![]() |
Cevap: Selam, darağacı... Aleyküm selam!
salim kardeş teşekkür ederim.
mustafa yıldızdogan harika yorumlamış. birde mustafa yıldızdoganın metin tokdemir için seslendirdiği parça yollar yokuş yollar çetin, sen vuslata erdin amma gönülleri sarar methin..... harika bir parça. |
selam daragacı....aleyküm selam
ben başlıga takıldım kaldım sanki biraz yalnış gibi olmuş sanki daragacı olan bizmiş gibi geliyor bana ve dogru bulmuyorum. selam daragacı olarak kalabilirdi sadece. |
[QUOTE=ismail 58;468228]önkuzu yokmu şehitler arasında göremedim[/QUOTE]
[IMG]http://images24.fotki.com/v798/photos/9/974364/4605651/onkuzuu-vi.jpg[/IMG] [B] ÖNKUZU'nun resmi konuda zaten mevcuttu yinede Salim abiye tesekkur ediyorum .[/B] |
[QUOTE=ismail 58;468271]selam daragacı....aleyküm selam
ben başlıga takıldım kaldım sanki biraz yalnış gibi olmuş sanki daragacı olan bizmiş gibi geliyor bana ve dogru bulmuyorum. selam daragacı olarak kalabilirdi sadece.[/QUOTE] İsmail abi hem şiirin hem şarkının adı o Ayrıca darağacınının, müslüman Türk evlatlarına verdiği cevaptır Aleyküm Selam. |
[QUOTE=Urumçi;468431]İsmail abi hem şiirin hem şarkının adı o
Ayrıca darağacınının, müslüman Türk evlatlarına verdiği cevaptır Aleyküm Selam.[/QUOTE] Gardaşım aydınlattığın için teşekkür ederim. bilgisizliğime bağışla. cahillik ettiyem kusuruma bakmayasın. |
Emperyalist güçler yıllarca kardeşi , kardeşe vurdurdu. Bu tarz konuların yeri bence burası değil biri çıkıp devrim şehitleri hakkında konu açarsa nasıl uygun olmazsa bu konunun burda açılmasıda okadar adil değil.
|
[COLOR="Red"]O hansı milletdir, taleyi sırdır?
Yüz adla bölündü... Yene de birdir. Meni huzuruna bu derd getirdir, Selam darağacı... Aleyküm selam! [/COLOR] |
[QUOTE=qio;468712]Emperyalist güçler yıllarca kardeşi , kardeşe vurdurdu. Bu tarz konuların yeri bence burası değil biri çıkıp devrim şehitleri hakkında konu açarsa nasıl uygun olmazsa bu konunun burda açılmasıda okadar adil değil.[/QUOTE]
[FONT="Book Antiqua"][B][I]Acabilir , bunda bir sorun yok . Devrimci 'nin konusu Kibrisli abi'de acmisti olay oldumu hayir . Bazi seviyesiz insanlar gibi siz cehennemliksiniz demeyiz .[/I][/B][/FONT] |
[QUOTE=qio;468712]Emperyalist güçler yıllarca kardeşi , kardeşe vurdurdu. Bu tarz konuların yeri bence burası değil biri çıkıp devrim şehitleri hakkında konu açarsa nasıl uygun olmazsa bu konunun burda açılmasıda okadar adil değil.[/QUOTE]
Denilmiş, Şimdi arkadaşım bu konu sadece bizim ülkemize has bir konu değil, Tüm Türk yöresine has bir konu. Bu parça'da ister Bulgaristan'da olsun, ister Sovyetlerin boyunduruğunda olsun, İster Irak'ta olsun, isterse Türkiye'de olsun Türk-İslam Muzaffer ülküsü içinde asılan binlerce Türk şehidine Semerkand'da yazılmış bir şiirdir. Biz de haliyle Müslüman ve Türk bir ülkede yaşadığımız, daha önemlisi Müslüman ve Türk bir yöre olan Sivas'ın forumu olduğumuz için bu şiiri buraya yazıyoruz. En azından gayri milli bir ideolojinin peşinden gidenler değil, karşısında duranlar olduğu için bu kişilere de saygı duyuyoruz. Esenlikler... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:04. |