![]() |
Cevap: DAVETLİSİNİZ :)
Yeşil soğan ve çökelek mükemmel bir uyum..Geliyoruz..:)
|
[B][I]Tatlilar baklavalar benden.....................................[/I][/B]
|
[QUOTE=arifcoskun;462876]Bekliyoruz Hasan'cım teşekkür ederiz.
Fazla rağbet olamdığına göre demek menü beğenilmedi, eh ne yapalım sağlık olsun bizde bir dahakine daha farklı bir menü sunarız :)[/QUOTE] oooo bu menü iyi bence abi değiştirme senin elinden kuru ekmek bile olsa iftar ederim seve seve... beni de ekle.. ben beyzacığımı da alır gelirim... iftardan sonra bize saz da çalar mısın abi çok güzel olur... |
[QUOTE=goramaz;462902]oooo bu menü iyi bence abi değiştirme senin elinden kuru ekmek bile olsa iftar ederim seve seve...
beni de ekle.. ben beyzacığımı da alır gelirim... iftardan sonra bize saz da çalar mısın abi çok güzel olur...[/QUOTE] Ne demek yeterki siz isteyin hocam, çayları yudumlarken "saza niye gelmedin söze niye gelmedin" türküsünüde hep bir ağzıdan koro şeklinde de söyleriz evet çok güzel olur.:) |
geliyom valla....
|
[QUOTE=arifcoskun;462910]Ne demek yeterki siz isteyin hocam, çayları yudumlarken "saza niye gelmedin söze niye gelmedin" türküsünüde hep bir ağzıdan koro şeklinde de söyleriz evet çok güzel olur.:)[/QUOTE]
[B][COLOR=darkorange]böyle sitemli bir şarkıya sitem kaynağı olmak ,niye gelmedin sorusuna yanıt bulmak için uğraşmak istemem .geliyorummmm ![/COLOR][/B] |
doğrusu sitede gördüğüm en güzel yemek ve menü.. içinde samimiyet var, alçakgönüllük var..benim abime de bu yakışırdı...
|
[B][I]Dün yokum inşALLAH geç kalmamışımdır bende geliyorum Arif abim çökelek, ekmek birde yanında çay varsa yemede yanında yat ooofff oruç oruç nasıl da canım çakti .[/I][/B]
[B][I]Teşakkürler ellerne sağlık abim.[/I][/B] |
arif abi davet ne zamandı goramaz beni ekti sivas a gitti :(
|
[QUOTE=beyza66;463463]arif abi davet ne zamandı goramaz beni ekti sivas a gitti :([/QUOTE]
Öyleymiş dün akşamdı malesef çok bekledik :) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:15. |