![]() |
Cevap: Okuldan Kaçan Soluğu Kalede Alıyor
GENÇLİLK BÖYLE BİŞEY İŞTE :D
|
[QUOTE=barikat58;416688]bu saatten sonra okula kim gider.sınavlar bitmiş yaz gelmiş.bir egitim döneminin stresini atıyorlar belkide.devamsızlık hakkını sonuna kadar kullanan birisi olaraktan genc kardeşlerimizi yadırgamıyorum.[/QUOTE]
[B]Ne güzel konusuyon yaa sen öyle :D [/B] |
[quote=58_S€M!H_58;416693][B]Ne güzel konusuyon yaa sen öyle :D [/B][/quote]
semih zaten yorum yazanların çoguda kaçmıştır şuan olsa yine kaçarlar :) |
[B]Sadece onlar olsa yine neyse İçkici ayyaş takımı toplanıyorlar orda[/B]
|
[QUOTE=barikat58;416697]semih zaten yorum yazanların çoguda kaçmıştır şuan olsa yine kaçarlar :)[/QUOTE]
[B]Başta Sen sonra da ben :) :D[/B] |
[quote=58_S€M!H_58;416701][B]Başta Sen sonra da ben :) :D[/B][/quote]
20 gün devamsızlık hakkının 19.5 unu kullanırdım :D o hakkı devlet vermiş kullanmak lazım. |
[QUOTE=barikat58;416703]20 gün devamsızlık hakkının 19.5 unu kullanırdım :D o hakkı devlet vermiş kullanmak lazım.[/QUOTE]
[B]Sen yine ii kullanıyormussun :) Benımkı daha 4.5 gun :D[/B] |
[B]Okuldan kaçma hemen hemen hepimizin yapmış oldugu birşeydir. Bunda abartılacak bir şey yok derslerin aksatılmadığı , alkol ve sigara gibi zararlı alışkanlıklar ile pekiştirilmediği takdirde bence zararsın bir davranış.
Ancak gercekten de Kale son zamanlarda uygunsuz işlerin 'kalesi' olmuş durumda. Bu kişiler ise öğrenciler değil şehrimizin nerde yüz karaları varsa onların uğrak mekanı olmuş. [/B] |
yaww bu insanlarin kendini dogramakdan baska ici gücü yok mu??:)
yazik günah ...! Bence alternatif olarak genclerimizin gidip bedava bilardo dart vs gibi seylerle oyalanacaklari bi lokal genclik veya sosyal bi tesis olsa ..orda takilsalar. hem kendini kesmezler...hemde gencler göz önünde olur. Tabi böyle bi ortami saglamak belediyenin isi...almanyada jugendzentrum ( genclik merkezi ) diye adlandirdigimiz bu tarz yerler mevcut..ve belediyeler tarafindan yönetiliyor. Genclerin basina kendilerinden 3-5 yas büyük bi abi veya abiler getiriliyor...orda bosvakitlerinde eglenebiliyorlar kendi aralarinda. Bence kesinlikle denenmesi gereken bi yöntem.....tabi bunu yapacak veya yapabilecek bi babayigit vardi , oda mechul bi helikopter kazasindan gitti. Yetkililer uyumasin...! saygilarimla Sivaslibozo |
[QUOTE=barikat58;416697]semih zaten yorum yazanların çoguda kaçmıştır şuan olsa yine kaçarlar :)[/QUOTE]
[B]Barikat gardaşım biz de dersten kaçardık ama içki içip kendimizi doğramazdık.Herşeyden önce ahlak ve maneviyat lazım bu gençlere.[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:13. |