![]() |
Cevap: Kadrolaşma da gelinen son nokta.
Bu olay nasıl ayndınlanmaz bu kadar mı çaresizler ilginç vede şaşırtıcı.
|
Cevap: KPSS
[QUOTE=ŞAHBEY;574644]ÇAMUR AT izi kalsın ayıp kardeşim çalışan kazanıyor...ciğere ulaşamayanlar bir laf atıyor bu her zaman böyle olmuştur.onların gayesi fitne çıkarmak en iyi yaptıkları şey mide bulandırmak[/QUOTE]
Ne kadar doğru söyledin..... Evet çamur at izi kalsın, fitne fesatla insanlara zulüm etmek ne kadar yanlış, ne kadar ahlaksızca değil mi? Ergenekon madurları içinde aynı şeyleri söyleyebilecek cesaretin var mı? [QUOTE=LaEdri;574375]Kimse mahkemelerce suçlu sayılmadıkça suçlu olarak gösterilemez. Oratada iddialar var ve araştırılıyor.İspatlayabileceklerini de sanmıyorum.Adam çıkıp ben çalıştım yaptım derse ne diyeceksiniz?Hepsini doğru yapma ihtimali var.Birkaç kişi için de bir kurumu suçlayamazsınız.Ben Canan Arıtman'a bakarak CHP'ye laf söylesem..:)[/QUOTE] Ne ne ne???? Gözlerime inanamıyorum....... Kim mahkemede aksi ispat edilmedikçe suçlu sayılamaz?? Hayret bişeysiniz, döktürmeyin bana ergenekon madurlarına ettiğiniz lafları, adamları bir kaşık suda boğdunuz, adamlar kaç yıldır içerdeler, ölenleri bile var, hiç biriniz bu adamlar içinde çıkıp "etmeyin, eylemeyin, adamların suçluluğu ispat edilemedi" diyebilidiniz mi? Nasıl bir kalbiniz ve beyniniz var sizin yav?? |
[QUOTE=KAOS;576029]Ne kadar doğru söyledin.....
Evet çamur at izi kalsın, fitne fesatla insanlara zulüm etmek ne kadar yanlış, ne kadar ahlaksızca değil mi? Ergenekon madurları içinde aynı şeyleri söyleyebilecek cesaretin var mı? Ne ne ne???? Gözlerime inanamıyorum....... Kim mahkemede aksi ispat edilmedikçe suçlu sayılamaz?? Hayret bişeysiniz, döktürmeyin bana ergenekon madurlarına ettiğiniz lafları, adamları bir kaşık suda boğdunuz, adamlar kaç yıldır içerdeler, ölenleri bile var, hiç biriniz bu adamlar içinde çıkıp "etmeyin, eylemeyin, adamların suçluluğu ispat edilemedi" diyebilidiniz mi? Nasıl bir kalbiniz ve beyniniz var sizin yav??[/QUOTE] Mesele ispat edilmesi değil.Kuvvetli deliller olunca tutuklarsın,ya da mahkeme neye karar kılarsa.Bunu sadece Ergenekon sanıkları çekmedi.Bir ömrü suçsuz yere hapiste yatan pek çok insan var. KPSS konusunda ise deliller ortaya çıkıyor yavaş yavaş.Ben hiçbir hırsızı savunmam,kendi görüşümde olsun olmasın.İnşallah en ağır cezalara çarptıtlırlar. |
KPSS'deki kopya iddialarıyla ilgili yeni gelişme. Milli Eğitim Bakanlığı yazılı bir açıklama yaparak öğretmen atamalarının ileriki bir tarihe ertelendiği duyuruldu.
Umarım kimin kime soru servis ettiği de ortaya çıkar. ÖSYM başkanı hemen istifa etmeli, böyle rezil bir dönem geçirmemişti OSYM |
26 Eylül'de Ortaöğretim-Önlisans Kpss'ye gireceğim.
Sınava çalışıp o kadar kafa yormaya gerek yok. Badem bıyık bırakıp sınava gireceğim. Badem bıyıkta keramet olduğu söyleniyor. Badem bıyık bırakıp sınava girenler full çekmiş :) |
Büyük bir ümitle beklenen öğretmen atamaları durdu mahkeme kararı bekleniyormuş.Peki hakadip umutla bekleyen bu öğretmen adaylarına yazık günah değilmi.Suçlu varsa bunların biran önce aydınlatılması gerek.
ÖSYM başkanının açıklamaları çelişkili ne suçlu suçunu kabul ediyor nede haklı haklılığını ispat ediyor.Düzenmi bozuk yoksa çark böylemi dönüyor..... |
yök başkanı diyor ki
3227 (sayı tam aklımda değil) kişinin elinde sorular elden ele gezmiş... ula karaktersiz sen ne iş yaparsın orda, utanmadan çıkıp nasıl konuşursun demezler mi adama? demezler burası türkiye cumhuriyeti susarız unuturuz iki gün sonra hem referandum var, bizim hakkımız yenmiş önemli mi? ülkeyi bu hale getirenlerin allah bin bir türlü belasını versin... |
[QUOTE=Kasım Öktem;576527]26 Eylül'de Ortaöğretim-Önlisans Kpss'ye gireceğim.
Sınava çalışıp o kadar kafa yormaya gerek yok. Badem bıyık bırakıp sınava gireceğim. Badem bıyıkta keramet olduğu söyleniyor. Badem bıyık bırakıp sınava girenler full çekmiş :)[/QUOTE] Dene bakalım,sonucu bizimle de paylaş. |
[B][I]Haberlerde izliyorum'da yazik ...diger insanlarin emekleri Ümitleri nolacak aceba ? InsaAllah fazla bekletmezler...[/I][/B]
|
Tamam ortada bi usulsuzlük var ve buda yargıya tasınmıs durumda ama daha kimin yaptıgını bilmeden yok cemaatci yok söyleci boyleci demek art niyetlikliktir acaba bunu yapanlar senin taraftarın oldugu kişiler cıksa ne tepki verirsin acaba :) hoş bir kişinin fikri neyse zikride odur bu sitede zaten objektif konu acan kimse yok zaten o yuzdende profosyonel olamassınız..
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:35. |