs ve her zaman mılletıne sahıb cıkmıs ve mıllıyetcı olmus bu topraklardan bır bakanın secılmemesı dusundurucudur.bende esnefle kınıyorum.

titizyiğido 02.05.2009 16:34

hayırlı olsun.........hükümete bir taze kan gerekiyodu..............iyi olacak inşallah.........

ramazan_d 02.05.2009 16:46

[QUOTE=dilruba58;405585]aynen katılıyorum....[/QUOTE]

demir baş değişmedikten sonraaa bakanlar değişse ne yazar değişmese ne yazarkiiii hepsiii aynı dürüst insan varmıkiiiiiii bana göre bu ülkeye allah korkusu olan devlet adamı gelmesi lazım bu bakanlarrrr değişsede değişmesede bir icraat yapacaklarını düşünemiyorum 6,7 yılda ne değiştiki şimdi değişsinnn.................................................................................................................................yinede vatana milletimize hayırlısı olsun demek bize

WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:55.