![]() |
Cevap: 2009 yılında Sivas için en önemli olay neydi ?
[B]BBP helikopterinin düşmesi ( Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatı) sadece Sivasın değil Türkiye'nin en önemli olaylarından birisiydi.Oyumu bu seçenege verdim [/B]
|
[B]BBP helikopterinin düşmesi (Muhsin Yazıcıoğlu' nun Vefatı)
Bence en önemli olay buydu.[/B] |
[B][I]BÜTÜN OLAYLAR ÖNEMLİ MUHSİN BEYE YAPILAN SUİKAST SİVASA DEYİL TÜRKİYEYE AİT Bİ OLAY OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM KİM TÜRKİ CUMHURİYETLER BİRLEŞSİN DİYORSA O KİŞİ VE KURUMLARDA SUİKASTLER OLUYOR NASIL DA AYLARCA GÜNDEM DEGİŞTİ ALLAHTAN RAHMET DİLERİM TÜM TÜRKİYENİN BAŞI SAGOLSUN
GELELİM DİKİM EVİNE SİVASIN EN BÜYÜK SIKINTISI YILLARCA OLDUGU GİBİ GİNE HALA VE ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDADA İŞSİZLİK OLACAKTIR DİKİM EVİNİN GİTMESİ ON TRİLYON AYLIK PARANIN SİVASTAN CIKMASIDIR BİDE GİTTİGİ YERİN SACMALIGINA BAKINIZ İSTANBUL İSTANBULDA ARTIK ADIM ATACAK YER KALMAMIŞTIR BU BİZİM SİVASIMIZA YAPILAN EN BUYUK KEPAZELİKTİR ALLAH YAPANLARINDA YAPTIRANLARINDA BELASINI TEZ GÜNDE VERSİN İNŞALLAH BİZ BİRLİK DEYİLİZ OLAMIYORUZ 7 MİLYON SİVASLI HANİ NERDELER HER ŞEY ELİMİZDEN ALINDI YAZIK BU İNSANLARA YAZIK BU GENCLERE BEN BU OLAYIN SİVASA COK BUYUK HASAR VERDİGİNİ DÜŞÜNÜYORUM DİGER OLAYLAR O KADAR ÖNEMİ YOK Abdullatif Şener'in Türkiye Partisi'ni kurması BUNUDA COK GEÇ KALINMIŞ VEDE HAZIRA KONMA OLARAK ALGILIYORUM VEDE BAŞARILI OLACAGINI HİÇ SANMIYORUM DİLEGİM BAŞARILI OLMASI HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILAR [/I][/B] |
bence 29 mart 2009 yerel secimleri Sivasın kaderini etkiledi. hoş bu da bir kader de..en önemli olay bu idi..
|
BENCE EN ÖNEMLI OLAY MUHSIN YAZICIOLGUNUN VEFATYDi. HEMDE EN SIRVEDE BÖYLE ÖLMESI VE ARAMIZDAN AYRILMAZI COK FENA ÜZDÜ BIZI .........
|
[COLOR="Red"][B]BBP helikopterinin düşmesi (Muhsin Yazıcıoğlu' nun Vefatı)
Boyle guzel bir insani kaybetmek gercekten cok aci oldu... Sivasspor'un Şampiyonlar Ligine katılması Kotu gecmesine ragmen adimizi dunyanin her yerine duyurdugu icin yinede guzel bir duyguydu..[/B][/COLOR] |
[B]BBP helikopterinin düşmesi (Muhsin Yazıcıoğlu' nun Vefatı)[/B]
|
[B]Muhsin Yazıcıoğlu' nun Vefatı.[/B]
|
[I][B]Kusura bakmayın ama bu anket hoş olmamış.Sivaslılar.net [COLOR=Red]=[/COLOR] fox tv olmuş[/B]
[/I] |
[B][B]BBP helikopterinin düşmesi (Muhsin Yazıcıoğlu' nun Vefatı)[/B]
Liderimizi kaybetmemiz oldu benim görüşüm.[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:09. |