![]() |
Cevap: Deniz Baykal Sivas'a Geliyor
hoş geldi sefa geldi....................................
|
[QUOTE=abircan;440993]BAYKAL BEYFENDİ SEÇİMİ KAZANDIĞI İL VE İLÇELERİ TEŞEKKÜR ZİYARETİ SEBEBİ İLE DOLAŞIYOR, O YÜZDEN SİVASIDA KAZANSA SİVASADA ÇOKTAN GLİRDİ, AMA BU KAFAYLA NERDE O GÜNLER[/QUOTE]
Demek ki siyasi menfaat peşinde.Başka ne açıklaması olacak bunun.Ha siyasi menfaat peşinde olacak tabi ki ama kimse de halkı düşünüyor,hizmeti düşünüyor diye savunmamalı.Sivas'a gelip,Merkez'e uğramamasının başka açıklaması olamaz! |
[QUOTE=SIRIKLIOGLU.58;441003]Bir siyasi secilene kadar bir Partiyi temsil eder secildikten sonra Halki temsil etmeli,fakat bizim siyasilerimiz nedense secildikleri yere dost secilemedikleri yere dü$man oluyorlar.Hem demokrasiden bahsedeceksin Demokratim Halkciyim diyeceksin Hemde Cumhuriyetimizin temellerinin atilmi$ oldugu bu Mukkades $ehrimizin Halkina selam vermeden cigneyip gececeksin oldumu $imdi Kusura bakmayin ama ne ekerseniz onu bicersiniz+Sivasi CHP nezaman kazanmi$ki $imdi kazansin Baykal Sivasa Gelmiyecekmi$ aman bizde ne kadar alindik nekadar sormayin,gelmesede olur Bizi dileyip gelenlere Kapilarimiz sonuna kadar aciktir.Bence Sayin baykal gelmekten degil yeterli ilgi görememekten korkuyordur.[/QUOTE]
bunu birtek baykal yapmıyor. en basitinden bir örnek verecek olursam istanbul büyükşehir belediyesini yeniden kazanan sayın kadir topbaş kazanılan belediyeleri tebrik etmek için yola cıkıyor kadıköy,maltepe ve kartalı es geçip pendik ve tuzla belediyelerini aynı gün ziyaret ediyor. bir önceki seçimde sadece kadıköyü es gecip maltepe ve kartalıda ziyaret etmişti. ki bir büyüksehir belediye baskanı chp li belediyelere ugramayarak nekadar tarafsız bir hizmet verecegini göstermis oluyor. baykal'ın yaptıgındansa bir büyüksehir belediye baskanının yaptıgı dahada yanlıs geliyor bana. |
Sivasimiz, Büyük liderlerden olan Deniz Baykal.i iyi karşılayacağına eminim...
|
[B]Vakti varsa Sivas Tuning pikniğine katılsın sayın Baykal :)[/B]
|
[QUOTE=Cley;441098][B]Vakti varsa Sivas Tuning pikniğine katılsın sayın Baykal :)[/B][/QUOTE]
[B][COLOR=darkorange]vekaletname verdim kendilerine benim yerime pikniğe vekalet edecek mangalın yanına acılı ezme salata yapsın mutlaka :D[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Cley;441098][B]Vakti varsa Sivas Tuning pikniğine katılsın sayın Baykal :)[/B][/QUOTE]
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]güzel davet yapmışsında sivasa uğramayan pikniğe uğrarmı düşünmek lazım karadan bile gitmiyor havadan el sallar belkide[/FONT][/COLOR] |
Deniz Baykal'ın bir yeri ziyaret etmesinin bu kadar komedi yanının olacağını tahmin etmemiştim, herkes kendince skeçler hazırlamış, Anamuhalefet Partisinin Lideri İlimizde bazı yerleri ziyaret etmesi, neden bu kadar komik geldi bazılarına anlayamadım, İnsan evine gelen misafiriyle hiç alay edip dalga geçermi? Ben bunu misafirperverliğimizle hiç bağdaştıramadım, İsterse yedi yabancı olsun bir misafir gelmişse onu en iyi şekilde karşılamak, ağırlamak olmalı ilkemiz.
|
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]sivasa gelen her misafir bu güne kadar gereken misafirperverliği gördüğünden eminim sayın baykalda tabiki görecek konu baykalın gelmesi değil gelipte sivasa uğramaması bence sayın başbakan baykal için o sivastan öteye gidemez sözüne bende derimki sayın baykal sivasa bile gitmiyor[/FONT][/COLOR]
|
[QUOTE=abircan;440993]BAYKAL BEYFENDİ SEÇİMİ KAZANDIĞI İL VE İLÇELERİ TEŞEKKÜR ZİYARETİ SEBEBİ İLE DOLAŞIYOR, O YÜZDEN SİVASIDA KAZANSA SİVASADA ÇOKTAN GLİRDİ, AMA BU KAFAYLA NERDE O GÜNLER[/QUOTE]
[B]MİLLET SEÇECEĞİNİ BİLİYOR. ASIL BAYKALDAKİ BU KAFAYLA O BİRAZ ZOR SEÇİLİR. ZATEN SİVAS'TA BAYKALA MUHTAÇTI. GELMEZSE GELMESİN. ..................................................[/B] [B]bişey daha yazmıştım ama modlar tarafınan silinmiş. ilçeye gelip ile gelmeyen bi parti lideri seçim zamanıda gelmesin o zaman. baykalsız Sivas oh ne rahat... [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:24. |