![]() |
Cevap: Öğrencilerden Teröre Tepki
[FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=purple][B]BEN ACIKCASI HARBI GÖZÜ PEK KORKMAYAN KIZLARIMIZINDA ASKERE ALINMASINI CANI GÖNÜLDEN ISTIYORUM:)[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#800080]ÖYLE MASA BASI ISLERI DEGIL YADA ASCI GIBI:mad:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#800080]ISRAILDE BILE KIZLARA IKI YIL MECBURI![/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#800080]DÜSÜNÜN BIR KERE BIZIM KIZLARIMIZDA KATILSA!?ORDUMUZA KIMIN GÜCÜ YETER!?[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#800080][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#800080][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#800080][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#800080]ögrencilerimizi cani gönülden kutluyorum[/COLOR][/FONT][/B] |
[QUOTE=Ötüken;490409]Ama güzel güzel yemekler de kokar değil mi?:)[/QUOTE]
Yok yemek yapmazlar, asker oldular ya artık:) orda da feminist duyguları kabarır, uçaksavarla ateş etmeye, tank kullanmaya kalkarlar.:) |
[B]Reşadiye'deki saldırıyı kınıyorum 'Türk milletinin başı sağ olsun[/B]
|
[B]Sadece öğrencilerin tepkileri değil,Bu terör olayına tüm ülkemiz ayaklanma göstermiştir .Artık bizde huzurlu,refah,mutlu ve kanın akmadığı bir ülke istiyoruz .
Bizim düşüncemiz dışarısında bulunanlar ise akıttığınız kanda boğulmanız dileğiyle.[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:20. |