Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Vatandaştan Göstericiyi Meydan Dayağı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=31351)

Ayşegül1967 10.10.2009 12:24

Cevap: Vatandaştan Göstericiyi Meydan Dayağı

şimdi birşey derdim ama neyse kendine yakışanı almışsın zaten :)

Arif Coşkun 10.10.2009 12:35

Saldırmanın kırmanın dökmenin hiç bir haklılık gerekçesi olamaz!!!
Bunu yapanları sanıyormusunuzki normal kişiler. Orda polise saldıran camları kıran kime neye hizmet ettiğinin farkındamı? Bazı şeyleri bahane edip anarşi terör estiriyorlar bunlar olsa olsa anarşist terörist olan kişiler yapar.Toplum gözünde ne hala düştüklerini görmeyecek kadar körlermi? Bu sefer normal protestosunu yapanlarada mani olup, kurunun yanına yaşta yanıyor.
Yalnız orada vatandaşların linç girişimine kalkışmasını doğru bulmuyorum, oradaki polis şefininde dediği gibi bu ülkenin polisi güvenliği var onlar gerekeni yapar, herkes ceza vermeye kalkarsa toplum ne hal alır?
Arkadaşlar sizlerden ricam burada birbirinize ağır sözlerle ithamda bulunmayın.

Sivasprensi 10.10.2009 17:51

bunlar zaten mıllet sessız kaldıgı ıcın bu kadar cesaret buluyorlar o vatandasları candan kutluyorum gec bıle kaldık hepımızı bunlara meydan vermekte.

çılgın-sedat 10.10.2009 18:11

tek suç palisimizde bırakacaksın halk gebertecek bunları

Kibrisli 10.10.2009 18:12

O binaları yıkıp dökenlerin içerisinde ING gibi HSBC gibi bankaları yıkıp dökenleri destekliyorum bende olsam aynısını yaparım... Ancaaaak Eczane, bakkal çakkal bunlardan ne istersin kardeşim??? İşin komiği görüşlerinde Devlet bankası olmasına rağmen Ziraat ve İş bankasının şubelerini taşlamalarıdır... Bu gösteriyor ki ya görüşlerinin ne olduğunu bilmiyorlar ya da amaçları ortalığı karıştırmak (ki böyle olduğunu biliyoruz) Bunun yanında butür kitlesel olaylarda halkın girmesi en kötüsüdür... Şimdi düşününüz 2 Temmuz olaylarında da karşı görüşteki kişiler otelin önüne gidip tepki gösterseler o olayları çıkartan grupların istediği gerçekleşmiş olmaz mı??? O bakımdan tepki gösterenler keşke her olayda ülkesini koruyacak tepkiler gösterse alkışlamak yerine ya da işi sadece güvenlik kuvvetlerine bıraksa...

Son olarakta içerisinden çıkan 100-200 provakatör grup yüzünden tüm bir camiaya da bu münferit olayları yüklememek gerek içerisinde hiç suçu olmadan dayak yiyenlerde oldu, ayrıca aranızda kim IMF yanlısı?? Ya da suçu olanların dışında suçu olmadan dayak yiyenleri dövenlerin kaçı IMF'yi biliyor ya da Türkiye'ye olan 40 yıllık zararını...

seva 11.10.2009 07:37

Türk vatandaşı değil mi atar keser demi

Salim58 11.10.2009 07:42

[B]bazı yorumlar silinmiş :)[/B]

seva 11.10.2009 08:11

[QUOTE=Salim58;470363][B]bazı yorumlar silinmiş :)[/B][/QUOTE]

Ben sildim silinenler zaten abi

Salim58 11.10.2009 08:18

[QUOTE=seva;470368]Ben sildim silinenler zaten abi[/QUOTE]

[B]hoş olmayan yorumlar vardı eline sağlık sağol seva[/B]

Klimasuyu 11.10.2009 08:20

[B][I]Küreselleşmeye karşı eylem yaparken, küreselleşmenin pençesindeki oldukça az bir maaşa çalışan polise taş atmak saldırmak, bizim vergilerimizle alınan polis araçlarına zarar vermek ne kadar doğru..?[/I][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:56.