Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sizce bugün Gençliğin en önemli sorunu nedir ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29838)

betüs58 30.06.2009 02:52

Cevap: Sizce bugün Gençliğin en önemli sorunu nedir ?

egitimm ve akabindee gelen isszilik sorunu diyorumm..

qio 30.06.2009 03:25

[QUOTE=65serdal58;436919]yozlaşma eğitim omadığından dolayı çıkıyo[/QUOTE]

Yanlış eğitimden kaynaklanıyor dedim , eğitimden demedikk ki :)

Ertugrul 30.06.2009 03:49

[B][I]Eğitim sistemimizdeki çarpıklıklar, milli ve manevi değerlerimizdeki aşınmalar, milli kültürümüzün batı kültürüne yenik düşmesi, Türkçe'nin sürekli erozyona uğraması v.s Bu ve benzeri sorunların çözülmesi, geleceğimizin teminat altına alınmasının tek bir yolu var o da Bağımsız bir sisteme kavuşmak, kendi Öz'ümüze dönmek ve bizi biz yapan değerlere sahip çıkanların bu ülkede söz sahibi olması ...[/I][/B]

Salim58 30.06.2009 06:12

eğitim güzel olursa diğerlerini tamamlar zaten

Arif Coşkun 30.06.2009 08:08

Başlıca eğitim eksikliğinden kaynaklanıyor bunlar ancak, nice eğitimli cahillerlede karşılaşıyoruz. Biraz da kişinin kendi kendisini eğitmesi gerek diye düşünüyorum. En iyi okul aile okuludur. İnsanın yaşamı boyu aldığı en iyi eğitimi o okulda alır.

qio 30.06.2009 08:24

Konuya derinlik kazandıralım , BUGÜN en büyük sorun çaresinin acilen tedavisini gerektiren İşsizlik Başlıklı problemdir , insanlar açken eğitime önem vereceklerinide düşünmüyorum.

Glock23 30.06.2009 09:14

"Okul genc beyinlere; insanliga hurmeti,millet ve memlekete sevgiyi, serefi bagimsizligi ogretir. Bagimsizlik tehlikeye dustugu zaman onu kurtarmak icin takip edilmesi en uygun olan en guvenli yolu belletir. Memleket ve milleti kurtarmaya calisanlarin ayni zamanda mesleklerinde birer namuslu uzman ve birer bilgin olmalari lazimdir. Bunu saglayan okuldur. Ancak bu sekilde her turlu tesebbusun mantikli sonuclara ulasmasi mumkun olur."

Mustafa Kemal Ataturk

Atamiz egitimin onemini cok guzel soylemis.

abircan 30.06.2009 09:38

ACİLEN ÇAĞDAŞ EĞİTİM TEKNİKLERİNİN UYGULANMASI GEREKİR
EĞİTİM HERŞEYİN BAŞIDIR,
TEPEDEN TIRNAĞA HER SORUN EĞİTİMLE AŞILIR, UZMANLAŞMAYLA AŞILIR, ÇAĞIN GEREKTİRDİĞİ BİLGİ VE EĞİTİM TEKNİKLERİNİ VE TEKNOLOJİLERİNİ TÜM İNSANLARIMIZA ULAŞILABİLİR KILMAK TÜM HÜKÜMETLERİN DEVLETİN BİREYİN KURUMLARIN HEDEFİ OLMALI

Cley 30.06.2009 13:34

[B]Önce Ahlak ve Maneviyat....[/B]

Siyahnur 30.06.2009 13:34

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Egitim, is ve ahlak. [/COLOR][/FONT]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:50.