![]() |
Cevap: Sivas güllerle donatılıyor
Bizim Şarkışla Belediyesi harabeye dönen sokakları yapamıyor ki Gül diksin.Bizim sokaktan geçen yıl su borusu geçti bir yıldır yazın toz,kışın çamur çiğnedik.Hala yapılacak.Teşekkürler Sivas Belediyesine ve bunu yapan haberci kardeşime
|
[QUOTE=LaEdri;565418]CHP'li belediye olsaydı olabilirdi.İyi ki yok..Şehrin her tarafında ok olduğunu düşünmek istemiyorum..:)[/QUOTE]
Acaba o okların ne anlama geldiğini biliyormusun merak ettim doğrusu. O oklar bizim değerimiz ilkemiz yönümüz Türk ulusunun gururla benimseyeceği değerlerdir. |
Okların manasını CHP kendi bilmiyor..:)
|
[QUOTE=LaEdri;565506]Okların manasını CHP kendi bilmiyor..:)[/QUOTE]
Boşa harcanıyosun gitte öğret bari çok bilmişe benziyosun :D |
Gulleridemi siyasete alet ettiniz.:)
|
[QUOTE=bilal kose;565508]Gulleridemi siyasete alet ettiniz.:)[/QUOTE]
yok siyaset güle alet edilmiş durumda bilal kardeş :) |
[QUOTE=ÖnceVatan_58;565507]Boşa harcanıyosun gitte öğret bari çok bilmişe benziyosun :D[/QUOTE]
Ben bildiğimi söylemedim.Ama CHP bildiğiyle amel etmediği için,bilmesinin bir önemi yok.. |
[QUOTE=ÖnceVatan_58;565509]yok siyaset güle alet edilmiş durumda bilal kardeş :)[/QUOTE]
Gulden zarar gelmez.Gul sevgidir kardesliktir baristir.Gulun oldugu yerde guzelik olur:) |
[QUOTE=LaEdri;565510]Ben bildiğimi söylemedim.Ama CHP bildiğiyle amel etmediği için,bilmesinin bir önemi yok..[/QUOTE]
Ben şunu anladım sözlerinden okların anlamı benimsiyorsun savunuyorsun fakat chp bunları amel etmiyor, o halde ne duruyorsun chp nin senin gibi aydınlara ihtiyacı var o altı ilkeyi hayata geçirecek gençlere ihtiyacı var bence haydi göreve:) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:31. |