![]() |
Cevap: Yeni Domuz Gribi Virüsü
Desenize bu millet eski Virüsü Arayacak :) Gelen gideni aratır misali...
|
[QUOTE=Sivaslisandy-58;484264][COLOR=darkred][FONT=Verdana]SIVASTA OKULLAR TATIL baslilikli bölüme aktarmistim bütün bilgileri burayada sadece önemli kismini yaziyorum![/FONT][/COLOR]
[FONT=Verdana][COLOR=darkred]1.)DOMUZ GRIBI ASISININ ICINDE DOMUZ KANI VAR[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]2.)BU ASININ ICINDE KISIRLIk YARATAN YAN ETKI VAR[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]3.)BU ASININ ICINDE INSANIN GENETIK YAPISINI BOZAN MADDELER VAR[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]4.)BU ASININ ICINDE DÜNYADA BIR NUMARLI KANSOREJEN MADDE:FORMALDEHIT:BULUNUYOR[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]5.)BU ASININ ICINDE CIVA VAR[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]BASBAKAN KULLANMAK ISTEMIYORSA!?NEDENI DOMUZ KANININ OLMASI![/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]AMA EN ACISIDA SAGLIK BAKANININ BU ASIYI VATANDASA BIR SEY YOKMUS GIBI OLMALARINI TAVSIYE ETMESI!?[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]SOSYAL VE INSANI BOYUTUNU![/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]DIGER BÖLÜME BAKARAK ANLAYABILIRSINIZ[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]ALLAHA BIR CAN BORCUMUZ VAR BU HANGI VE NE SEKILDE OLACAKSA HIC FARK ETMIYOR![/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]EN ÖNEMLISI ISE DOMUZ KANI OLAN BIR ASIYI OLRAK ÖLMEK ISTEMEYIZ SANIRIM!?[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]HELEKI HARAM KILINMIS SEYLE TEDAVININ DINIMIZDE YASAKLANDIGINI BILE BILE DIYANETIN IZIN VERMESI BILE BIR MUAMMA YARATMISTIR!?[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]DIKKATINIZI CEKERIM OYUNA GELMEYIN[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]BEN BU YÖNDEN ÖLMEYE RAZIYIM NE AILEME NEDE KENDIME BU ASYI VURDURTMAM:mad:[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]HERKESIN KARARI KENDINE BENIM NIYETIM SADECE GERCEKLERI PAYLASMAKTIR SAYGILAR[/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B][I]Okulları tatil etmek çözüm mü ve ne zaman nerey kadar tatil edecek, sadece okuldan mı geliyor hastalık bu insanlar içerden dışarı hiç çıkmıyorlar mı ?[/I][/B] [B][I]Eğerki alnımıza yazılmışsa onu zaten çekeceğiz ALLAH ın dediği olur ,[/I][/B] [B][I]Sivaslisandy-58 teşekkürler güzel yorumda bulunmuşsun bende ne çocuğuma, ne eşime, nede kendime aşı yaptırmayı düşünmüyorum.[/I][/B] [B][I]Hakkımızdan hayırlısı olsun.[/I][/B] |
[QUOTE=HaZaN;484383][B][I]Okulları tatil etmek çözüm mü ve ne zaman nerey kadar tatil edecek, sadece okuldan mı geliyor hastalık bu insanlar içerden dışarı hiç çıkmıyorlar mı ?[/I][/B]
[COLOR="Plum"][B]benim de demek isteediğim bu arkadaşlar.! amaçları ilaç satmak, sizlerin de dediği gibi aşıdan daha etkili bitkiler var Allah dermanı olmayan hastalık vermez.. selametle..[/B][/COLOR] |
İnşallah en kısa sürede atlatırız...
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:36. |