Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'ta Okullar Tatil (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=32059)

65serdal58 22.11.2009 21:40

Cevap: SİVASTA OKULLAR TATİL

burda okullar tatil edilmedi.öğrencilerin yüzde 40 ı gelmiyor okula,hasta gelenleride yolluyoruz mecbur evlerine yada hastaneye

arikarinkuchi 22.11.2009 21:49

Cevap: SİVASTA OKULLAR TATİL

[B]ilk başta çok sevindim ama düşününce vazgeçtim tatil olması durumun ciddiyetini gösterir inşallah domuz gribini de en kısa sürede atlatırız[/B]

58_SEMİH_58 22.11.2009 21:59

Cevap: Sivas'ta Okullar Tatil

[QUOTE=suzii;483801]Bir çok öğenci (başta semih) bu habere çok sevindi.
Okula gitmek isteyen çok yok galiba[/QUOTE]
[B]Tabi sevinecegim.Oturup okullar tatil edildi diye aglıyacak degilim :)[/B]

KARAMELLL58 22.11.2009 22:00

okullar tatil diye öğrenciler fırsattan yaralanıp geç saatekadar sitede kalmasın hadi yataklara uyku zamanııı:D

LaEdri 22.11.2009 22:04

Öğrenciler hasta zaten.Yarısı gelmiyordu.Gelenler de tatil oldu olacak düşüncesiyle bir türlü derse odaklanamıyordu.Bu aranın faydalı olacağını düşünüyorum.

Sabiha Serin 22.11.2009 22:06

Yerinde verilmiş bir karar. Böyle bir kararın verilmesi kaçınılmazdı.
Şu an ailece hepimiz oğalanüstü hasta ve perişanız, gribiz. Ben dayanamıyorum çocuklar ne yapsın. Doğrusu yaşamım boyunca grip oldum ama hiç böyle ağır geçmemişti.
Tatil olması iyi olmuş, yetkililerimize teşekkür ederiz.

KARAMELLL58 22.11.2009 22:07

[QUOTE=Sabiha Serin;483863]Yerinde verilmiş bir karar. Böyle bir kararın verilmesi kaçınılmazdı.
Şu an ailece hepimiz oğalanüstü hasta ve perişanız, gribiz. Ben dayanamıyorum çocuklar ne yapsın. Doğrusu yaşamım boyunca grip oldum ama hiç böyle ağır geçmemişti.
Tatil olması iyi olmuş, yetkililerimize teşekkür ederiz.[/QUOTE]

geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallahh kısa zamanda atlatırsınız ailecek

Sabiha Serin 22.11.2009 22:12

Çok sağolun teşekkür ederim ama inanın çok ağır geçiyor, Hastaneler tıklım tıklım iki kez hastaneye gittim vazgeçip eve geldim muayene bile olamıyoruz. Evde kendi kendime ezbere ilaç kullanıyorum. Buna karşıyım ama başka çarem yok. Yarın tekrar doktora gideceğim tabii sıra gelirde muayene olabilirsem .
Allah düşmanıma vermesin gerçekten çok kötüyüm. Ben böyle grip görmedim arkadaşlar aman dikkat edin kendinize, hakkınızı helal edin .

KARAMELLL58 22.11.2009 22:22

[QUOTE=Sabiha Serin;483870]Çok sağolun teşekkür ederim ama inanın çok ağır geçiyor, Hastaneler tıklım tıklım iki kez hastaneye gittim vazgeçip eve geldim muayene bile olamıyoruz. Evde kendi kendime ezbere ilaç kullanıyorum. Buna karşıyım ama başka çarem yok. Yarın tekrar doktora gideceğim tabii sıra gelirde muayene olabilirsem .
Allah düşmanıma vermesin gerçekten çok kötüyüm. Ben böyle grip görmedim arkadaşlar aman dikkat edin kendinize, hakkınızı helal edin .[/QUOTE]

öyle demeyin yaa allah korusun kısa sürede iyileşirsiniz inşallah ve gerçekten çok kalabalıkmış hastahaneler gitmedi bir türlü şu hatalık allah bütün hastalara acil şifalar versin

Rallim58 22.11.2009 22:39

[QUOTE=Sabiha Serin;483870]Çok sağolun teşekkür ederim ama inanın çok ağır geçiyor, Hastaneler tıklım tıklım iki kez hastaneye gittim vazgeçip eve geldim muayene bile olamıyoruz. Evde kendi kendime ezbere ilaç kullanıyorum. Buna karşıyım ama başka çarem yok. Yarın tekrar doktora gideceğim tabii sıra gelirde muayene olabilirsem .
Allah düşmanıma vermesin gerçekten çok kötüyüm. Ben böyle grip görmedim arkadaşlar aman dikkat edin kendinize, hakkınızı helal edin .[/QUOTE]

[B]Öğrencilerin en sevdiği gün Cuma, pek sevilmeyen günü de Pazartesidir. Herkesin hastalandığı yaygın A grip nedeniyle bugünki tatili ise velilerde sevmiştir.

Sabiha ablam çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

Artık bir dörtlük döşersiniz bu gribe:)

Yaşar hocama da selamlar saygılar.[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:06.