![]() |
Cevap: 250.000 ŞEHİDİMİZE 250.000 FATİHA OKUYORUZ!
500 fatihada ben okuyup buraya yazacağım inşAllah.
herkesin katılması lazım bu kampanyaya.Onlar bize bir vatan bıraktı! biz onlara bir fatihayı çok görmemeliyiz. |
hadi biraz hızlanalım..
250 bine ulaşacaz inş. |
[COLOR="Red"]250[/COLOR] tane fatiha okunmuştur
|
Elhamdü lillâhi rabbil’âlemîn. Errahmânirrahîm. Mâliki yevmiddîn. İyyâke na’büdü ve iyyâke neste’în. İhdinas-sırâtal müstekîm. Sırâtallezîne en’amte aleyhim gayrilmagdûbi aleyhim ve leddâllîn. . amin. .
tşk ederim.. |
[B][COLOR="DarkGreen"]Elhamdü lillâhi rabbil’âlemîn. Errahmânirrahîm. Mâliki yevmiddîn. İyyâke na’büdü ve iyyâke neste’în. İhdinas-sırâtal müstekîm. Sırâtallezîne en’amte aleyhim gayrilmagdûbi aleyhim ve leddâllîn. . amin. .[/COLOR][/B]
|
haydi atatürkçüyüz diyenler.atatürkün şerefli silah arkadaşlarına çanakkale şehitlerine fatiha okuyoz.nerdesiniz artık katılın bu kampanyaya!!!
|
[QUOTE=barikat58;373089]haydi atatürkçüyüz diyenler.atatürkün şerefli silah arkadaşlarına çanakkale şehitlerine fatiha okuyoz.nerdesiniz artık katılın bu kampanyaya!!![/QUOTE]
Onlar işlerine geldin mi Atatürkçü işlerine gelmedin mi hatırlamazlar bile bir fatihayı bile çok görürler. |
[B][I]100 Tanede Ben Okudum....!!!![/I][/B]
|
[QUOTE=barikat58;373089]haydi atatürkçüyüz diyenler.atatürkün şerefli silah arkadaşlarına çanakkale şehitlerine fatiha okuyoz.nerdesiniz artık katılın bu kampanyaya!!![/QUOTE]
ayıp ayıp yapma böyle saçmalık ne o kaldıraçmı sana atatürk, et tertemiz duanı , sağa sola sataşma burada bari FATİHA suresi: "Hamd, evrenler sahibi yüce Allah içindir. Allah ki acıyandır, koruyandır, sevendir; Günü gelince ancak O'dur hesap soracak. Tek sana tapar, senden medet umarız biz." allah kabul etsin birtanede benden |
[QUOTE=abircan;373134]ayıp ayıp yapma böyle saçmalık ne o kaldıraçmı sana atatürk, et tertemiz duanı , sağa sola sataşma burada bari
FATİHA suresi: "Hamd, evrenler sahibi yüce Allah içindir. Allah ki acıyandır, koruyandır, sevendir; Günü gelince ancak O'dur hesap soracak. Tek sana tapar, senden medet umarız biz." allah kabul etsin birtanede benden[/QUOTE] sataşmıyorum aksine birlik olmaya davet ediyorum!sende katıl diyorum dua okuyalım fatiha okuyalım diyorum 3-5 kaç okursan yaz abi.kızma hem.tartışıyoruz diye kanlı düşman olma!!! |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:40. |