![]() |
Cevap: Gurbetci ucagini isdiyor
Ses verelim ki duysunlar
|
avrupadaki sivasli hemseriler bu ucak hepimizin ucagi arabayla gitsenizde vatana gun gelir acil gitmeniz greke bilir. isde ozaman keske ucak olsaydi dememek icin destek olun hem sivasimiz, hem kendimiz icin.
saygilar |
Her cok azdan olur gecde olsa bende sesimi duyurayim. Efe58 konuyu acdiginizdan dolayi size ve desteklediklerinden dolayida diger Yigidolara tesekkürlerimi bildiririm, Allah hepinizden razi olsun. Efe bir ara Ucuyorum.com da gözüküyordun kayboldun neyse. Ha bende bu ara sivasimizi havaalaninin yeni SCENERY sini yapmak icin calismaya basladik, Insallah yapip sivasimizin Yeni Havaalanini Microsoft FSX araciligi ile nede olsa tanitmaya calisacagiz. Bugün 10-11-2010 tarihinde havaalani görevlilerine iki defa telefon etdim (Almanyadan) yeni Havaalaninin resimlerine ihdiyacimizin oldugunu rica edecekdim malesef Müdürbey su anda yokmus insallah zamanla birseyler toplayacagiz. Hatirlatma yapayim sayin Emserilerim eger sizlerde de yeni Havaalanimizin havadan ve yerden cekilmis resimleri varsa asagidaki E-Mailime atarsaniz memmun olurum. Simdiden Herkese cok cok tesekkür ederim eger Hatam varsa Sizlerden Özür dilerim ve hersey gönlünüzce olsun GARDASLAR.
Bilal [email]bil.ki@hotmail.de[/email] |
konuyu acanlardan allah razi olsun cok guzel bir konu olmus bende sonuna kadar destekliyorum fransa mulhouse kentinde yasayan sivaslilar olarak sehrimiz olan sivasimiza direk deferler istiyoruz suanda pegasus aktarmali seferlere basladi ins devaminda direk seferlerde gelir diyoruz pegasus turk hava yollari ve anadolu jet e burdan sonsuz tesekkurlerimizi sunuyoruz ins devaminda direk seferlerde gelir
|
yürekten destekliyorum almanyada en çok insanı olan biriyim sade 15 ece ailesi var
bu konuyu açanlara teşekkür ediyorum |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:03. |