Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Et kavurmanın sırrı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=31407)

seva 11.10.2009 09:49

Cevap: Et kavurmanın sırrı

Şöyle bir toplansak ta et kavurma yapsak fena olmaz mı :)

Salim58 11.10.2009 09:52

[QUOTE=seva;470397]Şöyle bir toplansak ta et kavurma yapsak fena olmaz mı :)[/QUOTE]

[B]öyle bi imkan olursa haber ver gelelim:D[/B]

seva 11.10.2009 09:56

[QUOTE=Salim58;470400][B]öyle bi imkan olursa haber ver gelelim:D[/B][/QUOTE]

inş böyle bişey olmasını çok isterim kurban bayramına özel organizasyon olur inş...

ismail 58 11.10.2009 18:01

[QUOTE=sandalli;470200]Yarim alim ben miyim? :)[/QUOTE]

Ne münasebet hemşerim,
yorumumun altına ben kendim için yazdım ki
her ne kadar ben böyle yazsamda siz araştırın diye yazdım.

sandalli 11.10.2009 18:19

[QUOTE=ismail 58;470547]Ne münasebet hemşerim,
yorumumun altına ben kendim için yazdım ki
her ne kadar ben böyle yazsamda siz araştırın diye yazdım.[/QUOTE]

Tesekkürler izahat icin, desenizde farketmez, yarim bile degilim. :)

kronik 11.10.2009 18:56

[B][COLOR=darkorange]hayvanlar arasında en asil olanı attır .Asil bir hayvanın etini yemek asalettendir :D yiyin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/COLOR][/B]

Salim58 15.10.2009 15:35

[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]Adana’da 20 gün arayla yapılan iki operasyonda toplam 600 kilo at ve eşek eti ile, 47 kesilmeyi bekleyen eşek ele geçirildi.
Merkez Yüreğir İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve polis ekipleri, dün akşam Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir eve düzenledikleri operasyonda, deposunda kesilmiş at ve eşek etleri ile kesilmeyi bekleyen 6 eşek ele geçirdi. Ev sahibi olay yerinden kaçarken, ele geçirilen etler imha edildi, 6 eşek ise ihtiyaç sahibi köylülere verildi.

26 Eylül’de de Yakapınar Beldesi yakınlarında jandarma ve zabıtanın yaptığı ortak operasyonda, 200 kilogram eşek eti ile kesilmeyi bekleyen 41 eşeğe el konulmuş, iki kişi gözaltına alınmıştı[/FONT][/COLOR].

Kardelencicegi 15.10.2009 15:40

[B][I][COLOR="DarkRed"]Adanadami olmus bütün bunlar. desenize kayserililer aklandi:;)
bende yemek tarifi diye bakmistim.
Sanki diger yenen hayvanlarin nesli tüekendi de ata, e$ege geldi sira.

Kurtulan hayvanlar bayram etmislerdir:;)

Aslinda sunu arastirmak gerek dinde insanlari kandirmanin günahinin bedeli ne kadar agirdir.
Insan karsisindaki insani kandirinca vicdani ne kadar rahattir.?????????
Cezasi nedir? Müslüman bir toplumuz ya. Bunu yapanlar nasil hesap verecek:????
Bu sorulara cevap verecek kisiler buyursun.

Rabbim bizi bu insanlardan korusun INS: [/COLOR][/I][/B]

Salim58 12.12.2009 16:52

[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Muğla'da jandarmanın düzenlediği operasyonda, İzmir'e götürülmek istenen ve menşe şehadetnameleri bulunmayan 2 at ile 8 eşeğe el konuldu.[/FONT][/COLOR]

[B]Alınan bilgiye göre, Muğla Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine, Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük beldesinde şüpheli görülen kamyonu durdurdu.

Kamyonla Muğla'dan İzmir'e götürülmek istenen 2 at ile 8 eşeğe, menşe şehadetnameleri bulunmadığı gerekçesiyle el konuldu.

Olayla ilgili olarak ifadeleri alınmak üzere karakola götürülen biri kamyon sürücüsü 3 kişinin, İzmir'deki hayvancılık fuarına götürmek istedikleri hayvanları, bölgede yaşayan çiftçilerden parayla satın aldıklarını söyledikleri öğrenildi.

Ekiplerin, hayvanların satışını yaptıkları iddia edilen kişileri bulmak için de çalışma başlattığı bildirildi.

Yetkililer, olayla ilgili Muğla Tarım İl Müdürlüğüne bilgi verildiğini kaydetti.[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:03.