![]() |
Cevap: Öğrencilerden Kavgalı Açılış
[B][B]zaten bizim okul sivas anadolu spor lisesi ve karşıdaki meslek le fazlasıyla yetiyordu
bide arkaya adalet meslek lisesini açmışlar ve üç okul şuan aynı binada (ticaret-iletişim-adalet) buda döğüş kavga çıkması için büyük bi neden o ona bulaşıyor o ona ortada hiç bi sebep yokken haliyle bu olaylarda normal ben karışmam döğüşlere ama bizim okuldakilere bulaşırlarsa orası başka :D[/B][/B] |
[B]bide baştan söyleyim halis gülle and lisesi kavgaya karışmamış yanlış tanımayın bizim okulu :)[/B]
|
[B]Bıraksınlar yesinler birbirlerini okumaya gelen öğrencilere kalsın okullar[/B]
|
ya kıız yüzünden kavga edilirmi ya saçmalık sanane elalemin kızından sen kendine bak bu okulların güvenlik görevlisi nerdeymiş te taaa kavga polise kadar gelmiş her okulda güvenlik görevlisi olmalı okadar para alıyolar velilerden alsınlar 2tane güvenlik görevlisi böyle bişey olmaz ya da kavga polislerin gelmesi kadar büyümez hem okadar okul birarada olurmuu
|
yazık okuyup biryelere varalım düşüncesi yokki okul başlamadan bu hal alırsa desene sezon zor kapatır bunlar ALLAH akıl versin
|
Ortaya birde ring yapın bari(: Ben genÇ oLsam yan okuLda bir kız görsem hoşLansam gider bunu ona söyLerim bunu duyan sınıfında ki çocukLarda geLir bana sataşır (:
Aşık oLmak koLay değiL :( |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:41. |