Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   İki duble rakı haram değil! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29472)

Salim58 09.06.2009 12:23

Cevap: İki duble rakı haram değil!

[QUOTE=bahar5834;424873][COLOR="Black"][B][I]çok hakli ne bu saçma sapan konu yorum yazmaya bile gerek yok .........[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

süzgeçten geçirin ozaman süzün ordan açılsın yazan yazar yazmayan bağımsızdır zaten

barikat58 09.06.2009 12:23

[quote=bahar5834;424873][COLOR=black][B][I]çok hakli ne bu saçma sapan konu yorum yazmaya bile gerek yok .........[/I][/B][/COLOR][/quote]

cley sacma diyene kadar sesiniz çıkmıyordu.sizce neden sacma acıklarmısınız.

Cley 09.06.2009 12:24

[B]İçkinin haram oldugunu bilmeyen mi var. 2 dublesi haram değilmiş filan. Kendin inanıyor musun buna HARBİKIZ. Kendinin de inanmadığı şeyi konu olarak açıyorsan bu saçmadır işte.[/B]

H_Turan 09.06.2009 12:25

Saçma konu değil Önemli konu İçkinin azıda çoğuda haramdır .

Salim58 09.06.2009 12:26

[QUOTE=Cley;424877][B]İçkinin haram oldugunu bilmeyen mi var. 2 dublesi haram değilmiş filan. Kendin inanıyor musun buna HARBİKIZ. Kendinin de inanmadığı şeyi konu olarak açıyorsan bu saçmadır işte.[/B][/QUOTE]

ben çok şahit oldum haram olmadığını bilmeyenlere

Cley 09.06.2009 12:27

[B]Peki ben daha bişey yazmıyorum buyrun konu sizin. İstediğiniz gibi kullanın.[/B]

bahar5834 09.06.2009 12:29

[COLOR="Black"][B]ben yeni açtim forumu bak bakalim sen önce bır sonra bana cvp yaz .....evet saçma şimdi

çok saçma bir konu daha açimiz devlet bahçeliden diye sonra burda bilet bır bırine ducen gene konu kilit takilacak .....[/B][/COLOR]

barikat58 09.06.2009 12:32

[quote=bahar5834;424884][COLOR=black][B]ben yeni açtim forumu bak bakalim sen önce bır sonra bana cvp yaz .....evet saçma şimdi [/B][/COLOR]

[B][COLOR=black]çok saçma bir konu daha açimiz devlet bahçeliden diye sonra burda bilet bır bırine ducen gene konu kilit takilacak .....[/COLOR][/B][/quote]

hiç bişey anlamadım bilet falan

heartache58 09.06.2009 12:36

[QUOTE=barikat58;424886]hiç bişey anlamadım bilet falan[/QUOTE]

yine milleti birbirine düşürcen demek istiyor sanırım arkadasımız

Arif Coşkun 09.06.2009 12:37

Allah herkese bir akıl fikir vermiş, eğiriyi doğruyo görecek kadar,
İşine gelen içer gelmeyen içmez, ne sizin içme demenizle millet içemz nede iç demenizle...
Bırakın insanlar kendileri karar versin içip içmeyeceğine size neden, boşu boşuna birbirinize giriyorsunuz, lütfen içemeyene saygılı olunduğu gibi içenede aynı duyarlığı göstermek gerekir. Herkesin kendi kararı.
Bence bunun tartışılmasına da gerek yok.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:55.