![]() |
Cevap: Geçmiş Olsun
[B]Geçmiş olsun abim, teyzemize Rabbim acil şifalar verir inşallah, en kısa sürede güzel haberlerini alabilmek ümidiyle, dualarımız sizinle....[/B]
|
Arif abi çok üzüldüm , acil şifalar diliyorum.
|
[B]Rabbim şifa verir inşaallah. Arif kardeşimize sıkıntılı günlerinin bir an önce geçmesi dileğiyle.
Ana gibi yar Bağdat gibi diyar olmaz. Kısa zamanda sağlığına kavuşması dileklerimizle...[/B] |
....BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM....
allahüla ilahe illa hüvvel hayyul kayyum late hüzuhü sinetün velanevm lehuma fissemevati vema fil ard menzellezi yeşfe,u inde,hu illa bii,iznih yale,mu ma beyne eydi,him ve,ma halfe hum vela yehu,tune bii,şeynmii ilmi hi illa bima şa,e vesi,a kürsi yüssemavati vel,ard ye,u duhu hıfsı huma ve hüvvel aliyyül azim. rabbim bu güzel duanın yüzü suyu hurmetine coşkun annemize acil şifa ver efendimiz bir yerleri ağrıdı zaman sağ ellerini ağrıyan yerlerine koyup ayetül kürsiyi okurlarmış ve hemen geçermiş inşa,allah annemizede şifa olur arif kardeşime tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunar anneciğine rabbimizden acil şifalar dilerim. |
ALLAH DERMASNIZ DERT VERMESIN ......... ALLAH SIFALR VERSIN
|
Yaklaşık bir haftadır hastanede acil serviste yatmakta, durumunda iyi bir gelişme malesef olmadı Allahtan acil şifalar dileyip bol bol dua ediyoruz.
Başta konuyu açan Salim kardeşim olmak üzere, dua ve iyi dileklerini yollayan tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. |
[B]inşallah biran önce sağlığına kavuşur abi tekrar geçmiş olsun rabbim sizlerede sabırlar versin kolay değil acıyı yaşayan ve çeken bilir derler.
burada birbirimizin iyi ve kötü günlerini paylaşmalıyız sevinçte nasıl berabersek üzüntüdede beraber olmalıyız bu düşüncem asla değişmedi değişmezde... rabbim şifalar verir inşallah.[/B] |
[COLOR="SeaGreen"][B]Arif bey kardeşim geçmiş olsun annemize acil şifalar.[/B][/COLOR]
|
Arif abi Cenab-i Hakk´tan acil sifalar diliyorum, Allah yardimciniz olsun, dualarimiz sizinle.
|
[B]Geçmiş olsun abi, Rabbim şifa versin...[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:42. |