![]() |
Cevap: Teskeresine 4 ay kala şehit düştü
Allah rahmet eylesin.Söyleyecek çok şey var aslında ama ne olduğunu herkes biliyor zaten onun için susacağım....
|
Allah rahmet eylesin
ailesine başsaglıgı diliyorum |
yavrumuza allahtan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum rabbim cezalarını tabiiki verecek ama işte burda susmak gerekiyor maalesef.
|
[I][B][COLOR=DarkRed]aa ben bu sahisi taniyorum Yengemin yigeni sok oldum simdi.Allah rahmet eylesin.Nebahat ablaya sabir versin cok üzüldüm sabah ilk isim telefon acmak olsun..[/COLOR][/B][/I]
|
[B]Licede bir teğmenimiz daha şehit oldu.Rabbim rahmet eylesin.[/B]
|
Allah Rahmet Eylesin Ailesine Sabır Versin Şehitler Ölmez
|
bende askerim ızmir yenı foca da jandarma komando olarak acemı egıtımımı yapıyorum son 5 gunum burda dagitim yerim şirnak topragim senın kanın yerde kalmaz vatan sagolsun komandolar vurulunca ölmez unutulunca ölurler
|
vatan için gerektiği zaman hepimiz canımızı vercez ama bu vatanın bir çakıl taşını dai vermiyecez bu vatandan mehmetler bitmez biz bir ölür bin diriliriz analar niçe mehhmetle doğurur bunu da bilin kaviller biz size türk kürt kardeştir dedik ama siz anlamadınız bu vatan hepimizin dedik ama bunuda anlamadınız o zaman hodri meydan çık karşıya ama sen kalleşsin savaşmayı bile bilmezsin kahbece haince pusuya düşürürsün ne yaparsan yap bu vatan bizimdir bizim kalacak bunu bilin hainler.
ALLAH RAHMET ETSİN AİLESİNE ALLAH SABIR VERSİN |
tamam beyler bizim bu vatanlar
hani nerde kürsülerde nutuk atanlar sarı kamışta malazgirtte kefensiz yatanlar siz ölmediniz yiğidim peygambere komşu oldunuz |
Vatan istediler.Olur, veririz dedik, Vatanı vereceğiz sandılar.. Biz size vatan değil, Vatan uğruna canımızı veririz demek istedik....! Vatan istediler. Bizim değil ki dedik. Vatanı sahipsiz sandılar, Biz, bu vatan sahipsiz demedik, Biz, bu vatanın emanetcisiyiz demek istedik....! Vatan istediler.Şimdimi dedik... Pazar...lık yapıyoruz sandılar, Biz, pazarlık yapalım demedik, Ecelinize bu kadar erkenmi susadınız demek istedik...! Vatan istediler..Alın dedik.. Bizi kendileri gibi dönek sandılar.. Biz alında sizin olsun demedik, Alabiliyorsanız alında görelim demek istedik.....! Vatan istediler. Vatan verilirmi dedik, Bizi vatansız sandılar, Biz size bu vatan yalnızca bizim demedik, Bu vatan Türküm diyen herkezin vatanıdır demek istedik...! Ama siz anlamadınız..........
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:29. |