![]() |
Cevap: Ergenekon sanıgı Erol ölmez:Yazıcıoglu öldürüldü
allahım sen bu zalimlere hak ettikleri cezayı hem bu dünyada hemde ebedi hayatta ver bizim yüreğimiz yandı onlerın tüm bedenlerini yak yarabbim amin
|
Allah onların belasını verir...
|
allahim hak ettikleri cezaya kavusacaklar bunu biliyoruz ama keske bu dünyadada kavussalarda görebilsek
|
ahiret azabı bu dünyadaki işkencelere asla benzemez rabbimiz her şeyi gören ve bilendir kimler varsa yüce rabbime havale ediyorum
|
kansız herif o milletvekilinide söylesene!!!!!!! ben böyle devletin*********************!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bu adam böyle konuştu kim dikkate aldı agalar soruyorum sizlere! erdoğanın eli olmadığı ne malum????? ''mecliste beni tek rahatsız edecek bir kişi var oda Muhsin YAZICIOĞLU dur dememişmiydi erdoğan ?????
|
Faili mechul cinayeti bize kaza gibi göstermek isteyen hükümetin, Gerçek hayat olan ahirette nasıl cvp vereceklerini şimdiden düşünsüler dini kullanarak oy alan bu hükümetin yaptığı dine aykırı eylemleri insanlarımız nasıl göremiyorlar anlamıyorum.
|
[QUOTE=club7house;418325]Faili mechul cinayeti bize kaza gibi göstermek isteyen hükümetin, Gerçek hayat olan ahirette nasıl cvp vereceklerini şimdiden düşünsüler dini kullanarak oy alan bu hükümetin yaptığı dine aykırı eylemleri insanlarımız nasıl göremiyorlar anlamıyorum.[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"]N´alaka ? El insaf yahu !Acaba siz bu iddialarin vebalini ahirette nasil tasiyacaksiniz düsündünüz mü ? Allah selamet versin ! Ergenekona safsata diyenler simdi saniklarin ifadelerini ciddye almiya basladi!... isinize geldigi gibi...:rolleyes:[/FONT] |
Ergenekona safsata diyenler simdi saniklarin ifadelerini ciddye almiya basladi!...
isinize geldigi gibi...:rolleyes:[/font][/quote] bem buna karsıyım ergene kon olayını hiç bizaman safsata olarak görmedim madem böle bi idia var elbet arastırılmalı unutmayınki he sey idialar üzerine netlik kazanır ama dogru ama yazlıç varsa böle bi olay elbet verilmeli cezası |
[QUOTE=GurbetsokakLari;418358][FONT="Comic Sans MS"]N´alaka ?
El insaf yahu !Acaba siz bu iddialarin vebalini ahirette nasil tasiyacaksiniz düsündünüz mü ? Allah selamet versin ! Ergenekona safsata diyenler simdi saniklarin ifadelerini ciddye almiya basladi!... isinize geldigi gibi...:rolleyes:[/FONT][/QUOTE] Alakasına ilişkisine başlatmayın şimdi!! ben bir söz yazdım okumadınmı??? genelbaşkanıNız r.t.erdoğanın bir sözü : ''Beni mecliste tek rahatsız edebilecek kişi Muhsin Yazıcıoğlu'dur'' bu aralarda genelbaşkanlıktan çekilmeyi düşünüyor.Bence en kuvvetli ihtimal erdoğandır! bu iddanın kesinleştiği gün isterse dünyanın bir ucuna kaçssın.Bulup getirip ÇAĞLAYANCERİTTE SALLANDIRMAYAN NAĞMERTTİR! |
arkadaşlar tam olarak anlayamadım genel başkanım merhum yazıcıoğluna suikastmı kurmuşlar deli alperen
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:56. |