![]() |
Cevap: ÖLÜMÜSÜN TÜRK OĞLU
[QUOTE=barikat58;437209]bu bedelli askerlikle ilgili konu acmıstım 1 kaç ay önce ozaman genel krumay başkanıda bizi kandırıyor
[URL]http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=28716[/URL][/QUOTE] yanlış anlamışsın dostum ,adam amerikada çalışıyor dünya bankasında uzman arkadaş, gurbetçi statüsünden faydalanıyor, sen nesin aziz nesin |
[B]barikat@[/B]
Yanılmıyorsam bedelli askerlik yurtiçinde yaşayanlar için kapalı..Yurtdışında yaşayanlar zaten izin alamıyorlar,onlar için geçerli galiba. |
[QUOTE=Yiğiter;437214][B]barikat@[/B]
Yanılmıyorsam bedelli askerlik yurtiçinde yaşayanlar için kapalı..Yurtdışında yaşayanlar zaten izin alamıyorlar,onlar için geçerli galiba.[/QUOTE] teşekkürler evet bilmiyordum yeni ögrendim bende. |
[B][COLOR="DarkRed"]
Ozan Arif Körmüsün Ey Türkoğlu... Kendine gel kendine! Devletini deliyorlar kör müsün? Düşmeyelim şu Batı`nın fendine Kırk elekten eliyorlar, kör müsün? Batı hep böyledir, borç verir önden, Vatan ister vatan, yurt ister senden. İktisadî yönden, coğrafi yönden, Kuşatmaya alıyorlar, kör müsün? `Türkiye, Türklerden nasıl alınır?` Hesabı yapanla dost mu olunur? Hangi dağda hangi maden bulunur, Bizden iyi biliyorlar, kör müsün? Batılı diyor ki `şu kanun gerek`, Biz de sanıyoruz bal ile börek. `İnsan hakkı`, `demokrasi` diyerek, Ne hainler buluyorlar, kör müsün? Hain çünkü; bunlar almış doları, Alınca Batı`ya vermiş yuları; Bunlar şu AB`nin kadim kulları! AB diye meliyorlar, kör müsün? Bazınız belki der; `kim bunlar, nerde?` Nerde deme nerde, bunlar her yerde; Şehirde, kazada, hatta köylerde, Akılları çeliyorlar, kör müsün? Bunların içinde kim yok ki, oof, of!. Kimisi medyatör, kimisi prof. Seçtiklerin bile kof çıktılar kof, Aynı telden çalıyorlar, kör müsün? Son seçimde vebal attın boynundan, Müslüman seçmiştin, emindin bundan!. Bunun bile haç çıkıyor koynundan, Frenk k..ı yalıyorlar, kör müsün? İşte bu AB`ci aydın(!) zevatlar; AB`yi överken göbeği çatlar!.. Pamuklar, yamuklar, bazı g...tlar, Ermenici oluyorlar, kör müsün? AB için her bağımız hiç artık, Kan bağıymış, dil bağıymış geç artık, Türkiye`de Türküm demek güç artık, Türk adını siliyorlar, kör müsün? AB ne yapıyor, bak vurup vurup?.. Mozaik diyorlar mermeri kırıp!.. Kürt`ü Türk`ten, Türk`ü Kürt`ten ayırıp, Dilim dilim diliyorlar, kör müsün?.. Sonra Kürt`ün çocuğunu kandırıp, `Hasan Sabbah` gibi tam inandırıp, Büyütüp besleyip, silahlandırıp, Üstümüze salıyorlar, kör müsün? Bırak be milletim, gafleti bırak! Aç gözünü artık, şu piçlere bak! Vatanında bayrağını yırtarak, Ay-Yıldız`ı yoluyorlar, kör müsün? Açık artık felakete gittiğin, Günden güne tükendiğin, bittiğin! Davul zurna ile asker ettiğin, Evlatların ölüyorlar, kör müsün? Kör müsün diyorum, hiç kızma, affet; Zıvanadan çıktım, nedir bu gaflet? Savaş var karşında devlet yok devlet, Sinsî sinsî geliyorlar, kör müsün? Bakın `yankiler`le verip el ele, Çakalken it oldu iki hergele!.. Talabani bile, Barzani bile, Paçamıza dalıyorlar, kör müsün? Zaten PKK`yı kuran da Batı, Kurup arkasında duran da Batı, Bizi sırtımızdan vuran da Batı!.. Ensemizde soluyorlar, kör müsün? Bitsin artık `dostuz, mostuz` mavalı, Gördük işte en dost olan düveli! Başımıza kim geçirdi çuvalı?!.. Bir de kıs kıs gülüyorlar, kör müsün? Vaşington, Brüksel, Strazburg, Roma, Arif, bunlar dost mu olur adama? Felaket tellalı değilim ama, Türkiye`yi bölüyorlar, kör müsün?!..[/COLOR][/B] |
Allah hepimizi affetsin,bu millet Türk Milleti olamaz,Türk milleti islama bu kadar cahil kalamaz...
Nasıl söylersiniz beyler baş örtüsü takılamaz,hani özgürlükçüydünüz laiktiniz noluyor... Bu ne düşmanlık beyler yaşadıkça içim yanıyor... Orda burda millet rahatça fuhuş yapar oldu din birliği denildi misyonerlere gün doğdu,çene altına takılmasak çoluk çocuk İncil okur oldu... Biz karışıyormuyuz millet etek altı giyiyor,bu ne düşmanlık kardeşim gördükçe içim yanıyor... İslam dini evrenseldir öğren artık Baykal Bey zamana ve mekana göre değişmez,olur mu hiç öyle şey?... Allah*ın emri bu arkadaş türbana yasak da ney!... Bir sor bakalım millete millet ne diyor... Bu ne düşmanlık kardeşim düşündükçe içim yanıyor.... Okumuş yazmış yazar olmuşsunuz,siz nasıl aydınsınız?... Sizden aydın maydın olmaz hepiniz resmen hainsiniz... Bu millet laikliği bilmiyor siz hocası kesildiniz... Sizin laikliğinize eminim Atatürk bile gülerdi... 301*i Değiştirdiniz, Türk*lüğü sildiniz,biz sustuk siz üzerimize geldiniz zaten Türk değildinizde müslüman da değilmişsiniz... Anlaşıldı KURT susdukça meydan ite köpeğe kalıyor!... Bu ne düşmanlık kardeşim konuştukça içim yanıyor... Uyuma Türk milleti uyuma özün elden gidiyor,sen uyudukça benim içim yanıyor... Üşüyoruz Reis... |
[QUOTE=abircan;437212]yanlış anlamışsın dostum ,adam amerikada çalışıyor dünya bankasında uzman arkadaş, gurbetçi statüsünden faydalanıyor, sen nesin aziz nesin[/QUOTE]
Dünya üzerinde iki şey geçerlidir. Emek-Sermaye ve yaşanan herşey aslında emek- sermaye çatışmasıdır. Bunun üzerine kuruludur. Bu devletler arasıda, milletler arasıda, şehirler arasıda, aileler arasıda, breyler arasıda öyledir. Yani güçlü güçsüzü ezecektir, sömürecektir. Sistemini onun üzerine kurmuştur, bunun adıda kapitalizm ve emperyalizmdir. Bundan kurtuluşun yoluda emeğin birliği yani işçilerin birlik dayanışma ve örgütllülüğünden geçer. Bir araştırma yapın işçilere emekçilere en çok sahip çıkan hakkını veren sistemin hangisi olduğınu bulmak çokda zor birşey değil. Pasta başındakiler gününü gün edip krallar gibi yaşarken, çalışanınada yüzde 3-4 lerle sadaka şeklinde zammını yapar. Şimdi sorsanız bu ülkeyi herkesten çok sevdiklerini söylerler, fakat doğuda fakir fukara gariban insanların şehit düşen askerlerimizin görev yaptığı yere gitmeyi pek sevmezler. Nasıl olsa oraya torpilsiz, güçsüz vatandaşın çocukları gidiyor. İşte bu haksızlığa hangi vijdan, hangi yürek dayanır. Ya adam gibi herkesin çocuğu gider, yani bunlarınki canda, o gidenlerinki nedir? Bu adaletsizlik giderilmedikçe vijdanlar hiç bir zaman rahat etmez? Herşeyiyle eşit bir düzen oluşması dileğiyle. |
[CENTER][COLOR=red][B]TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR [/B][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#ff0000][FONT=Tahoma][B][I][IMG]http://kahvecililer.sitemynet.com/mynet_resimlerim/1065trkhrts.gif[/IMG][/I][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkgreen]DIŞIM PIRIL PIRIL TÜRK[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]İÇİM ALEV ALEV İSLAM [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]İÇİM DIŞIMA HAKİM [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]DIŞIM İÇİME TUTSAK ![/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]VATAN SEVGİSİ ANCAK ONA HİZMETLE ÖLÇÜLÜR.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]AYAKTA ÖLMEK DİZ ÜSTÜ YAŞAMAKTAN İYİDİR.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]ÖYLE HOROZLAR VARKİ, ÖTTÜKLERİ İÇİN GÜNEŞİN DOĞDUĞUNU SANIRLAR. [/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkgreen]AHMET EROL [/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkgreen]Alıntı[/COLOR][/B][/CENTER] |
TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR
................................................................................ [url=http://resimzade.com/Show.html?i=9518&token=43384][img]http://resimzade.com/Show.html?i=9518&token=43384[/img][/url] |
[B][CENTER][COLOR="Red"]Ey milletim,ey o şehirler,köyler!
Bir Yemen türküsü,artık ne söyler? Onurumuz kaç kez çiğnendi beğler? Kapımıza dayanıyorsa zulüm, Başka yol yok,YA İSTİKLÂL,YA ÖLÜM! Üçbin yıldır böyle mazlûm olmadık Harp kaybettik,esir düştük,yılmadık Biz,tarihte böyle sefil ölmedik Neden sessiz,neden boş sağım-solum? Başka yol yok,YA İSTİKLÂL,YA ÖLÜM! Gök mü çöktü,dinim,törem bozuldu Yer mi bastı,bebeklerim ezildi? Hangi destan savaşmadan yazıldı? Rahat değil,doğru olmalı yolum Başka yol yok,YA İSTİKLÂL,YA ÖLÜM! Bomba altında bir türbe..unutma! Onbir asker,onbir torba..unutma! Mazlum sensin,ve bir zorba..unutma! Ben bu muydum,böyle mi olsun hâlim? Başka yol yok,YA İSTİKLÂL,YA ÖLÜM! Şu toprağa küfrederek basan var Hain desen,işbirlikçi desen,var Köpek gibi,bir kemikle susan var Susacaksa,kökten kopsun şu dilim Başka yol yok,YA İSTİKLÂL,YA ÖLÜM!!![/COLOR][/CENTER] Ali KINIK[/B] [IMG]http://www.harikasozler.net/data/media/19/www.harikasozler.net_-_asker_resimleri.jpg[/IMG] |
allah türk e güç versin...........
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:33. |