Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gardaşlar Meyhane Gibi (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=28816)

Cley 07.05.2009 18:54

Cevap: Gardaşlar Meyhane Gibi

[B]Alperen gardasım alıntı yaptıgın yorumda Doğan Ürgüp'e bir eleştiri var mı? [U]Lütfen [/U]belediye ile ilgili her konuyu Doğan Ürgüp'e bağlayıp ortamı germeyelim. [/B][B]Orası Sami Aydın döneminden beri kötü halde[/B]

aozdemir 07.05.2009 19:01

gerçekten üzüntü verici. sivasa yakışmıyor.

goramaz 07.05.2009 21:51

illa ki insanların başında çoban gibi beklemek uyarmak gerekiyor sanırım..
sıcak çermiğe git pislik, balıklıya git pislik, gardaşlara git pislik...koyun gibi güdülmek ceza almak mı gerekiyor...insanın içinden hiç gelmez mi yaşadığı yerleri temiz tutmak....

Cley 07.05.2009 21:55

[QUOTE=goramaz;407375]illa ki insanların başında çoban gibi beklemek uyarmak gerekiyor sanırım..
sıcak çermiğe git pislik, balıklıya git pislik, gardaşlara git pislik...koyun gibi güdülmek ceza almak mı gerekiyor...insanın içinden hiç gelmez mi yaşadığı yerleri temiz tutmak....[/QUOTE]

[B]Orayı o hale getiren sarhoşlar. İnsan yaşadığı yeri temiz tutar da onlar sarhoş olunca insanlıktan istifa ediyor maalesef.Özel güvenlikler görevlendirilebir oralara[/B]

goramaz 07.05.2009 22:01

[QUOTE=Cley;407376][B]Orayı o hale getiren sarhoşlar. İnsan yaşadığı yeri temiz tutar da onlar sarhoş olunca insanlıktan istifa ediyor maalesef.Özel güvenlikler görevlendirilebir oralara[/B][/QUOTE]

güvenlik çözüm olabilir ben sadece gardaşlar için yazmadım ki...
bir parka bile gitseniz oturmaya yer bulamıyorsun çekirdeği yemiş oraya bırakmış ...bizim insanlarımızda bu bilinç yok ki.. bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum...

Cley 07.05.2009 22:07

[QUOTE=goramaz;407378]güvenlik çözüm olabilir ben sadece gardaşlar için yazmadım ki...
bir parka bile gitseniz oturmaya yer bulamıyorsun çekirdeği yemiş oraya bırakmış ...bizim insanlarımızda bu bilinç yok ki.. bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum...[/QUOTE]

[B]Genellersek doğru dediğiniz. Diğer parklarımızda da durum aynı çekirdek kabukları ,petşişeler ,sigara izmaritleri vs. O zaman sloganımız " Eğitim Şart"[/B]

Menajer 08.05.2009 08:08

aRKADASLAR BUNLAR GERCEKDEN HOS GÖRÜNTÜLER DEGIL sIVASIMIZ ICIN HICDE HOS DEGIL AMA BU HABERI YAPAN ARKADASLARIDA KINIYORUM EMINIM O ICKI SISELERI SECIMLERDEN SONRA GELMEDI ORAYA DAHA ÖNCEDE VARDI DAHA SURDA GELELI SAYILI GÜN OLMASINA RAGMEN DOGAN BEYI BURDA ALTINI CIZEREK ISMININ ANILMASI BENCE COK YANLIS SAYET BURASI SIYASI PARTI PLATFORMUYSA BASKA:AMA UNUTMAYALIM KI SAMI AYDIN da DOGAN ÜRGÜP te BIZIM INSANIMIZ BIRAK A B C PARTISINI SIVAS ICIN NE YAPILMALI ONU TARTISALIM:

SEVGIYLE KALIN

MENAJER

goramaz 08.05.2009 10:54

gardaşlar her zaman öyleydi şimdi de öyle

drummer 09.05.2009 14:31

YAHU ARKADAŞ GİDİN İÇİN NE HALT YAPIYORSANIZ YAPIN AMA İNSAN OLMAYI ÖĞRENİN ÖNCE.BE REZİLLİK NEDİR YAHU.UZAKTAN BAKINCA HER TARAFTAN CAM KIRKLARININ IŞILTILARI GÖRÜYORSUNUZ.YARIN ÇOCUKLARINIZA TORUNLARINIZA BIRAKCAĞINIZ ŞEHİRDİR BU TOPRAKLAR.YAZIK DEĞİLMİ BU GÜZEL ŞEHRİMİZE.
ADAM OLUN ADAM.

seva 11.05.2009 07:46

Ben karşıyım içki içilmesine içki içiyorsunuz şişeleri niye atıyorsunuz onu anlamıyorum içki içecekseniz o içki şişelerini toplayın bir torbaya koyun atın çöpe tabi içki içen insanın aklı mı oluyorki o anda düşünemezki alır atar ortaya bi güzelde uyur vicdanı rahat bi şekilde kalkar.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:33.